Şimdi Ara

İşte Summer Event

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     İşte  Summer  Event

İşte  Summer  Event

İşte  Summer  Event

Güzel Bişey e benziyo bakalım ne yaplıyo
    Ksro da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pomobil41 -- 23 Temmuz 2008; 12:10:00 >

• ya event diye heycanlandırdın benide bu bizim silkroad deilki ya
  • ewt ilk yrum bnen olsun bayram yeri gibi olmus sanki sünnet şöleni var :D:D
  • görüntü kalitesi kötü ama...
  • nasıl bir eventki bu ,ne yapıyorsun açıklarmısın yoksa sadece maksat yeşillikmi olsun
  • zaten yürüyemioruz takıla takıla ilerlioruz bunlarda eklenince 2 saat uğraşcaz
  • Hello
    I spread the world, the Silk Road online

Silk Road Online's Summer Festival 2008 "SUMMER FESTIVAL" festival of colorful costumes are deohaejul heunggyeoum and will be updated

"The carnival costumes" and "clown costume," hwaryeoham into pungdeong! Look out!

[About item]
    Configuration items
    -- The carnival costumes (Ita / daughters): hat / clothing / attaches
    -- A clown costume (Ita / daughters): hat / clothing / attaches (a clown hat on each of the two kinds of hats each sale)
    First, make costumes worn only in the state attaches to mount
    Avatar exist because the costumes and gender attaches men and women must be confirmed after the purchase, please
    Avatar, depending on additional items, the type and number of possible options, the difference between the Magic
    Sellers of special commemorative events qualify SUMMER FESTIVAL

Updated with the progress of this item, Avatar "SUMMER FESTIVAL Event" Many of our customers even ask for your interest and participation

-----------------------------------------------------------------------

[simage][img=http://img75.imageshack.us/img75/3359/gameevent04rf5yx2.th.jpg][/simage]

NOT = biri çevırırse iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lovelorn Rhapsody -- 23 Temmuz 2008; 12:30:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ii şekil olarak güzel:) da neden kimse yok yaf:)
  • Sanırım Kıyafet Çıkıyor. JM ^^
  • downhang genelde bomboş hotan dolu event te de gittim güzel aynı bizim sro'da ki event gibi saat 1 de vardı mesela gittim ama 75 in canavarları çıktı bi daha denicem bakalım
  • karnaval ve palyanço kostümü geliyormuş
  • Bizde yılbaşında bile dandik eventler olur içinden 1 tane hp grain çıkar.
    Bide koreye bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: stner

Hello
    I spread the world, the Silk Road online

Silk Road Online's Summer Festival 2008 "SUMMER FESTIVAL" festival of colorful costumes are deohaejul heunggyeoum and will be updated

"The carnival costumes" and "clown costume," hwaryeoham into pungdeong! Look out!

[About item]
    Configuration items
    -- The carnival costumes (Ita / daughters): hat / clothing / attaches
    -- A clown costume (Ita / daughters): hat / clothing / attaches (a clown hat on each of the two kinds of hats each sale)
    First, make costumes worn only in the state attaches to mount
    Avatar exist because the costumes and gender attaches men and women must be confirmed after the purchase, please
    Avatar, depending on additional items, the type and number of possible options, the difference between the Magic
    Sellers of special commemorative events qualify SUMMER FESTIVAL

Updated with the progress of this item, Avatar "SUMMER FESTIVAL Event" Many of our customers even ask for your interest and participation

-----------------------------------------------------------------------

[simage][img=http://img75.imageshack.us/img75/3359/gameevent04rf5yx2.th.jpg][/simage]

NOT = biri çevırırse iyi olur

çeviriyorum:
    silkroad onlineden sevgilerle
    sro nun "YAZ FESTİVALİ" adlı 2008 yaz festivali ,renkli costümler festivali olacak.Bu rengarenk kostümler "deohaejul heunggyeoum " olarak adlandırılıyor.
    karnaval kostümleri va palyaço kostümleri ( hwaryeoham ) pungdeong da bulunmakta.Şunlara bakın!!

Itemler Hakkında:
    karnaval kostümleri :şapka(başlık),kıyafet
    palyaço kostümleri : şapka ,kıyafet.Şapkalardan her ikisi de satılıktır.Sanırım ayrı ayrı satılacaktır diyor.

ilk önce , sehirde giyin.
    avatarlar kostüm ve cinsiyete göre belirlenir.lütfen alırken yada aldıktan sonra(burası biraz karısık) cinsiyeti belirtin.
    avatar uygun ek(eklenebilir) itemler , ad ve sayı üzerine kurulu.Bu da Yaz Festivalinin magic satıcılarının özel farkı.

bu itemlerin eklenmsei "Yaz Festivali Eventi " ile olacak.Bu festival bizim ilgi alanlarımız ve katılımlarımıza yönelikmişş..

ya aslında bizim işimize yarayacak bişey değil ama gene de çevirmekten zarar gelmez...

Not: program kullanılmmıştır.

• ayrıca bu cevirdigim daha önce verilmisti. hatta birisi hemen cevirden yapmıs da 2 saat uğraşmıştık anlamak için.
  • yerden JeweL BoX düşüyo ama daha tam çözemedim oyunu..!
     İşte  Summer  Event
  • s.a Beyler bende ksro ya baslamayı dusunuyorum hangi serverdasınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: [B]ertu

s.a Beyler bende ksro ya baslamayı dusunuyorum hangi serverdasınız

ayın 1 ini bekle birlikte başlayalım
  •  İşte  Summer  Event

Unique kesmek için en boş server ben burdayım gelirseniz oynarız.
  • tamam ben gelcem zaten ama ayın 1 inde malum kota geçti zaten.
    heavencrev@hotmail.com ekle konuşuruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: GenGar_TR
     İşte  Summer  Event

Unique kesmek için en boş server ben burdayım gelirseniz oynarız.

Arkadaşım Bende O serverdayım lvlim en son 21di:) elle kasmayı pek sevmiyorum. beni kasabilrmsn?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.