Şimdi Ara

İŞTE SİZE YILIN FIRSATI BENDEN HEPSİBURADA VESTEL LİG TV KAMPANYASI (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
8
Favori
12.747
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Digiturk'un kurulumu sorunsuzca tamamlandı. Yılbaşı nedeniyle bütün kanallar açıkmış.
    8 lira farkla şampiyonlar paketine geçiş sağladık.

Kampanyadan haberdar eden arkadaşa tekrardan teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrekas

Digiturk'un kurulumu sorunsuzca tamamlandı. Yılbaşı nedeniyle bütün kanallar açıkmış.

Üstad bu ne hız maşallah :)
  • vosdostburak kullanıcısına yanıt
    Öyle oldu biraz :)
  • quote:

Digiturk'un kurulumu sorunsuzca tamamlandı. Yılbaşı nedeniyle bütün kanallar açıkmış.

nasıl halelttın kardesım bu kadar hızlı taktik verir misin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nayir

Tv geldi görüntüsü iyi değil bide ben vga ile bilgisayarı bağladım max çözünürlük 1680*1050 gözüküyor 1920*1080 olmuyor daha önce monitörümde bu kablo ile 1920*1080 alıyodum bide renk ayarlarını nasıl yaptınız yaptığınız ayarları yazarsanız çok güzel olur teşekkür ederim. Hdmı'la bağladığımda da 1080p oluyor ancak görüntü ekrana sığımıyor.

? hocam biri deneyip yardımcı olabilirmi.
  • Arkadaşlar Ankara'dan uygun fiyata tvyi satmak isteyen çıkarsa talibim.Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fktanik

Ben de aldım ama 100TL fazla verip USB Video desteği ve Kendinden uydulu olanı aldım.

Haber veren arkadaşa çok teşekkürler.

Yahu ben yukarıda da yazdığım gibi kendinden uydulu olanı almak için ilk verdiğim uydusuz modeli iptal ederek 505TL'ye TV almıştım. Sabah mesaj geldi siparişiniz iptal edilerek 505TL kartınıza iade edilmiştir diye. Bir baktım sipariş iptal olmuş. Hemen arayım mesajlar bıraktım. 1.5 gün sonra cevap geldi. Siz kendiniz iptal etmişsiniz diye... Şikayet sitelerine de yazdım ama Hepsiburada umursamıyor.
    Bana keleklik yaptılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fktanik -- 28 Aralık 2013; 11:56:47 >

• Yukarıdaki mesajları kim sildi, çıksın delikanlı gibi konuşsun, şu şu nedenlerle desin.. Emek verip yardımcı olmak adına mesaj yazıyoruz, tek kriteri boş zamanı olması olan bir mod çıkıp normal hayatta randevuyla görüşebileceği kişilerin şifreyi alanlara yardımcı olmak adına yazdığı bilgileri siliyor ama hangi hakla??? Tekrar soruyorum hangi hakla?
  • Siparişlerim dün itibari ile elime ulaştı

İlk izlenimime göre iyi bir iş yapmışım

TV çok hoş, Digitürk müşteri hizmetleri ile görüştüm 31.12.2013 tarihine randevu aldım
  • quote:

Öyle oldu biraz :)

hocam pm attım acil dönüş yapar mısınız ? şampiyonlar paketine nasıl geçiş yaptınız acaba ?
  • Dr. Gregory House kullanıcısına yanıt
    Dönüş yaptım.

Hayırlı olsun.
  • Benim aktivasyon da az önce bitti. Bu kampanya için toplamda herşey dahil 115 TL ödedim. Son zamanlarda yakaladığım en güzel fırsattı. Haber veren arkadaşa çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bado6100 -- 28 Aralık 2013; 15:21:04 >
  • Ligtv çıkmıyor sipariş ekranında Zaten bu hepsiburadadan nefret ediyorum
  • selam arkadaşlar.benim bir arkadaşım da bu paketten aldı ama gelen paketten çıkan şifrenin geçerlilik süresi 31.12.2012.sizinkilerde de böyle miydi?zarf ta yandan biraz açık gibi .yani tam kapalı değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntiMosya85 -- 28 Aralık 2013; 21:23:39 >
  • 31.12.2012 olması sorun değil arayıp başvurursunuz...
    Zarfı Servise vereceksiniz atmamalisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 28 Aralık 2013; 21:58:09 >
  • Fırsat konusunu görmemiştim, Evrekas'ın haber vermesiyle, çarşamba akşamı tvyi satın aldım, cuma öğlen saat 1de televizyon ve paket teslim edildi, saat 3te digiturk kurulumuna geldiler, yarım saatte kurulum bitti digiturke kolumuzu kaptırdık bakalım. Bugün öğlende şampiyonlar paketine geçişte tamamlandı, televizyonuda sattık. 2 günde herşeyi hallettik. Yaklaşık 200 liraya 1 yıllık digiturk aldık, bedava. Fırsat konusunu açan arkadaşa ve Evrekas'a teşekkürler.

Edit: Şampiyonlar paketini peşin 72 liraya almak istedim ama müşteri hizmetleri bilgisizdi, haberleri yoktu durumdan. Mecbur aylık 8 liraya aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 28 Aralık 2013; 22:03:24 >
  • ademcell A kullanıcısına yanıt
    hocam sonra servis geldiğinde tarih sorun olmasın?acaba bu hepsiburada arkadaşıma kasten mi gönderdi tarihi geçmiş paketi?paket eline ulaşanlar cevap yazabilir mi rica etsem?kurulumda sorun çıkmasın da.zaten müşt. hizmetlerindeki mankafaları nerden buluyorlarsa?sanki babalarının cebinden çıkıyor,üyelik konusunda insan bu kadar sorun yaratır mı müşterisine?adama yeni üyelik istiyoruz diyoruz indirim falan istemiyoruz diyoruz o yok 216tl indirim tanımlayalım diyor.ilk aramada da devlet dairesi gibi o ona iletiyor öbürü ona diğeri öbürüne.valla bu paketler olmasa zor üye olunur bu gibi şirketlere.profesyönellikten zerre eser yok kocam fimada,yemin billah soğudum yaw.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-CRYPT

hocam sonra servis geldiğinde tarih sorun olmasın?acaba bu hepsiburada arkadaşıma kasten mi gönderdi tarihi geçmiş paketi?paket eline ulaşanlar cevap yazabilir mi rica etsem?kurulumda sorun çıkmasın da.zaten müşt. hizmetlerindeki mankafaları nerden buluyorlarsa?sanki babalarının cebinden çıkıyor,üyelik konusunda insan bu kadar sorun yaratır mı müşterisine?adama yeni üyelik istiyoruz diyoruz indirim falan istemiyoruz diyoruz o yok 216tl indirim tanımlayalım diyor.ilk aramada da devlet dairesi gibi o ona iletiyor öbürü ona diğeri öbürüne.valla bu paketler olmasa zor üye olunur bu gibi şirketlere.profesyönellikten zerre eser yok kocam fimada,yemin billah soğudum yaw.

dün ben yazmıştım alıntı yapıyorum tekrar:
    bu arada şifre zarfında son kullanım tarihi 31.12.2012 yazıyor ama 31.12.2013 olarak uzatılmış bunda bir sorun yok ama salıya kadar 0212-473 7373ü arayıp başvuruda bulunmak gerekiyor aynı adreste mevcutta bir başka bir üyelik varsa yeni kuruluma izin vermiyorlar yeni bir adres vermeniz veya bina ise daire no farklı olsa oluyor benim ailemle aynı adresti diğer daire nomu verdim bu nedenle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 29 Aralık 2013; 14:23:40 >

• Dün forumdan aldığım 1 adet şifreyi, şifreyi vereceğim kişinin bulunduğu yerden eutelasat çekmediği için satıyorum. İster elden ister bilyoner hesabından ödeme yapılabilir. Özelden ilk dönen arkadaşa satıcam şifreyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalasar

Fırsat konusunu görmemiştim, Evrekas'ın haber vermesiyle, çarşamba akşamı tvyi satın aldım, cuma öğlen saat 1de televizyon ve paket teslim edildi, saat 3te digiturk kurulumuna geldiler, yarım saatte kurulum bitti digiturke kolumuzu kaptırdık bakalım. Bugün öğlende şampiyonlar paketine geçişte tamamlandı, televizyonuda sattık. 2 günde herşeyi hallettik. Yaklaşık 200 liraya 1 yıllık digiturk aldık, bedava. Fırsat konusunu açan arkadaşa ve Evrekas'a teşekkürler.

Edit: Şampiyonlar paketini peşin 72 liraya almak istedim ama müşteri hizmetleri bilgisizdi, haberleri yoktu durumdan. Mecbur aylık 8 liraya aldım.

Cuma günü sipariş geldi aynı gün kurulumu tamamladım. 72 TL den müşteri hizmetleri habersiz. Aylık 8 TL istiyorlar, onun dışında Digiturk konusunda herşey sorunsuz.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.