Şimdi Ara

İSTEK İSTEK İSTEK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi oyun vardı anlatınca eminim hatırlicaksınız. Eskiden atari salonlarında bi oyun vardı adını unuttum hatırlasam öle aratırdım ama 345 oyun başlığı altında yok.

oyun şöle; Balonları patlata patlata yok etmeye çalışıyoruz. Balona her vurduğumuzda Balon eşit parçalara ayrılıyordu. Umarım düzgün anlatabilmişimdir. Hatta bizim karakterlerin attıkları şey zincir şeklinde bir şey oluyordu. Bu oyuna sahip olan bi arkadaşımız upload edebilirmi. Hem benim hemde forum için zevkli oyulardan biri olacağına eminim. Şimdiden teşekkürler...

edit: başlıkda yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lWolkyl -- 27 Ocak 2007; 14:54:31 >

• oyunun adı pang
    http://pangarcade.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rikimaru -- 27 Ocak 2007; 17:12:19 >
  • yardımın için milyonlarca kere teşekkürler beni bi oyun arama derdinden kurtardın kardeş
  • ahanda eskiden az mı jeton harcardım bu oyun için hocam teşekkürler.. hem konuyu açandan hemde oyunu bulandan allah bin kere razı olsun
  • Arkadaşım mame yada neo-geo emülatörü ile rahatça oynayabilirsin
  • bende az gitmezdim atari salonlarına.daha dorusu arada bir eve giderdim onun dışında hep atarilerde.onun için problem deil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.