Evet Erman Toroğlu sürekli hakemlere atıp tutar. Hakemlerimizde çalacak yürek yok diye. Görüyorlar ama çalamıyorlar diye. Videoyu izleyin ve bu zavallanın nasıl bir insan olduğunu görün.
Şu adamın(!!!) adını forumda geçirerek bana sınırsız ban aldırmaya mı çalışıyorsunuz ne yapıyorsunuz alnamıyorumki... Bırakın bu şerefliyi konuşmaya değmez
Şov falan yapsa şimdi TVlerde bu ülkede izlediğim tek hakem vardı o da Ahmet Çakar.Onun dışındaki hakem hocaları diye geçinenlerin yorumlarını dinlemiyorum bile...
Videoda güzelmiş aklında kimbilir ne vardı,zamanında yapamadığını şimdiki hakemlerden istiyor.
Ya zaten bu macin spikeri bile pozisyonu agir cekimde görürken sesini cikarmamisti. Hersey apacik ortadayken Tanju ya bi iltifatlar, bi iltifatlar... Yok iyi almis topu, yok güzel golmüs falan filan. Insanlar bazi seyleri görmek istemiyorsa, görmez abi. Bu kadar basit.
Benim anlamadığım kendisi bu haltları zamanında yemiş. Şu anda da hakemlere sürekli b.k atıyor. Bunlarda yürek yok diye.
Zaten bu adama fenerlilerden başka inanan yokki.Nedenide belli işte.
quote:
Orjinalden alıntı: kartalizma_26
Laf mı istiyorsun? Bunu açıkca söylesen bizde lafımızı söyleriz zaten.
Yalanmı dostum?Daha geçen maçta colin kazımın taç pozisyonunda çoğu fenerli, erman hoca bile taç olmadığını söyledi vs. yazmadılarmı?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
quote:
Yalanmı dostum?Daha geçen maçta colin kazımın taç pozisyonunda çoğu fenerli, erman hoca bile taç olmadığını söyledi vs. yazmadılarmı?
Ben demedim. O zaman sen koca bir yalancısın bu pozisyonda.
quote:
quote:
quote:
quote:
Ben demedim. O zaman sen koca bir yalancısın bu pozisyonda.
Ben zaten sen dedin demedimki.Bir daha oku yukarısını, 'coğu fenerli' yazıyor.Ben daha bir Beşiktaşlıdan erman hoca için, evet haklı dediğini ne duydum nede okudum.Ama fenerlilerden çok duydum ve okudum.Ozaman bu pozisyonda sen anlama özürlüsün.
quote:
Ben de fenerliyim. Ama inanmıyorum. Demek ki yalan söylüyosun
Erman Toroğlu nun bir açıklaması vardı, futbolculuk zamanında çok çektim hakemlerden sonrasında hakem oldum, şimdi de yorumcu oldum. Ama hala adam olamamışsınız Erman Bey. Bu adamı boş yere seyredip taraflı yorumlarını dinleyip kendinizi sinirlendirip, onun reytingini arttırmayın.
Bunun bir de FENERBAHÇE şampiyon olduğu sene 2-1 yenmişti bizi zannedersem Kadıköydeydi maç Aykut Gökhanı künde ile yere yatırıp golü öyle atmışlardı o maçı da bulabilirmisiniz?
Pozisyonda el yok. Şaka tabiki.
Ben Erman Toroğlu'nun skorboard 87'yi gösterirken maç bitirdiğini bile hatırlıyorum.
Toroğlu benim gözümde yorumcu falan değil sadece şovmen.
Hakem eskilerinin eski görüntülerini derleseler ve kendilerine bu pozisyonları yorumlayın deseler. Sanırım kıvırmak adına bir çok enterasan yorum duyarız.
Gündemde Kalabilmek Progamlara Cıkıp Para kazana bilmek icin DAha Neler Yapar Neler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme