Şimdi Ara

İşte bu be işte Bu:DSilkroad Sana Verdiğim Paralar Helal olsun.76+7Sun Spear (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

quote:

Orjinalden alıntı: Vampiel

quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

quote:

hayırlı olsun süper silah banada bir sun blade çıksa çok mu yaw

Az mı

tabe o kısımdan düşünürsek çok

tekrardan hayırlı olsun bide elimizde 80+4 le gezioz 4-5 tane blade ucurunca malum yandi ben artık + basmayı bıraktım silaha...gap bitsin 90 olalım bende uğraşcam baya..

Ben eski kral nukerimi(Kelebek_TR) joymaxın bana sun spear vermemesi(/parasıyla deilmi sanki arkadaş) nedeni ile elden çıkarttım(90 lwl tüm skilleri90a max) ama azim işte böle oyuna dönüp sun spear bulabiliyorsunuz 81 lik noob nukerimi 2 ay 7/24 kasıcam, tradelerinizi 2 ay daha rahatlıkla çekebilirsiniz

joymaxa kac para teklıf ettın sun spear için ::DD

• ilhan abim hayırlı olsun güle güle kullan sununu ve inş kale savaşına katılırsın

2 aydan sonra nolucak acaba abi senin char tankmı baya kişiye dayansın sadece attackın !!! fena bir biçimde artıyo o kadar def. aynı

Orjinalden alıntı: lil_nuker

ilhan abim hayırlı olsun güle güle kullan sununu ve inş kale savaşına katılırsın

2 aydan sonra nolucak acaba abi senin char tankmı baya kişiye dayansın sadece attackın !!! fena bir biçimde artıyo o kadar def. aynı

O charda skill sorunu var onun skilleri 90a maxlamak 2 ayımı alıcak, ayrıca bu akşam 2 adet sun pro item için görüşücem, sun spearla kalmayacağını biliyosun Kale savaşında görüşürüs jnm
    01 Mart 2014 23:59:59 itibariyle Tamamı Sorunsuz Char Alım-Satım Adedim : 1.284 Olmuştur.
    Güveniniz İçin Herkese Sonsuz Teşekkürler.

• bisi sormak istiyorum yapılandırmada 90 cold 90 llight 90 fire heuksal 30 demişsin...bu yapılandırmaya yönelmendeki olay nedir..
    |Canon EOS 350D |+| Canon 18-55mm EF-S Lens |+| Vivitar 70-210mm Series 1 Lens | + | Canon100-300mm USM |+ | Tamron AF28-75mm F/2.8 XR Di LD Aspherical (IF) |+| FD/EF dönüştürücü |+ | Panasonic Lumix DMC-FX 100 |
  • quote:

bisi sormak istiyorum yapılandırmada 90 cold 90 llight 90 fire heuksal 30 demişsin...bu yapılandırmaya yönelmendeki olay nedir..

bende her char tipi vardır en sağlamı kesinlikle bu, 2 tane halen elimde bladesi açık nuker var mesela(81-88 lwl şu an), glavye açık da vardı nefret ederim, yukardaki yapılandırmadaki charıma(90 lwl şu an) tek geçerim üstüne tanımam.
    01 Mart 2014 23:59:59 itibariyle Tamamı Sorunsuz Char Alım-Satım Adedim : 1.284 Olmuştur.
  • quote:

Kale savaşında görüşürüs jnm

Görüşelim

bende en iyisi

''iyi b.k yedin diyeyim bari ''

kusura bakma sevindimde

http://www.rev6.com/player.asp?id=187301
    burdan bakın ve.....

Orjinalden alıntı: DeaD_DeaLeR

Hayırlı Uğurlu olsun... güle güle kullan.... sen spearın +7 olsun die bu kadar harcadıysan bizim Babel serverındaki DEEW kaç para harcadı acaba çok merak ediorum yhaa

http://www.rev6.com/player.asp?id=187301
    burdan bakın ve.....

hay ben bu troy'un daha çin sun item olarak 1 tane sun armor eldiven, 1 tane de sun pro eldiven düştü, çıksında alayım artık şunları

• bu nukere sun armor set iyi gider
  • oo helal

sun yok dionda al 2 tane sun garment hemde sizin guildden

http://www.rev6.com/player.asp?id=85458

We fought him hard we fought him well
    Out on the plains we gave him hell
    But many came too much for Cree
    Oh will we ever be set free?
  • yav düşüren düşürüyo ama ben anlamdım bi türlü bizim gibi garibanlarada ras gelmedi sevineydik
  • Char doğuştan noob yapıcak bişey yok .)
    Elinde sun spear olsa ne yazar.
    90Lv. olunca görüşelim kelebek

Orjinalden alıntı: RevoLite

Char doğuştan noob yapıcak bişey yok .)
    Elinde sun spear olsa ne yazar.
    90Lv. olunca görüşelim kelebek

Sen 90 olana kadar ben 10 tane daha karaker kasarım Ben askerde siperde uzanırken başladın sen bu oyuna benden de eskisin daha bi tane 80 karakterin bile olmadı, Allahın noob bladeri ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

oo helal

sun yok dionda al 2 tane sun garment hemde sizin guildden

http://www.rev6.com/player.asp?id=85458

Az önce de stalda sun talisman görmüşler aradım arkadaşları icabına bakıyolar

• hayırlı olsun
    LG 42LW4500 3D LED # PS3 # Playvision DTS/DD dekoder - Playvision 5.1 Kulaklık - Jabra Bluetooth Kulaklık - Edifier M3500 5.1 - Edifier X600 2.1 # Killzone 3 Metal Kutu - Killzone 2 - Uncharted 3 - God Of War Ascension - Metal Gear Solid 4 Guns of Patriots, Battle Field 3, NFS Most Wanted ... BF4 ...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.