Şimdi Ara

İşte Yeni Jetta! Fiyatları belli oldu!.. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
438
Cevap
1
Favori
104.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu fotoda arabanın ön kaputu ezilmiş mi ne
     İşte Yeni Jetta! Fiyatları belli oldu!..
  • bu kasayla aynı zamanlarda çıkacak olan makyajlı passat daha cazip değil mi

ÖZELLİKLE DE 1.6 DİZEL DÜŞÜNÜYORSAN DSG Lİ
  • ACABA 7 Lİ DSG Mİ OLACAK HATADAN DÖNÜP 6LI DSG YE Mİ GEÇECEK.

BİLEN VAR MI?
  • Kızı yanında hediye veriyorlarsa hemen alıyorum bi tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgür kardes

ACABA 7 Lİ DSG Mİ OLACAK HATADAN DÖNÜP 6LI DSG YE Mİ GEÇECEK.

BİLEN VAR MI?

Onun yerine yağlı 7 ileriye geçse? Sanırım transporterdakilerdi.
  • Orijinalden alıntı: cnsuff

Orijinalden alıntı: atsızadam

VW Jettaya binmeden gidip, focus, fluance, astra , octavia ile kıyaslamayın.

Yeni Astranın jetta dan eksiği değil fazlası vardır abartmayalın 170+dsg ile m3 avcısı olunmuyor kusura bakmayın

+ bende aracı beğenmedin gene aynı kırma alamancı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StevenGerrard -- 8 Temmuz 2010; 18:50:46 >
  • 3 farklı jetta sürmüş biri olarak jettalar iyi araçlardır diyebilirim. özellikle 1.9 tdı dsg'den çok memnun kalmıştım. iç kalite ve tasarım olarak çok hoşuma gitti. ama yeni nesil vw'ler tamamilen işçiliği bozdu diye düşünüyorumm. yeni golf, forumlarda görülen yeni passat ve bunun gibi. ama vw'ye güvenim iyidir.fiyat ve donanım konusunda kalite düşürse bile güvenlik, sağlamlık ve ağırlık konusunda yine kusursuz bir araba çıkarmış oldgunu düşünüyorum. tabi bunu sağlam araba seven arkadaşlar için söylüyorum. ben vw jetta düşünmem çünkü vw. artık ekonomik arablar yapmaya çalışıyor. şuan kullandığım yeni kasa mazda3 ile karşılaştırmak gerekirse vw, çok daha ağır bir araç ama donanım ve şık tasarım olarak vw fazla düşünmem açıkçası. seneye veya 2 sene sonra d segmentinde bir araç almayı düşünüyorrm. seçeneklerim arasında mazda6 ve passat var. mazda6 daha iyi bir grafik çiziyor ama vw passat yenilenirse düşüncem mazda6 olucaktır. ama şunu söyleyebiirimki vw, diğer rakipleri arasında en ağır araç. ford ile karışıalştırmak oldukça saçma bir fikir diye düşünüyorum. 9 senedir şirketim ayrcıa ford dizel araçlar veriyor. ilk 1.8 155hp tdci motorlu focus turbosu patladı, motoru patladı, en sonnda arabada bir titreşim başladı ve yeni aracın verilmesine 2ay kala bşka bir araç verildi 2ay kullanmam için. 2 ay sonra şirket bize büyük bir süpriz yaptı ve çok hoşuma gitmiş olan 1.6 105hp tdi cvt 7 vitesli ghia focus verdi. işte arabama kavuştum dedim. 70 000kmden sonra herşey bitti. arka arkaya şanzıman arızaları 2 kere yolda kalma şanzıman kısa devresi ve en sonnda. 4 ay tamir. bu 4 aylık tamir sürecinde. intercity jetta verdi. jetta benzin(fsi veya tsi değil) 1.6 comfortline dsg. araç çok hoştu ama taşıt tanıma focusta kaldığı için her benzin aldgmda yazı yazıyordum ve ikidebir benzin almak zorunda kalıyordum. intercityden bu arabann dizelini vermelerini istedm ve eskilikten dökülen ir jetta geldi. 1.9 dizel park sensörü bile bozuktu. en sonnda siz bana en iyisi 0 bir dizel jetta verin dedim ve sağolsunlar beni kırmadılar ve 0 km midline 1.9 tdi jetta verdiler. o araba çok hoşuma gitmişti. son 1.5 ay onu kullandım gerçekten çok hoş bir arabaydı. ford benim aracımın şanzımanını yapamamışta almanyadaki o şanzımanı yapan fabrika kapanmışta türkiyede yapıcaklarmış derken ford defteri benim için kapanmıştı. geçen yaz 1.6 tdci focus verildi. ama dedim ford defteri benim için kapandı diye araba geldiğinde yeni kasa mazda3 çıktı. ve ondan sonraki sene kusursuzluk ödülünü alan mazda3 satın aldım. ama yeni nesil vw'leri showroomda incelediğimde eski vw'ler gibi iç kalite açısından o kadar yüksek değiller. yeni golf vb. yeni jetta fotoğraflardan golf gibi olucak gibi görünüyor. belliki vw daha çok araba satmak için iç kaliteyi düşürücek.. ama sağlamlıktan ödün vermez... bu yazısı vw düşnen arkadaşlar için yazdım vw motorları gerçekten iyi ve sağlamdır. kasa sağlamdır. iç kalite ve donanım biraz düşük olsada ford kadar rezil değil. eğer sizin için dayanıklılk önemliyse vw derim ama donanım iç kalite şıklık derseniz mazda derim.

• araç genel itibariyle güzel arka tarafta hafiftende olsa a8 görünümü hissettiriyor araç fakat ön taraf bana biraz basit geldi eski jettanın önü daha ii duruyor bence ama yinede güzel ve kaliteyi hissettiren bir araç gerek konfor gerek işçilik gereksi dizayn konusunda başarılı bir araç bence trde tutulacak
  • hocam bir aracın iç kalitesini fotoğraflardan anlaymazsın. gidip bakmak gerekir. golf'ün kalitesi eski vw kalitesinde değil. ama ford ve toyota'Dan daha iyi. arkası şık olmuş bunu kabul edebilirim ama ön farları konsept araçlara ve sınıfındaki diğer araçlara nazaran aşırı sade olmuş bence. bu sene bu konuda toyota ve vw duraksadı nedense :S benm hiç beğenmedgm ford focus bile yeni kasada değişik olmuş.ve bu jetta'nın kasasının elbet değişeceğini tahmin ediyorum türkiyeye gelirken. gerek xenon farlar olsun gerek jantlar gerek arka stoplar vb. her sene aynı olaya inanıorz. ilk fotolar çok şık ama türkiyeye gelior bi bakıorz nerde ledler nerde 18'' jantlar.. araç hakknda yorum yapmak için bnce aracın gelmesini beklemeliyiz ama golf ile aynı kalitede ise. vw kaliteyi düşürmüş olmalı..
  • araç bir gelsein test sürüşü yapalım o zman bu kadar net konuşulur herkes ayrı bir laf söylüyor....
    bu arada neden 3-4 tane jetta konusu var hepside nerdeyse aynı....
  • evet ben eurovision konusu açtğmda 2 tae var die kapatılmştı bna bi zararı yok ama adalet gerekir :D hocam benm kalitesiz diye tahmin etmemin sebebi golf ile aynı segmentte olması ve ikiside vw. kalitesiz dediğim eski kasaya göre. ve %90 eminimki bu fotoğraflardaki kasanın aynısı gelmez. mazda3 gelirken önü üçgen farlı 17'' jantlı arka tamponu 2 egzostlu modeli gelicek sandm ama öyle olmadı. her araçta böyle oluyor genellikle.
  • Beyazı daha bir hoşmu duruyor ne?

• sankı araba hakkındakı goruşler 2 ye bolunmus gıbı vw ciler vw ye karsı cıkanlar ama ne olursa olsun konuslan hep vw arkadasın bırı vw ıcın kutuk gıbı araba demıs ama kutukten kastını yazmamıs parayı verıp konforu alamdıgımızı soylemıs vw den daha konforlu olan araca ornek yazmamıs kendı aracını yazabılırdı en azından.
    sonucta mukkemmel arac deil vw ama mukemmele en yakını sorunsuzda deil ben vw yı yeterınce elestrırdım yıne bu forumda onuda bulup okuyabılırsınız objektıf bakmak lazım bu tur konuslara ve vw nın ustunlugune ey vallah demek lazım
  • Jetta nin icine binmeden fotolarini gormeden icinin neye benzeyecegini tahmin edebilirim. Golf e polo ya bakinca fikir sahibi olur insan.
    Ic dizayn Copy paste
    VW designer lara para vermiyor heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Azza_

Beyazı daha bir hoşmu duruyor ne?

kendi kardeşlerinden sıyrılamamış ama rakiplerinden sıyrılmış

• bence bu kasa üst segmen bir görünüm tutturmuş ama iç kalite olarak golf ile aynı kalırsa sadece şık ve sağlam araba olrak değerlendirebilirim. ayrıca bu fotoğraflardaki modellerin tıpa tıp aynısı türkiyeye gelmez bence. ya jantları 16'' yaparlar, ya arka farları daha düşük kalite yaparlar veya tamponları falan değiştirip içerideki radyoyu falan navigasyonsuz getirirler..
  • Bana göre sıradan çizgilere sahip. Dışarı da bundan çok var. Kendi içinde ise yine burun Polosundan Golfüne, Passatına kadar aynı. Yeni Passat tam aklımda değil ama VW sağolsun hepsinde aynı burnu kullanıyor. Direksiyon olsun, ön konsol olsun hepsinde aynı ve benzer. Zaten Golf ve Jetta ikiz. Önü çok düz ve basit olmuş. Transporterin bile önü aynı. Şu an ki Jetta daha al benili. Bora ise hepsinden daha şık ve çekiciydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 27 Eylül 2010; 17:33:03 >
  • ayrıntılar dışında ana hatlar aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turboege

ayrıntılar dışında ana hatlar aynı

Aynen öyle. Şimdi şu beyaz Jetta'ya yandan çapraz bak, şu an ki kasayı andırıyor.
  • evet.. eğer golf ile aynı iç kaliteyi paylaşıcaksa yeni jettadan tamami ile soğudum şimdiden açıkçası içinin tasarımı zaten hoşuma gitmedi..benim en çk hoşuma giden vw 2004 model 1.8 passatlar vardır. lacivert renklisi.. bir arkadaşım ondan almştı çok severek almştı araca hırsız girdi çalındı heryeri çizidi adam en sonunda bir dürüm evinin sahibine sattı aracı zaten :D ama dedğm gibi vw donanım olarak çok düşürebilr jettayı ama sağlamlıktan ödün vermez bence
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.