Şimdi Ara

İSTEGELSİN 100/30 TEKRAR AKTIF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
11.005
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

100/30 İNDİRİM YAPAR TEKRARDAN AKTIF KOD ARKADAŞLAR

• Teşekkürler hemen bakıyım.
  • Teslimat ve poşet ücreti düşünce 20 TL indirim oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 9 Ağustos 2020; 15:31:4 >
  • Papara %5 var unutmasın kimse.Getirme ücretini en azından 1 ya da 2tl'ye düşürüyor.
  • İndirimli ki normal market fiyatına ancak geliyordu ürünlerin hepsi tükenmiş. Alacak bir şey yok ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl bir combo yapabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paylasim icin tesekkurler. Komboluk bir alisveris olursa lutfen haber verin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CengizGurkan

Papara %5 var unutmasın kimse.Getirme ücretini en azından 1 ya da 2tl'ye düşürüyor.
    Papara ile şuan ödeme yapılabiliyor mu? Hata verip duruyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Quidditch06 Q kullanıcısına yanıt
    evet suan papara ile odeme yapilamiyor,hata veriyor. Musteri hizmetleriyle gorustum, ekiplerimiz mudahale yapiyor ilerleyen saatlerde tekrar deneyin dedi. Riske atmamak icin diger kartimdan siparis gectim, iyi ki de gecmisim zira hicbisey kalmayacakmis:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonraki sayfa -- 9 Ağustos 2020; 16:39:54 >
  • Teşekkürler, gayet güzel bir indirim oldu ^^

• Teşekkürler ben de yararlandım. <3
  • Teşekkürler.
  • istegelsin posu parafta market olarak geçiyorsa 100 TL üzerine Paraf Markette Küsurat Bizden kampanyası ile 9.50 tl daha düşürülebilir.

Paraf ile 30 tl indirimden sonra 129.75 TL'lik sipariş verdim. Bakalım düşecek mi 9.75 TL.
  • Papara ile bende faydalandım. Fiyatlar dışarıya göre gerçekten çok iyiye geliyor.

• Ne güzel Bi kaç gün öncesine göre ülker alıştırmalıkları bakkallarda 1-2 TL ucuza veriyordu şimdilerde market fiyatına geçmiş

• aykutyok A kullanıcısına yanıt
    Evet ülker indirimi bitti. ÜStüne sistem açığ vardı onu da kapatmışlar. 66tllik alışveriş artık 90a geliyor
  • simerazzı kullanıcısına yanıt
    nasıl bir sistem açığı vardı ki
  • Faydalandim. Teşekkürler.

• 2 tane 2 kg eriş un nerdeyse bedavaya geliyordu üstelik 90 a 30 a çekiyordu oranı, 2. Açık bizim un 10 liralık pasta malzemesi Alana bedava yada 1 TL olan kampanyada vardı

• yuusuuf Y kullanıcısına yanıt
    O evet bence açık değildi un ama değişikti anlamadım. 2. Açık 1tl'ye geliyodu zaten kampanyaya göre nasıl bir açğıdı vardı ki acaba? He bu arada sepette kampanyalı ürün olursa eğer o çeker zaten oranı mesela geçen 100/30'da un+100 sepete 60lık 2l riviera yağ 32'ye düşüyordu. Bu kodlar ve ücretsiz teslimat kampanya indirimi önceki fiyatını görüyor zaten onu esas alıyor. Haliyle ücretsiz teslimatla almıştım onu.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.