Şimdi Ara

isten cikarildim iskura dilekce nasil verebilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaslar haksiz yere ve iftiralar ile isten cikarildim.mahkemeye gitmeden iskura dilekce nasil verebilirim.notere mi gitmem gerekiyor?dilekce ornegi nasil yazilir?dilekce verdigimde tazminati mi alabilir miyim?

Bilgisi olan arkadaslar varsa yardimci olursa cok memnun olurum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: badakist

Mrb arkadaslar haksiz yere ve iftiralar ile isten cikarildim.mahkemeye gitmeden iskura dilekce nasil verebilirim.notere mi gitmem gerekiyor?dilekce ornegi nasil yazilir?dilekce verdigimde tazminati mi alabilir miyim?

Bilgisi olan arkadaslar varsa yardimci olursa cok memnun olurum..

Haksız yere ve iftira ile işten çıkarıldığınızı, şahitler ve belgeler ile kanıtlayabileceğinizi düşünüyor iseniz, bulunduğunuz ildeki çalışma müdürlüğüne giderek onlardan fikir alıp,iş mahkemesine de dava açabilirsiniz.
    Mahkemede kanıt göstermek çok önemli. Sadece sözlü olarak, kanıt göstermeden bana iftira ettiler derseniz sonuçta bir şey alamazsınız. Ama kanıt gösterebilirsiniz, davadan tazminat almanız yönünde karar büyük ihtimalle çıkacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• işkur un sitesinden yada e-devletten başvurabiliyorsun
  • badakist B kullanıcısına yanıt
    İnternet başvuruları(işkur / e-devlet) ile halledebileceğin gibi, bağlı bulunduğun İşkur Müdürlüğünde Matbu dilekçe ile de müracatını yapabilirsin.
  • Senin derdine çalışma bakanlığı çare olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    emlakci nasil aradan cikarilir
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.