Şimdi Ara

İşte dünyanın en güçlü akıllı telefonu: Gionee Elife E7 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
3
Favori
7.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.5 Ghz islemci iyi olmus, diaridan pilli kilif takildi mi 3 gb ram ile tam istdigim sey olacak. Sanal makine ile XP kurup notebook tasimaktan kurtarir artik bu beni. :D Discovery ile denedim, A7 islemci tirt, yemedi. Yapsinlar rtik adam gibi bir tel de kurtarsinlar 3 kg lik laptop ile dolasmaktan. (adapter canta v.b. dahi tabii)

• Dikdörtgen köşeli telefon mu? 7500 amper pil olsa almam.Benim için tasarımın son noktası bu htc concetti.Bunu da çıkarmadıkları için kolay kolay telefon beğenmem artık.

0 kenar full ekran 5 inc lik güzel bir htc çıkarsa değiştiririm telefonu.htc one x var (dehşet temalı) yetiyor dengeli kullanırsan 1 günü çıkarıyor yani ;)

HTC Concept ;http://i1-news.softpedia-static.com/images/news2/HTC-Cemile-Concept-Phone-Packs-ICS-4-8-Full-HD-Display-2.png
    İşte dünyanın en güçlü akıllı telefonu: Gionee Elife E7

• 1105 TL'ye Türkiye'ye getirebilirsiniz(gift,mp4 player,fiyat kısmına da 35 dolar yazdırarak)

http://www.aliexpress.com/item/2014-NEW-Hot-Sale-for-Gionee-E7-Original-Mobile-Phone/1518458299.html
  • Bence en iyi akıllı telefon sony xperia z2 çıkıyor o rakiplerine açık ara fark attı zaten şuanda dünyanın en iyi telefonu sony xperia z2 4k video çekimi yapıyor gerek teknik özellikleri gerek tasarımı gerekse su geçirmezliği ile piyasada bulunan akıllı telefonların en iyisi olan Xperia ailesinin yeni üyesi 5.2 inçlik 1920×1080 çözünürlüğe sahip Triluminos HD ekrana sahip. Bunun yanı sıra 2.3 GHz dört çekirdekli işlemcisi, 3GB RAM i ve 20.7 megapiksellik kamerası ile rakiplerine açık ara fark atmış durumda.

• odakent O kullanıcısına yanıt
    Z2 güzel de fiyat uçuk olacak.
  • kemalboran kullanıcısına yanıt
    Hocam belli olmaz, 1520 içinde uçuk olacak 2400 felan diyolrdı 2100 den girdi, ayrıca elite bence hayal kırıklığı bi kaç sitede ön siparişe açmışlar ama 1329 TL den o fiyata kimse almaz o telefonu bence o fiyatın üstüne 250 TL daha ekleyip kayıtlı N9005 Note 3 alınır en azından
  • Böyle donanıma böyle batarya olmamış
  • batarya olması lazım az gidebilir
  • Teknoloji sürekli gelisiyor bunun da modasi geceer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetes99

Gionee Elife E7=gm discovery elite

Gerçekten adina elife yerine elite koymuşlar bide işlemcisini düşürmüşler, komedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 31 Mart 2014; 18:18:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

quote:

Gerçekten adina elife yerine elite koymuşlar bide işlemcisini düşürmüşler, komedi

İşlemcisi düşük değil, Elife E7'nin 2 çeşidi var biri LTE biri 3G. 3G'li olanı satacaklar bize.

• quote:

quote:

E7 nin 3 versiyonu var 16 gb(elite lite)32 gb(elite) ve 32gb 4g(elite 4g) modeli var.

• Farkindaysaniz olay sadece işlemci değil, tasarim, kamera vs birebir ayni, sadece islemciye bakarak farkli telefon denilemez, bizde gm kendi ürettiriyor saniyorduk, vah vah

• quote:

Farkindaysaniz olay sadece işlemci değil, tasarim, kamera vs birebir ayni, sadece islemciye bakarak farkli telefon denilemez, bizde gm kendi ürettiriyor saniyorduk, vah vah

Herkes degil sadece sen.zannediyordun

• quote:

Orijinalden alıntı: -BraveHeart-

quote:

Farkindaysaniz olay sadece işlemci değil, tasarim, kamera vs birebir ayni, sadece islemciye bakarak farkli telefon denilemez, bizde gm kendi ürettiriyor saniyorduk, vah vah

Çoğu kişi Çin'den telefon beğenip getirtiyorlar diyordu ama bir çok kişi eminim bu kadar da pişti olduklarini bilmiyordur. Herkes demedim biz dedim, yani ben ve benim gibi düşünenler, okuduğunu anlamayi öğren. Ayrica tanimadiğin insanlara karşi sen dememelisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guhong01 -- 31 Mart 2014; 19:23:45 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -BraveHeart-

quote:

Çoğu kişi Çin'den telefon beğenip getirtiyorlar diyordu ama bir çok kişi eminim bu kadar da pişti olduklarini bilmiyordur. Herkes demedim biz dedim, yani ben ve benim gibi düşünenler, okuduğunu anlamayi öğren. Ayrica tanimadiğin insanlara karşi sen dememelisin

Tamam

• Wow

• Yorumlarin yarisi cöp zaten

• Arkadaşlar cihazi aldim batarya ya takilmayin note3 kullaniyorm şarj neredeyse ayni gidip silinti cekmiorum

• Güzelmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.