Şimdi Ara

İşte Ucuz iPhone'un Fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bloomberg'in haberine göre, ucuz materyaller kullanılarak üretilecek olan plastik iPhone'un 99 dolar ile 149 dolar arasında olması bekleniyor.

Apple'ın düşük maliyetli ürün çıkarmasındaki amacın daha fazla tüketiciye ulaşmak olduğu tahmin ediliyor.

Buyrun haberin kaynağı İşte Ucuz İphone

• Bence böyle bir şeye hiç girmemeliydi. Normal iPhone Serileri zaten peynir-ekmak gibi satıyor.
  • Evet öyle ama haberdede diyor plastikten olacakmış daha az ömürlü ama adı ne İphone :D
  • Ucuz İphone diye birşey olmaz,her sene çıkan söylentiden ibaret sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacramental -- 23 Nisan 2013; 19:43:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Ucuz İphone diye birşey olmaz,her sene çıkan söylentiden ibaret sadece.

Haberde söyleyenin apple olduğu yazıyor, doğrudur belki?

• Apple bir sey soyledigi yok, haber sacmaliktan oteye gecmiyor. Kaldi ki dun verildi forumda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • apple aylar öncesinden duyurmuştu daha ucuz bir telefon çıkaracağını ama bu kadar ucuz olurmu bilmiyorum. Saçmalık diyerek direk köşeye atamazsın böyle benzer haberler çıkmıştı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canberkakay

apple aylar öncesinden duyurmuştu daha ucuz bir telefon çıkaracağını ama bu kadar ucuz olurmu bilmiyorum. Saçmalık diyerek direk köşeye atamazsın böyle benzer haberler çıkmıştı.

Apple hic bir zaman cikaracagini soylemedi ki soylemez cunku apple boyle bir firma degil, aksine phil schiller su aciklamayi yapti:http://9to5mac.com/2013/01/10/apple-marketing-svp-phil-schiller-seems-to-deny-talk-of-cheap-iphone/
    Ve yukardaki aciklama apple ucuz iphone cikarMAyacak seklinde yorumlandi. Kimse cikip cikmayacagini bilemez, apple urun tanitimlari haric urunler hakkinda ve urun stratejileri hakkinda konusmaz. Oz cumle, haber sacmalik.

• Ucuz iphone diye birsey olmayacak ki fiyati olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

Ucuz iphone diye birsey olmayacak ki fiyati olsun :)

Valla bu sefer gerçek gibi

Kaynak:http://haber.mynet.com/iste-ucuz-ve-plastik-iphone-690998-foto-analiz-1

• quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

apple aylar öncesinden duyurmuştu daha ucuz bir telefon çıkaracağını ama bu kadar ucuz olurmu bilmiyorum. Saçmalık diyerek direk köşeye atamazsın böyle benzer haberler çıkmıştı.

Apple hic bir zaman cikaracagini soylemedi ki soylemez cunku apple boyle bir firma degil, aksine phil schiller su aciklamayi yapti:http://9to5mac.com/2013/01/10/apple-marketing-svp-phil-schiller-seems-to-deny-talk-of-cheap-iphone/
    Ve yukardaki aciklama apple ucuz iphone cikarMAyacak seklinde yorumlandi. Kimse cikip cikmayacagini bilemez, apple urun tanitimlari haric urunler hakkinda ve urun stratejileri hakkinda konusmaz. Oz cumle, haber sacmalik.

Evet apple stratejeleri hakkında konuşmayabilir ama hatırlarmısın bilmem iphone 4s çıkacağı 2 ay önceden sızdırılmıştı, kimse inanmamıştı aslında bana soracak olursan kardeşim bunlarda reklam politikaları insanları meraklandırma markayı sürekli güncel tutma çabaları he işe yarıyor mu diye sorarsan bence yarıyor

• quote:

quote:

quote:

Evet apple stratejeleri hakkında konuşmayabilir ama hatırlarmısın bilmem iphone 4s çıkacağı 2 ay önceden sızdırılmıştı, kimse inanmamıştı aslında bana soracak olursan kardeşim bunlarda reklam politikaları insanları meraklandırma markayı sürekli güncel tutma çabaları he işe yarıyor mu diye sorarsan bence yarıyor

Olabilir. Ben cikmaz demiyorum zaten. Apple dan baskasi bilmez diyorum. Sen yukarda apple duyurmustu dedin bende ona cevap verdim :) yoksa olmaz degil, ipad mini de gelmez deniyordu geldi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Olabilir. Ben cikmaz demiyorum zaten. Apple dan baskasi bilmez diyorum. Sen yukarda apple duyurmustu dedin bende ona cevap verdim :) yoksa olmaz degil, ipad mini de gelmez deniyordu geldi.

yazdığım iletiyle haberin kaynağını karşılaştırırsan tamamı oradan alıntı :) ben haberin yalancısıyım

• Iste bende onu diyorum haber yalan apple in acikladigi yok :)

• Apple yalanlamıştı bu iddiayı
    Bakalım bu konudan kaç tane açılacak?

• 4Sin özelliklerini koyar sürerler piyasaya

iPad mini gibi
  • 99 - 149 arasıolması güzel olur ama bize ulaşana kadar en az 300 doları bulur :)
  • apple yanlış sulardasın nerdesin Steve reyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

Apple yalanlamıştı bu iddiayı
    Bakalım bu konudan kaç tane açılacak?

iPad mini yi de yalanladi. Ama suny soleyim Foxconn Dan Adam konusturmak Zor olmasa gerek. O rumor nasil Dogru cikiyor ? Yok analizciler soyle, abicim I analizciler aliyor bilgiyi haber diye satiyor... Hos Apple console yapmayiz dedi ve yapmadi. Umarim ucuz iPhone gelmez. Samsung olmasin da......

• Doğruyu söylemek gerekirse bende gelmesini istemem zaten amerikan piyasalarında yüzde 57 gibi bir satış rakamına ulaşmış neyi planlıyorlar komple piyasayı ele geçirmeyi mi?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.