Şimdi Ara

İşte ttnet 8mbit netlimitsiz'in hızı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

yorum sizin.

arıyoruz yine hat mat vs. işleri..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhenoMachinal -- 24 Haziran 2011; 19:11:54 >

I think human consciousness is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware. Nature created an aspect of nature separate from itself. We are creatures that should not exist by natural law... We are things that labor under the illusion of having a self, that accretion of sensory experience and feelings, programmed with total assurance that we are each somebody, when in fact everybody's nobody... I think the honorable thing for our species to do is to deny our programming. Stop reproducing, walk hand in hand into extinction; one last midnight, brothers and sisters opting out of a raw deal.
  • Hep mi böyleydi yoksa daha iyiydi de sonradan mı hızınız düştü ?

Nispeten son zamanlarda bu konuda çalışmalarını hızlandırdılar evvelden modeme 8187 kbps verirlerdi ancak 6-6.5 mbit kullanırken şimdi 9415 kbps veriyorlar tam 8 mbit kullanmanızı sağlıyorlar tabi bu bölgesel olarak değişir heryerde alt yapı aynı değil ama yavaşta olsa çalışmaları mevcut.

Öncelikle sizin modeme verilen hız kaç? Sorunu tespit edip ona göre gerekirse şikayette bulunursunuz.

Orijinalden alıntı: FenoMachine

İşte ttnet 8mbit netlimitsiz'in hızı!

yorum sizin.

arıyoruz yine hat mat vs. işleri..

keşke tek seninle sınırlı kalsa bu zulüm,ne yazikki çoğu kullanıcının ortak sorunu bu.
    standart prosedür :
    Görevli :- hattınız en fazla bu kadar destekliyor xxxx bey.
    Biz : -ama son 1 senedir sıkıntısız olarak 8mb alabiliyordum,2 gündür böyle bir sıkıntı ile karşılaşıyorum
    Görevli : - bilemiyoruz efendim arıza kaydı bırakalım isterseniz

• twitter dan ttnet'in takip sayfasına gir ve özel mesaj at. bende de olmuştu, seni arayıp görüşecekler.
    Superonline download hızı sorunu
    15 yıl önce açıldı
    superonline 500 Mbps hız sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.