Şimdi Ara

İşte galatasarayı yöneten adam bu,ayıptır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
2.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu adam şu anda başkandan daha etkili,herşeyi vermişler eline.Yakışıyormu ya bu adam bu camiaya,böyle adamlar temizlenecekse,gelmemek üzereivarsın şampiyon olmayalım,şampiyon olursak bu gibiler en çok kendine pay çıkaracak diye istemiyorum.kene gibi yapışacaklar

• Bir fener'li olarak bende aziz gitsin şampiyonluk umumda değil modundayım.

Cahilliği takım elbise örtemiyor maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlamadım ne demek ıstıyor
  • Norman Reedus. kullanıcısına yanıt
    Şınayder de anlamayacağı için eliyle gösteriyor işte. Umarım Çocuk da " anlamamıştır".

Sinirlerim boşaldı yemin ederim.
  • Sırf parası var diye bu adamlar milyonluk camiaları yönetiyor.Cahilliğe bak arkadaş yazık
  • Ne diyeyim ki
  • bir tek ben anlamadım heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anlayamadım

• Norman Reedus. kullanıcısına yanıt
    Normandiyada mı yaşıyorsun birader? Okuman var anladığım kadarıyla, Bak vine a. Şehit savcının oğlu diyor, 23 nisan için bugün floryada futbolcularla tanışmış falan diyor.
    Şehit savcı diyorlar BAK, şehit ne demek? Öldürülmüş bir adamdan bahsediyorlar. Albayrak napıyor eliyle? O işaretin anlamınıda bilmiyorum dersen, artık trollemeye geldiğini düşüneceğim.
  • Kaş yapayım derken göz çıkarmış, çok yazık...
  • Yazık...

• anIamadım
  • Ancak bu kadaR düşüncesiz olunabilir ya.Cocuk sneijdere tanitirken gözünun icine bakiyor bide icim parcalandi

• o abdulrrahimin kötü niyetinden değil kafası çalışmadığından yaptığı bir hareket
  • cahilce yapılmış bir hareket
    galatasaray başkan yardımcısının dil bilmemesi bambaşka bir olay zaten böyle adamlar koca kulüpleri yönetiyor sadece galatasaray içni söylemiyorum yanlış anlaşılmasın kesinlikle
  • bu adamı tvde hep aynı surat ifadesiyle pis pis sırıtırken gördüğümde Galatasaraylı olmaktan utanıyorum.. Aksaray olayında ise yerin dibine girmiştim.

Bu son yaptığına da diyecek söz bulamıyorum.

Bu adamlardan eray işcan'a tepki vermesini bekliyoruz işte. Tencere dibin kara seninki benden kara
  • Böyle cahil cühela insanlar Galatasaray veya Fenerbahçe gibi kulüplerde değil yönetici olmayı, hademe olmayı bile haketmiyor.

• ne anlama geliyor. pm at
  • Terbiyesiz düşuncesiz adam

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.