Şimdi Ara

istediğim gibi bir oyun var mıdır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben strateji oyunu arıyorum.ülke yönetmeli bir oyun.halkımda olucak ordumda.grafiklerde düzgün olmalı.var mıdır böyle bir oyun?mesela medieval 2 total war oynadım.güzel oyundu.bu tarz savaşların yanında halkın diğer ihtiyaçlarınıda ben karşılamak istiyorum.şehrimi görmek istiyorum.güzel grafiği olan bu tarz bir oyun arıyorum.yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

• Civ 5'i denemelisin.
  • civ 5 gibi deil istediğim oyun.onun gibi ama.age of grafikli.umarım anlatabilmişimdir.halkı insanları görücem.age ofun daha çok insanlı ve daha ayrıntılı hali.hem savaş hem de ülke yaratma açısından.
  • Stronghold crusader var . grafikleri falan müthiş değildir ama senin dediğin gibi . barlar fırınlar falan kuruyon halkını mutlu etmeye çalışıyon .
  • Senin aradigin oyun kesinlikle Rise of Nations.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Empire Earth 2
  • empire earth 2 deniycem.güzele benziyor.rise of nations oynadım.fazla zevk almadım.strongholdun son oyununu oynadım.güzel değildi fazla.önerilere devam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rome Total War
    Napoleon Total War
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

Rome Total War
    Napoleon Total War

bu oyunlarda şehir var mı?sadece ordu mu var?orduyu kendi kaynaklarımla mı oluşturuyorum.yoksa medieval gibi mi?
  • hocam stronghold sonradan bozdu işi , eski oyunu gerçekten iyidir ama karar senin tabii
  • quote:

Orijinalden alıntı: RusherRust

hocam stronghold sonradan bozdu işi , eski oyunu gerçekten iyidir ama karar senin tabii

eski oyunlarıda paintten çizme gibi.en azından 3d olsaydıgerçi her şey grafik değil ama bu tarz oyunlarda grafik ararım.ama bir mario oynamayada asla hayır demem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pccix

quote:

hocam stronghold sonradan bozdu işi , eski oyunu gerçekten iyidir ama karar senin tabii

eski oyunlarıda paintten çizme gibi.en azından 3d olsaydıgerçi her şey grafik değil ama bu tarz oyunlarda grafik ararım.ama bir mario oynamayada asla hayır demem.

o paintten çizme olayına laf yok

• quote:

quote:

Stronghold Crusader grafikleri iyi değil evet ama zaten bu tarz strateji Oyunları'nda kimse grafik aramaz,fps oyunu değil sonuçta.Ayrica stronghold crusader cok zor bir oyundur,sardı mı bırakamazsın.Ayrıca bence dünyadaki en iyi STRATEJİ oyunudur.Stringhold 3 falan cok kötü onlara bakmışsan soğumuşsundur.Oyun hakkında cok daha detaylı bilgi için:
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=62999795&p=1#62999795

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ağzından bal damlamış be hocam helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RusherRust -- 20 Temmuz 2012; 0:38:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MerTurkizM

quote:

quote:

Stronghold Crusader grafikleri iyi değil evet ama zaten bu tarz strateji Oyunları'nda kimse grafik aramaz,fps oyunu değil sonuçta.Ayrica stronghold crusader cok zor bir oyundur,sardı mı bırakamazsın.Ayrıca bence dünyadaki en iyi STRATEJİ oyunudur.Stringhold 3 falan cok kötü onlara bakmışsan soğumuşsundur.Oyun hakkında cok daha detaylı bilgi için:
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=62999795&p=1#62999795

dediğin gibi çok güzel bir oyuna benziyor.link için teşekkürler.ben dediğin gibi strongholdun son oyununu oynamıştım.o yüzden soğumuştum.bu daha farklı ve ayrıntılı bir oyuna benziyor.bu arada empire total war çok hoşuma gitti.gemi savaşları falan çok hoş olmuş.

• quote:

empire earth 2 deniycem.güzele benziyor.rise of nations oynadım.fazla zevk almadım.strongholdun son oyununu oynadım.güzel değildi fazla.önerilere devam

Empire Earth 2 de sadece ordu var. Askeri tesis kurmaktan başka bişey yok. Normal strateji senin dediğin gibi halkıda yönetmiyorsun. Zaten oyunda halk yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AAT.BH

quote:

empire earth 2 deniycem.güzele benziyor.rise of nations oynadım.fazla zevk almadım.strongholdun son oyununu oynadım.güzel değildi fazla.önerilere devam

Empire Earth 2 de sadece ordu var. Askeri tesis kurmaktan başka bişey yok. Normal strateji senin dediğin gibi halkıda yönetmiyorsun. Zaten oyunda halk yok.

evet empire earth 2 yi denedim.güzel değildi.aynı age of gibi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AAT.BH

quote:

evet empire earth 2 yi denedim.güzel değildi.aynı age of gibi.

Empire earth serisini full oynadım ve çok dandik. Neden dersen oyunda oynanabilirlik yok çünkü çok fazla çağ var taş devrinden robota gidiliyor 13-14 çağ mevcut. Ama age of çok kullanışlı bir oyundu oynanabilirlik çok iyidi. Earth oynamak adamı yoruyor.

• stronghold crusader oynuyorum süper oyun manyak bişeyçok ayrıntılı bir oyun tam benlik
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

Rome Total War
    Napoleon Total War

bu oyunlarda şehir var mı?sadece ordu mu var?orduyu kendi kaynaklarımla mı oluşturuyorum.yoksa medieval gibi mi?

Rome da şehirleri görebiliyorsun, içinde halk dolanırken kendi diktiğin binaları, şehri görebilirsin ama biraz eski olduğu için o özelliği ne kadar tatmin eder bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.