Şimdi Ara

İşten ayrıldım! (Çalışmayı düşünenler gelsin) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
4
Favori
48.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
346 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fasfood mağazan var galiba patron yalakası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Fasfood degil.FASTFOOD.Once yazmayi ogren.
    Mağazam da yok noldu zorunami gitti ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlphaKnight -- 6 Kasım 2019; 12:32:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AlphaKnight kullanıcısına yanıt
    Kardeşim rica ediyorum sal bizi artık. Tamam en çok sen ezildin bravo alkışlar sana podyumdan in artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Anor~

Vasıfsız çalışan olarak neyi bekliyordunuz ki? İlginç bir genç nesil var ülkede, kolay yoldan para kazanıp dizilerdeki gibi yaşamak isteyen. Enteresan.
    Elin adamı iyi şartlarda çalışıyor onlar nasıl başarıyor bunu..kafaniz güzelmiş patron zihniyetli yalakalar sizi.

Bati Karadeniz ve orta Karadeniz i gezin arsa için. Şehre göç edenlerin geride bıraktığı dünya arsa var.
    Prefabrik dediysem o kadar takılmayın. Ben anlaşmalı 15 bine yaptırdım. Ama prefabrik yerine konteyner de kullanılabilir.
    Çiftçilik para etmiyor zaten hayvancılık ve ürünlerinde para var. Ha onda da çok şey beklemeyin. Çevre lazım laf ebeliği yapmak lazım..

• quote:

Orijinalden alıntı: De7

Senin derdin de çok büyükmüş 8.30’da derse başlayan hoca mı aman tanrım.

Alıntıları Göster
    7 de uyanip ailenle kahvalti edememek kolelik demektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • loses kullanıcısına yanıt
    Ülke senin gibi düşünen genç zihniyetler yüzünden gelişmiyor . Hayattaki vizyonunuz masa başı işinde çalışmaktan ibaret ,çok büyük bir haltmış gibi.Sonra millet olarak tek kurtuluş Kpss sınavını kazanmak olarak görünüyor. İnsanlar bağını bahçesini bırakıp memurluğa hazırlanıyor.

• Scalh kullanıcısına yanıt
    Ağa sen bana neden laf yetiştirme peşindesin? Ben patron değilim müdür degilim. Bende sizinle ayni yollardan gectim. Konu acmissin one çıkardık özeleştiri yorum yaptık. Olumlu olumsuz herseye acik olmalisin. Birbirimize laf sokmaya çalışacaksak gel ozelden kamyoncu gibi atışalım. Biri gelmiş patronmusun diyor oteki gelmis köyün agasimisin diyor.Herkes ayri bir degisik.

Vasıflı işçi iyi şartlarda çalışır. Bizim ülkede vasıfsız işçi vasıflıdan çok hak elde etme peşinde. İş gücü bir pazardır pazarda arz talepten fazlaysa mal ucuzlar. Tahsil farkı malesef bu konuda da vizyon açısından ne kadar öenmli olduğunu basit bir sosyal deneyle bize sunmuştur.

Hacı üslubunu değiştireceksin o zaman. Anlatmak istediğinle koca forumun anladığı arasında fark varsa bir problem var demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: tubeman

Memlekette işsizlik yok,işe gözü yemeyen var.İnsan çalışmak istedikten sonra iş çok.Sen yeterki çalışmak iste.
    ''yok yeri sildirdiler,yok amuda kaldırdılar,yok elımi sıcak sudan soğuk suya soktular'' ??? Sonuç?
    Yoruldum çalışamıyorum çok zor.Sonra memlekette işsizlik bilmem kaça çıktı.
    Sizin gibi köle zihinli insanlar oldukça daha çok opuluruz. Eşek olunca semer vuran çok olur. Birde vurulan semeri beğenip marifet sayan sizin gibiler olunca.

Sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum. Biri sana semer vurunca gık dememek marifet değil kabahattir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F5A160BAB

Hadi sen cahilsin bunu diyebiliyosun da ula 100kusur adam da beğenmiş yorumu. Ota oka devleti karistirin söylemesi coook kolay dimi sen bir burgerking mc vs kac subesi var biliyor musun her birine mufettis vs gondermek de nedir kaldi ki yüzlerce boyle marka var.
    Laf olsun dye yorum yapmayın mantikli düşünün. Once bizim içimizden olan senin benim gibi insanlar tarafından yönetildiğini unutmayin once kendimiz değişeceğiz devlet biziz..

Alıntıları Göster
    Cahile bak millete mok atıyor. Lan az gelişmiş devletin temel görevi bu denetlemek. Bir şekilde bu görevini yerine getirecek.

Sızın gibi yalakalar oldukça çok Zor işimiz.

Tam Bir kraldan çok kralcı yalakasiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 6 Kasım 2019; 13:5:57 >

Koca forum dediğin dunden beri sevgilimden cok sana laf yetistirdim. Bide 2 kisi patronmusun demis. Usluba hic girmeyelim bence senon uslubunda kusura bakmada hic oyle yapici degil valla. Ne demisler sen bana bir adim gel ben sana freni patlamis damperli kamyon gibi geleyim o hesap. Ayrica tekrar diyorum bende o muesseseden geçtim. Sen ben burfa birbirimizi yesek hikaye. Patron su an bizi okurken elinde whopper ketcapli ağzıyla gulerek göbeğini kaşıyor. Emin olabilirsin

Beğenmiyorsan çık, iş beğenmiyorsun, sen adam olamamışsın diyen birine üslubum tabi ki sert olacak. Polyannacılık oynamıyor kimse.

O kadar sey yazdik, aklinda bi bunlarmi kaldi kardeş? Valla bravo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Merdomable

Her şeyden şikayet eden tayfaya sesleniyorum siz hayatın zorluklarını yaşamadığınız için iş beğenmiyorsunuz, umarım hiç yaşamazsınız.
    Herşeye peki diyen ezik tayfanın elemani senin ufkun dar ise caninin kıymeti yok ise opulmeye devam et boş yapma.

Evet bunlar kaldı insanoğlu nankördür. "Beğenmiyorsan çık"

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.