Şimdi Ara

işte orjinal bir MURAT 124

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ayrı ayrı koyabildim büyük olduğundan dolayı,ama benim çok hoşuma gitti araba,insanın alıp binesi geliyo yaw

• bizim burdada vardı aynı renk 78 model jant kapakları bile orjinaldi bunun aynısıydı yani hatta belki de budur satmıştır adam görmüyorum ne zmndır
  • bunlar da resimler

• bunların serçelerin de motor seslerine hayranım.insanın canı çekiyor koymayın böyle resimler yaw
  • şimdi değil de;
    bi 10 sene sonra çok daha fazla değerlenir
  • İlk göz ağrımızdı. Gördüğüm en sevimli surattı. Yıkamaktan kendimi de telef ederdim arabayı da. Eh, çocukluk işte... Araba kullanmayı öğrendiğim arabadır. Tatlı bir mekaniktir.
  • Arka güneşliğe varana kadar duruyor.........cidden çok güzel bi makina...........orjinal ve temiz bakılmış eski arabaları sıfır e200 e değişmem.............

Eline sağlık.............
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    "Mustafa"da yeni olan ne?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birkaç gün önce bir tv kanalında bir anadolu elden geçirdiler. Tamiratı yapan eleman vites topuzu hariç herşeyini değiştirdik demişti. Bu M124 te yeni gibi duruyor ama bence her ana dağılma ihtimali var.
    Aynı renk grande punto görmüştüm bence iğrençti. Koyu renk Grande puntonun şeklini kurtarıyor biraz. GP=M124 bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinan_i

Birkaç gün önce bir tv kanalında bir anadolu elden geçirdiler. Tamiratı yapan eleman vites topuzu hariç herşeyini değiştirdik demişti. Bu M124 te yeni gibi duruyor ama bence her ana dağılma ihtimali var.
    Aynı renk grande punto görmüştüm bence iğrençti. Koyu renk Grande puntonun şeklini kurtarıyor biraz. GP=M124 bence.

GP=M124???

yaş kaçtı arkadaşım?nüfus cuzdanındaki değil akıl yaşın?

neyse ama araba gerçekten çok şirin görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shamsheytani -- 14 Mayıs 2006; 12:22:08 >

• BU RESİMLER NE ZAMAN ÇEKİLDİ? ARABA ÇOK İYİ DURUMDA GÖRÜNÜYOR...
    ZAMANININ 1 NUMARASIYDI... 1973 LÜ YILLARDA...

quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

ayrı ayrı koyabildim büyük olduğundan dolayı,ama benim çok hoşuma gitti araba,insanın alıp binesi geliyo yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

Arka güneşliğe varana kadar duruyor.........cidden çok güzel bi makina...........orjinal ve temiz bakılmış eski arabaları sıfır e200 e değişmem.............

Valla ben arkama bakmadan degiştiririm. Gercek bir klasik olsa cobra, gt500, gibi tamam degiştirmiyimde. Bu arac klasik degil hurdadır bence dostum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: steal_heard

quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

Arka güneşliğe varana kadar duruyor.........cidden çok güzel bi makina...........orjinal ve temiz bakılmış eski arabaları sıfır e200 e değişmem.............

Valla ben arkama bakmadan degiştiririm. Gercek bir klasik olsa cobra, gt500, gibi tamam degiştirmiyimde. Bu arac klasik degil hurdadır bence dostum...

Bence yanlış düşünüyosun.anadolada saman dediler inek yedi dediler fakat şu an dünya klasik otomobil literatürüne geçti............ayrıca bu arabalar yıllarca bu ülke insanının kahrını çekti ve hala ayakta.... bence bunların toplularına hurda değil artık klasik gözüyle bakmak lazım çünki sayılarıda iyice azaldı zaten.....

• quote:

Orjinalden alıntı: roverci

BU RESİMLER NE ZAMAN ÇEKİLDİ? ARABA ÇOK İYİ DURUMDA GÖRÜNÜYOR...
    ZAMANININ 1 NUMARASIYDI... 1973 LÜ YILLARDA...

quote:

ayrı ayrı koyabildim büyük olduğundan dolayı,ama benim çok hoşuma gitti araba,insanın alıp binesi geliyo yaw

resimler yenidir çünkü app plaka var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OtoTurk

İlk göz ağrımızdı. Gördüğüm en sevimli surattı. Yıkamaktan kendimi de telef ederdim arabayı da. Eh, çocukluk işte... Araba kullanmayı öğrendiğim arabadır. Tatlı bir mekaniktir.

çok güzel ama demiii aynen bende yıkamaktan belime ağrılar giriyo ama tatlı bi ağrı çok güzel insanın ilkgöz ağrıları bunlar
  • Buda modifiyelisi arkadaşlar,bir göz atın
    http://arabam.milliyet.com.tr/ikinciEl/detail.aspx?sid=656564
  • aynı renkten 80 yıllarda varda babamın. ruhsatta fildişi yazıyodu rengine.

satma dedik zamanında sattı. cocuğum gibi bakıyodum.

bulsam alıcam ama plakadan düşürmüşler.

quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.