Şimdi Ara

İstediklerimi Yapsalar Hedefim ilk 10 bin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar şu anlık hedefim ilk 50 bin biliyorum çok çok düşük. Sene başıda 30 bindi.

Yapabileceğimin farkındayım ama okul yurdunda kalıyorum (aöl) ne internet var ne bişey. Ne ders anlatım videosu izleyebiliyorum ne başka bişey. Dershaneden geliyorum öyle bir yorgun oluyorumki anlatamam ders falan çalışamıyorum. Dershanem fem. Öyle kötü yani adı fem başka bi işe yaramaz erdikleri o beyaz kaynaklar zaten berbat fiziği falan 2-3 soru çözüyo geçiyo bi konuyu. Matematikçi falan konu işlerken örnek soruları çözüyo geçiyo aynı şey fizik içinde geçerli.

anama babama Diyorumki alın okuldan açık öğretimden gireyim 1 sene daha çalışıcam tıp kazanırım diyom yok dinlerlermi hiç, okula boşuna gidiyorum dershaneye boşuna gidiyorum 1 aydır adam akıllı ders çalışmadım. Eve gelince açıyorum interneti ders anlatım videoları günlük 3-4 saat sıkılmadan izliyorum anlıyorum testleride tıkıt tıkır çözüyorum. 1 sene çalıştırtmıcaklar anlaşılan. En son tr geneli fem sınavında110 bin kişiden 12 bininci oldum.

Ne yapmalıyım sizce onların istediği olsun deyim uyduruk bi üniyemi gideyim yoksa başka napabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Divinita- -- 29 Kasım 2012; 20:27:58 >

• Neymiş hedef 50.000 TL'mi biriktircekmiş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: No SS No Güven

Neymiş hedef 50.000 TL'mi biriktircekmiş?

iyi etmissin.bak ben pismanim.laf olsun diye konu acmis arkadas.
    git calis burda takilacagina.

sanki herkes video izleyerek 1. oluyo.

sanki herkesin evi dershanenin dibinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Esprimi yaptını zannediyosun

@mörfi alıntı yapmak istemedim 1 dk beklememek için

konunun sonundaki soruyu oku ona göre cevap ver ha beğenmedinmi konumu yorum yazma git konudışı anasayfasına orda laf olsun diye açılan o kadar sayfa var onlara laf at

Ha bide doru söyliyosun herkez video izleyerek 1.inci olmuyor ama demek istediğim şey ne video izleyerek ne bişey yaparak dershanede ilk 50ye giriyosam video izlersem çok daha iyisini yaparım imkan yok 1 sene evde çalışmama izin vermiyolar.

Ha bunu anlamıyosan orası ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Divinita- -- 29 Kasım 2012; 20:35:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cher_Lloyd

quote:

konunun sonundaki soruyu oku ona göre cevap ver ha beğenmedinmi konumu yorum yazma git konudışı anasayfasına orda laf olsun diye açılan o kadar sayfa var onlara laf at

Ha bide doru söyliyosun herkez video izleyerek 1.inci olmuyor ama demek istediğim şey ne video izleyerek ne bişey yaparak dershanede ilk 50ye giriyosam video izlersem çok daha iyisini yaparım imkan yok 1 sene evde çalışmama izin vermiyolar.

Hangi konuya yorum yapıp yapmayacağımı sanamı sorucam anten. Konu dışı burası. Ben buraya yazmayacağıma sen git konu dışı özelde takıl ozaman.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cher_Lloyd

quote:

Hangi konuya yorum yapıp yapmayacağımı sanamı sorucam anten. Konu dışı burası. Ben buraya yazmayacağıma sen git konu dışı özelde takıl ozaman.

Tamam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.