Şimdi Ara

İŞTE YENİ YAPILACAK OLAN SALONUMUZ : FENERBAHÇE ÜLKER ARENA!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
99
Cevap
0
Favori
62.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bana mail yoluyla geldi bu resimler, daha sonra baktım basketbolda duayen bir abime de gelmiş, yeni yapılacak salonumuzun resimleri bunlar, bence çok güzel gözüküyor
    Sizin fikirleriniz nedir acaba

Yüksek çözünürlük :
    http://img132.imageshack.us/img132/6973/19913x0sdadyfenergenelgeq9.jpg

Yüksek çözünürlük :
    http://img138.imageshack.us/img138/8798/87746tl0q7lyfenersahagirc3.jpg

• Süper bir şey olacak.
  • iyi güzel , elinize sağlık ta, futbol bölümüne açmasan nasıl olurdu :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

iyi güzel , elinize sağlık ta, futbol bölümüne açmasan nasıl olurdu :)

yanlılıkla oldu
  • Kapesitesi ne olacak acaba?
  • 2. resim nba live'daki salonlara benzemiş

bu salon hangi aşamada bilen gören var mı.. 2009 final-four'unu almayı düşünüyorlardı ama yetiştirmeleri biraz zor görünüyor.. bir beşiktaş'lı olarak fenerbahçe'nin icraatlerini takdir ediyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

2. resim nba live'daki salonlara benzemiş

bu salon hangi aşamada bilen gören var mı.. 2009 final-four'unu almayı düşünüyorlardı ama yetiştirmeleri biraz zor görünüyor.. bir beşiktaş'lı olarak fenerbahçe'nin icraatlerini takdir ediyorum..

aynen nba oyunundaki maketten yapılma salonlar gibi bence de güzel bi stad olur 2009'a yetiştirirler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3d çizimleri gayet güzel,ama bakalım gerçeğe ne kadar benzetebilecekler?Tabii bayındır anlamında altyapı önemli, ama vildmarla prelzdiç gibi oyuncu alımlarının olduğu bir mantaliteye sahip bir takıma ne derece yakışır bu da ayrı bir husus.

Aziz Yıldırımın uzmanlık alanı inşaat ve eminim bu ya da buna benzer bir eser ortaya çıkacaktır,işallah kadro ve teknik yönetim de güzel olur da Avrupaya nam salan bir takım oluruz.
  • bnce biraz hayali ama ben bir bjkliyim ama bence aziz yıldırm çok daha iyi ve güzel bi salon yapıcaktır bide yapılacağı yer çok önemli umarım avrupa yakasında olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: pau_gasoll

bnce biraz hayali ama ben bir bjkliyim ama bence aziz yıldırm çok daha iyi ve güzel bi salon yapıcaktır bide yapılacağı yer çok önemli umarım avrupa yakasında olur

avrupa yakası zor kadıköyün o tarafa düşünüyorlar

bende bi galatasaraylı olarak fenerbahçenin basketbola verdiği değeri görünce çok kıskanyorum tebrikler aziz başkan

• quote:

Orjinalden alıntı: Cqr24

quote:

Orjinalden alıntı: pau_gasoll

bnce biraz hayali ama ben bir bjkliyim ama bence aziz yıldırm çok daha iyi ve güzel bi salon yapıcaktır bide yapılacağı yer çok önemli umarım avrupa yakasında olur

avrupa yakası zor kadıköyün o tarafa düşünüyorlar

bende bi galatasaraylı olarak fenerbahçenin basketbola verdiği değeri görünce çok kıskanyorum tebrikler aziz başkan

Kadıköy'de nereye yapacaklar koskoca salonu? Böyle bi salon Türkiye adına sevindirici ama Abdi İpekçi gibi uzak bi yere yaparlarsa dolacağını sanmıyorum. Ama 2010 dünya şampiyonası finali yakışır bu salona...

• Salon guzel .Insallah yaparlar. Yalniz ben birinci resme takildim.Salonun altindaki mavilik su gibi geldi bana. Ilginc ve guzel bir fikir , gece aydinlatilinca cok hos olur .
  • şöyle birşey buldum:
    http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=40342&start=0

ataşehir yani kadıköy'e yapılacağı, 12.000 kişilik kapasitesi olacağı ve 150 milyon dolara mal olacağı yazıyor.. hem kapasite hem de fiyat çok yüksek

haber biraz eski, nisan ayında verilmiş bu bilgiler.. son durum nedir acep.. ataşehir taraflarında oturan yada önünden geçen var mı.. inşaat ne aşamada.. ataköy'deki salon gibi olmasın da sonu

• resimler çok güzel umarım beklenilenden daha kısa bir sürede salonumuza kavuşuruz
  • serhat, ben 5000 veya 6000 kişi olacağını duymuştum, 12000 kişilik yapmazlar herhalde çünkü türkiye'de bir-iki özel maç haricinde o salonu dolduracak takım yok. bildiğim kadarıyla inşaata da daha başlanmadı. yakınlarda bu haberi izlemiştim ama detayları aklımda kalmamış, ben gidip balık yiyeyim bari.
  • Vay be Fener güzel salon yapıyor..Kıskandım vallahi.
  • Güzel olmuş teknolojik olacak herhalde şimdi efes değiştirir salonu kadıköydeki salon ufacık zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: robertpires

serhat, ben 5000 veya 6000 kişi olacağını duymuştum, 12000 kişilik yapmazlar herhalde çünkü türkiye'de bir-iki özel maç haricinde o salonu dolduracak takım yok. bildiğim kadarıyla inşaata da daha başlanmadı. yakınlarda bu haberi izlemiştim ama detayları aklımda kalmamış, ben gidip balık yiyeyim bari.

ben de 6000 civarı duymuştum.. 12000 civarı anca milli maçlarda, nba tour gibi organizasyonlarda dolar.. yada fenerbahçe avrupa'da final oynarsa bizim zaten en büyük hatamız sporun alt yapısını yapmadan üst yapısını yapmamız..

fenerbahçe model olarak benetton'un sahası palaverde'yi örnek almalı.. yaklaşık 5000 kişilik bir salon ama müthiş bir ambiyansı var..

• dış görünümü mükemmel ama iç görünüm çok kötü
    sebebi ise tribünlerin sahanın dibinde ama NBA'deki gibi olmayıp önünde engel olması
    oldum olası sevmem böyle tribünleri,yap Abdi İpekçi'deki gibi ferah ferah,böylesi çok boğucu oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

dış görünümü mükemmel ama iç görünüm çok kötü
    sebebi ise tribünlerin sahanın dibinde ama NBA'deki gibi olmayıp önünde engel olması
    oldum olası sevmem böyle tribünleri,yap Abdi İpekçi'deki gibi ferah ferah,böylesi çok boğucu oluyor

bizde tribünler öyle olsa saha kenarında oturanlar oyunculara kesin çelme takar

abdi ipkeçi'de tribünler çok uzak.. hele pota arkası kısımlar
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.