Şimdi Ara

İşte Türk Sat komandoları (Muhteşemler) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
20.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ilkokul 3'te küçük asker oyununda küçük asker rolü bana verilmişti

İşte Türk Sat komandoları (Muhteşemler)
    Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık, Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanadurmuştur. Artık vaziyeti düzeltmek için, mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre uygun yapmak, yürümek, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi bir takım zihniyetler belirdi. Halbuki, hangi istiklal vardır ki ecnebilerin nasihatiyle, ecnebilerin planlarıyla yükseltilebilsin? Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir" Gazi Mustafa Kemal 6 Mart 1922, Büyük Millet Meclisi

• dephyr 2. resimdeki Turk degil amerikan askeri
    dikkatini cekerim.
  • Cidden askerlerimiz olmasa şuana kadar bizi bitirmişlerdi ama arkadaşlar başımızdakiler yalaka olunca böyle güzel ordumuz olsa bile bir işe yaramıyor. amerikaya ona buna yaranmak için herşeyden vazgeçen başımızdakiler var

• arkadaşım resme dikkatli bakarsan arkada rüzgar pervaneleri var TR'de bunlardan en çok izmir çeşme foça yakınlarında bulunur e orası da komando eğitim bölgesi... ayrıca askerin kolundaki işaretin benzeri daha üstteki fotolardan birinde (sanırım deniz kenarında arkasında helikopterden iniş yapan bir sat komandosu daha var o fotodaki askerin omzunda olmalı) açıkça görülüyor ve bariz sat komandosu TR bayrağı var... yanılmıyorum değil mi? ayrıca amerikan askerlerinin botları bizimki gibi değil...

Amerikan bayrağı değil o dikkatli bakmanı öneririm. TÜRKİYE yazıyor orada + bunlar amerikan askeri değil TÜRK askeri

Orjinalden alıntı: murtiss

hem Turk komandolarinda bu sapkalardan yok
    hem adamin kolunda amerikan bayragi isareti var

Ordaki Türk bayragi ve Türkiye yazısıdır Ben onların içine girmiş biri olarak söylüyorum o tip şapkaları da var ve üniformalarıda böyle Bunlarla gurur duyuyorum Türk askerleri

• quote:

Orjinalden alıntı: murtiss

dephyr 2. resimdeki Turk degil amerikan askeri
    dikkatini cekerim.

@murtiss kesinlikle amerikan askeri değil o fotolar emin ol sağlam kaynaktan alıntıdır.kesinlikle araştırmadan bu tip yanılgı yaratarak polemik olmasına meydan vermeyelim.lütfen.
    GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE
  • @aykutx yayınladığın o komando resimleri için çok teşekkürler çok makbule geçti mehmetçik için canımız feda.hepsiyle de gurur duyuyoruz.dosta düşmana herkese yeteriz.
    GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE
  • Yukardaki sat ların kepleri öyledir.yani TEXAS kovboyu gibidirler.

ben askerliğimi hakkari dağ ve komando tugayında yaptım.KOMANDOYDUM ama bunlar dehşet
    hele BORDO BERELİLER

Osmanlı ve Türk Tarihi Kulübü
    Türk Tarihinin En Büyük Kumandanı Fatih Sultan Mehmet Han
  • Helal olsun fotolar çok güzel

Olur ya bir çatışmada ölürsem
    Arkamdan yas tutmayın
    Bırakın toprağımda rahat içinde yatayım

Bedenimden komandomu çıkarmayın
    Onlar benim gururumdur
    Ölünce kefenim olacak

Başımdan mavi beremi çıkarmayın
    O benim şanım şerefim olacak

Ayağımdan botlarımı çıkarmayın
    Onlar nice yollar aşacak
    Şehit olursam Sırat Köprüsü'nden geçecek

Elimden tüfeğimi almayın
    O benim mezarıma sembol olacak

Yaramın kanını silmeyin
    Ahirette hesabı sorulacak

Göğsümden kör kurşunu çıkarmayın
    O benim madalyam olacak.

(Jandarma Komando Onbaşı Zekeriya Gözyuman)

Not: Bu dizeler, 12 Aralık 1993 günü saat 21.00'de Hakkari-Çukurca-Üzümlü sınır karakolunda şehit düşen Jandarma Komando Onbaşı Zekeriya Gözyuman'ın üzerinden çıkmıştır. Allah rahmet eylesin.

• eline sağlık sunay abi

Orjinalden alıntı: aykutx

abicim bu silah dünyada sayılı ordularda var tam hatırlamıyorum ama 1000 m ve üstüne nokta atışı yapıyor diye biliyorum.ordumuz tanıtmıştı.bu silahı.ATV de izlemiştik

ABİ YARAMI DEŞTİN.HEP BİR KOMANDO,BORDO BERELİ YADA SAS KOMANDOSU OLMAK İSTEMİŞTİM.AMA OLMADI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punısher17 -- 13 Mart 2007; 21:59:24 >

•  İşte Türk Sat komandoları (Muhteşemler)

asker olmak kadar onurlu ve zor bi meslek daha yoktur. Ama oturduğunuz yerdende askerlik yapmak çok zordur. Asker psikolojisinde olan insan herşeyi yapabilir bunuda aklınızdan çıkartmayın. Kısa dönem askerlik yapmakta askerlik gibi değildir bunuda unutmayın...

@punısher17 üzülme askerliğini yapman bile şereftir.jandarma sat bordo piyade hava kara ve deniz askeri kuvvetleriyle bir bütündür.hepsi de vatan için düşmana göğüs göğüse çarpışmaya hazırdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 13 Mart 2007; 22:08:43 >

• KOMANDO

Osmanlı ve Türk Tarihi Kulübü
    Türk Tarihinin En Büyük Kumandanı Fatih Sultan Mehmet Han
  • ben bunları değilde anıtkabir ve dolmabahçe sarayındaki nöbet tutan askerleri daha çok beğeniyorum
    burada bikaç görüntüsü var :http://www.youtube.com/watch?v=DMdBhpRkhis
    bu askerler ile ilgili elinde bilgi olan varmı ?? şimdiden teşekkürler

Herzaman yurt,ulus ve cumhuriyete aşk ve sadakatle bağlı; tevazu, fedakarlık ve ferağat örneği bir kanun ordusudur.

M.Kemal ATATÜRK

•  İşte Türk Sat komandoları (Muhteşemler)

Bu silah keskin nişancı silahı olarak orduda kullanılmaktadır.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.