Şimdi Ara

İşte Bu! Sevdim Bu Update'i, Elimde Sun OLsa...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşte Bu! Sevdim Bu Update'i, Elimde Sun OLsa Bu kadar Vuramam 80 LwL Karakterimle 76 LwL in Niya HUnterlara 35-40k Vuruyorum Kızma İle 70-80k Hahahaha Resimler Birazdan Geliyor Nasıl Oluyor Demeyin Sırrını Söylemem İnanmayan Oyundan Yanıma Gelir Seyreder 40-50 Vuruşta bir olduğu için insan elini print screende bile bekletse yakalayamıyo resim sayım az

Nasıl oluyor diyorsanız bunu okuyun ve kişisel tavsiyeme uyun
    http://forum.donanimhaber.com/m_17712154/tm.htm

38k

35k

33k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 20 Eylül 2007; 20:11:06 >

• Nuker misin?Ayrıca nasıl oluyo o?Updateden sonra attacklar mı arttı?
    Bu üçünü istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrimeIce -- 20 Eylül 2007; 19:06:34 >
  • eet kardes banada oluo aynısı sakaın söleme ama sırrını bone soliderea normalde 12-13k wuruken 25-26k oluo
  • ne sırrı ? updateden sonra ataklarda yükselme oldu dmg cap arttıgı için ben 76 lv im 77 shaman a 12 k tek geçiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ! Want to play a game -- 20 Eylül 2007; 19:11:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaTaN3131

eet kardes banada oluo aynısı sakaın söleme ama sırrını bone soliderea normalde 12-13k wuruken 25-26k oluo

Walla sırrını bi sölersen bozuşuruz Ben guildime ve unionumla bile Paylaşmıcam Bırak biz nasıl çözdükse onlarda çözsün

quote:

Orjinalden alıntı: Summ3r

ne sırrı ? updateden sonra ataklarda yükselme oldu dmg cap arttıgı için

Saçmala ne atack artması 12k vuran nukem nasıl 39k vursun kafan mı güzel? Var bi taktiği diyosak var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 20 Eylül 2007; 19:11:40 >

• süper bi sey ya hele bunu wizardlarda dusunemiorm
  • Arkandaki kanatla bir ilgisi olabilir mikine?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    N'oldu ki şimdi buna ???
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşin sırrı Angel wingteki %1 şansla defans gozetmetsizin damage vermedir. oyun bozan olmak guzel bi duyguymus
  • oha ya nası o kadar vuruyo
    demek sırrı söylemicen
    yerinde olsam bende sölemem
    ama nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr söyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • TAKTİK VARMI BİLMİYOM AMA BU GERÇEK BANADA 80 LVL SUN SPEARLARI ADAM SOUL SPEAR EMPERORLA 75 VURDU OYUNDA BUG VAR
  • eet ark.lar size tavisiem bu özlligi alın nuker ve wizardların crit wurduunu dusunun ne kdr manyax oluo
  • eet qelebeq herkes seni bekliyor madem bişeler paylaştın sonunu getir
  • Kanatlara eklediğimiz %1 monster reduceden kaynaklanıyor harika bir özellikmiş %1 şans olarak canavarın defansını sıfır olarak görüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cstiger

İşin sırrı Angel wingteki %1 şansla defans gozetmetsizin damage vermedir. oyun bozan olmak guzel bi duyguymus

iste solemıs arkadas
    saol bilgi icin
  • quote:

Orjinalden alıntı: QeLeBeQ

Kanatlara eklediğimiz %1 monster reduceden kaynaklanıyor harika bir özellikmiş %1 şans olarak canavarın defansını sıfır olarak görüyor.

lord da cok işe yarar elinde bide sun olursa

quote:

bilgi paylastıkca deger kazanır...

quote:

ne kadar bilirsen bil bilgin karsıdakşne anlatabildigin kadardır

• ama sadece monster de gecerli degilmi ?

ben bu yüzden %5 atack rating i açtım.sanırım pvp de fln yaramaz :D
  • sun olursa düşenemiyom
    quote:

Orjinalden alıntı: 0nly4y0u

quote:

Orjinalden alıntı: QeLeBeQ

Kanatlara eklediğimiz %1 monster reduceden kaynaklanıyor harika bir özellikmiş %1 şans olarak canavarın defansını sıfır olarak görüyor.

lord da cok işe yarar elinde bide sun olursa

quote:

bilgi paylastıkca deger kazanır...

quote:

ne kadar bilirsen bil bilgin karsıdakşne anlatabildigin kadardır

• yok be kesin paint veya photoshop
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

ama sadece monster de gecerli degilmi ?

ben bu yüzden %5 atack rating i açtım.sanırım pvp de fln yaramaz :D

Konuda yukarı çıakrsan bir link var orda hangi 4 taneyi seçmemizin daha faydalı olacağını yazmıştım. canavar veya Adam farketmez bir de %5 atack rating sayesinde hem vuruşun artar hem crt sıklığın
  • alın bende uriye 1403333 vurdum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.