Bildirim
İŞTE SİZE YILIN FIRSATI BENDEN HEPSİBURADA VESTEL LİG TV KAMPANYASI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
nerde yazıyor öyle bişey bulamadım ben
Edit;sepete ekliyormus
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakurek -- 25 Aralık 2013; 17:19:01 > -
aslında böyle bir televizyona ihtiyacım var ama kampanyada bir bit yeniği arıyorum
şurayı da okumak lazım
detaylar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onemillion -- 25 Aralık 2013; 16:49:59 >
-
NERDE YAZIYOR ? -
Yazmıyor ama sepete ekleyince bedava oluyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: onemillion
aslında böyle bir televizyona ihtiyacım var ama kampanyada bir bit yeniği arıyorum
şurayı da okumak lazım
detaylar
HOCAM BİRİSİ ULAŞSIN HEPSİBURADAYA SORSUN BU FIRSAT KAÇMAZ
-
v arsa bilgisi olan alalım iyimiş -
quote:
Tarafatar paketini ayda 8 tl fark ile(yılda 96tl) şampiyonlar paketine geçirebilir böylece tüm lig maçlarını izleyebilirsiniz.
Vestel kullanıcılarına özel aktivasyon sırasında peşin olarak 72 tl fark ile şampiyonlar paketine geçilebilir.
Bundan dolayı yanlışlık yapıp bedava veriyorlar galiba.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Şifre kartları 31.12.2013'de geçerliliğini yitiriyor yazıyor arkadaşlar.. Elimize gelene kadar bu tarihi geçmezse iyi!! -
şaka gibi, alsak bunu digitürk paketini satma şansı olur mu? tv beleşe gelse yeterli :) -
tv: 399 lira
25 wp düş.
1 senelik taraftar ligtv paketi hediye. Şampiyonlar paketine çevirmek istersen 72 liraya komple şampiyonlar paketi.
45 lira aktivaston ücreti var. Çanak kablo yoksa full kurulum 85 lira.
Çok iyi kampanya ama 31 aralık son aktivasyon tarihi alsak yetişirmi acaba? elde patlamasın? -
kampanya çok iyi bir sıkıntı çıkarmı acaba alınırmı sizce arkadaşlar ? -
ARKADAŞLAR HIZLI KARGO İBARESİ VAR 24 SAATTE KARGO DA DİYOR... -
32inc olan 699 tl, 75 tl wp ile de güzelleşiyor, ekran büyüklüğü de iyi. -
En son hızlı kargo yazan ayakkabılar 5 günde gelmişti. Bunda da sorun olur mu ki . -
Paket 3 aylık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"Digiturk LİG TV 1 YILLIK Özel Paket" nerden çıkardınız 3 aylık olduğunu. Tek sıkıntı 31 Aralıkta sona erecek olması.. -
ps3 için hangi boyut alsam televizyonu ? -
Paket 3 aylık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onur biyu bedava lig tv de verseler vestelden tv alinmaz cop resmen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- vodafone numara taşıma faturalı
- tod süper dolu paket
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- kırmızı fırsat 16 gb
- 5 mbps internet hızı nasıl
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X