Arkadaslar bana mail yoluyla geldi bu resimler, daha sonra baktım basketbolda duayen bir abime de gelmiş, yeni yapılacak salonumuzun resimleri bunlar, bence çok güzel gözüküyor Sizin fikirleriniz nedir acaba
iyi güzel , elinize sağlık ta, futbol bölümüne açmasan nasıl olurdu :)
quote:
Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD
iyi güzel , elinize sağlık ta, futbol bölümüne açmasan nasıl olurdu :)
yanlılıkla oldu
Kapesitesi ne olacak acaba?
2. resim nba live'daki salonlara benzemiş
bu salon hangi aşamada bilen gören var mı.. 2009 final-four'unu almayı düşünüyorlardı ama yetiştirmeleri biraz zor görünüyor.. bir beşiktaş'lı olarak fenerbahçe'nin icraatlerini takdir ediyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: drexler22
2. resim nba live'daki salonlara benzemiş
bu salon hangi aşamada bilen gören var mı.. 2009 final-four'unu almayı düşünüyorlardı ama yetiştirmeleri biraz zor görünüyor.. bir beşiktaş'lı olarak fenerbahçe'nin icraatlerini takdir ediyorum..
aynen nba oyunundaki maketten yapılma salonlar gibi bence de güzel bi stad olur 2009'a yetiştirirler
3d çizimleri gayet güzel,ama bakalım gerçeğe ne kadar benzetebilecekler?Tabii bayındır anlamında altyapı önemli, ama vildmarla prelzdiç gibi oyuncu alımlarının olduğu bir mantaliteye sahip bir takıma ne derece yakışır bu da ayrı bir husus.
Aziz Yıldırımın uzmanlık alanı inşaat ve eminim bu ya da buna benzer bir eser ortaya çıkacaktır,işallah kadro ve teknik yönetim de güzel olur da Avrupaya nam salan bir takım oluruz.
bnce biraz hayali ama ben bir bjkliyim ama bence aziz yıldırm çok daha iyi ve güzel bi salon yapıcaktır bide yapılacağı yer çok önemli umarım avrupa yakasında olur
quote:
Orjinalden alıntı: pau_gasoll
bnce biraz hayali ama ben bir bjkliyim ama bence aziz yıldırm çok daha iyi ve güzel bi salon yapıcaktır bide yapılacağı yer çok önemli umarım avrupa yakasında olur
avrupa yakası zor kadıköyün o tarafa düşünüyorlar
bende bi galatasaraylı olarak fenerbahçenin basketbola verdiği değeri görünce çok kıskanyorum tebrikler aziz başkan
quote:
Orjinalden alıntı: Cqr24
quote:
Orjinalden alıntı: pau_gasoll
avrupa yakası zor kadıköyün o tarafa düşünüyorlar
bende bi galatasaraylı olarak fenerbahçenin basketbola verdiği değeri görünce çok kıskanyorum tebrikler aziz başkan
Kadıköy'de nereye yapacaklar koskoca salonu? Böyle bi salon Türkiye adına sevindirici ama Abdi İpekçi gibi uzak bi yere yaparlarsa dolacağını sanmıyorum. Ama 2010 dünya şampiyonası finali yakışır bu salona...
Salon guzel .Insallah yaparlar. Yalniz ben birinci resme takildim.Salonun altindaki mavilik su gibi geldi bana. Ilginc ve guzel bir fikir , gece aydinlatilinca cok hos olur .
ataşehir yani kadıköy'e yapılacağı, 12.000 kişilik kapasitesi olacağı ve 150 milyon dolara mal olacağı yazıyor.. hem kapasite hem de fiyat çok yüksek
haber biraz eski, nisan ayında verilmiş bu bilgiler.. son durum nedir acep.. ataşehir taraflarında oturan yada önünden geçen var mı.. inşaat ne aşamada.. ataköy'deki salon gibi olmasın da sonu
resimler çok güzel umarım beklenilenden daha kısa bir sürede salonumuza kavuşuruz
serhat, ben 5000 veya 6000 kişi olacağını duymuştum, 12000 kişilik yapmazlar herhalde çünkü türkiye'de bir-iki özel maç haricinde o salonu dolduracak takım yok. bildiğim kadarıyla inşaata da daha başlanmadı. yakınlarda bu haberi izlemiştim ama detayları aklımda kalmamış, ben gidip balık yiyeyim bari.
Vay be Fener güzel salon yapıyor..Kıskandım vallahi.
Güzel olmuş teknolojik olacak herhalde şimdi efes değiştirir salonu kadıköydeki salon ufacık zaten
quote:
Orjinalden alıntı: robertpires
serhat, ben 5000 veya 6000 kişi olacağını duymuştum, 12000 kişilik yapmazlar herhalde çünkü türkiye'de bir-iki özel maç haricinde o salonu dolduracak takım yok. bildiğim kadarıyla inşaata da daha başlanmadı. yakınlarda bu haberi izlemiştim ama detayları aklımda kalmamış, ben gidip balık yiyeyim bari.
ben de 6000 civarı duymuştum.. 12000 civarı anca milli maçlarda, nba tour gibi organizasyonlarda dolar.. yada fenerbahçe avrupa'da final oynarsa bizim zaten en büyük hatamız sporun alt yapısını yapmadan üst yapısını yapmamız..
fenerbahçe model olarak benetton'un sahası palaverde'yi örnek almalı.. yaklaşık 5000 kişilik bir salon ama müthiş bir ambiyansı var..
dış görünümü mükemmel ama iç görünüm çok kötü sebebi ise tribünlerin sahanın dibinde ama NBA'deki gibi olmayıp önünde engel olması oldum olası sevmem böyle tribünleri,yap Abdi İpekçi'deki gibi ferah ferah,böylesi çok boğucu oluyor
quote:
Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos
dış görünümü mükemmel ama iç görünüm çok kötü sebebi ise tribünlerin sahanın dibinde ama NBA'deki gibi olmayıp önünde engel olması oldum olası sevmem böyle tribünleri,yap Abdi İpekçi'deki gibi ferah ferah,böylesi çok boğucu oluyor
bizde tribünler öyle olsa saha kenarında oturanlar oyunculara kesin çelme takar
abdi ipkeçi'de tribünler çok uzak.. hele pota arkası kısımlar