Görüyorsunuz Millete Düşürüp Kullanması Bizede düşürenleri görüp konuşması Düşüyor anca :) Oysa aylardır aynı yerde Kasıyorum sunu Bırak Sos bile çıkmadı ama yinede saglık olsun diyelim mutlaka bir hayır vardır .. Sana hayırlı ugurlu olması dilegiyle İnş. Bidaha düşer
@lil_nuker evet persia serverindeyim. yeni farma basladim 1 aya wizard farmı biter
quote:
Orjinalden alıntı: UnDeRBooY
Görüyorsunuz Millete Düşürüp Kullanması Bizede düşürenleri görüp konuşması Düşüyor anca :) Oysa aylardır aynı yerde Kasıyorum sunu Bırak Sos bile çıkmadı ama yinede saglık olsun diyelim mutlaka bir hayır vardır .. Sana hayırlı ugurlu olması dilegiyle İnş. Bidaha düşer
bana da düşmedi o sun sparı ben satın aldım o sunu kullanan chara bi tek Sos 76 çin yüzük çıktı
Satın aldım demişsin 12 k oyuz den mi yoksa lucy fln mı ?
quote:
Orjinalden alıntı: Heath_Ledger
Satın aldım demişsin 12 k oyuz den mi yoksa lucy fln mı ?
12k olduğu bi an resim aldığım için o öyle o esnada luck stone vs. çektğim için goldlarım diğe chardaydı, gold stoğum yeterince vardır 6milyar satın alacam deyin anında elinizde
quote:
Orjinalden alıntı: cetjn
magic atak nerdeyse benim 85+7 stafim kadar ama nerdeyse :D
zaten o yüzden çok damage veriyorlar şimdi bu sunla wizard arasında pek atack farkı olmaz life controlsuz
Phy. attack power 1380 ~ 1592 (0%) Mag. attack power 2373 ~ 2796 (0%)
76+7 %0 Sun Spear
--------------------------------------
Mag. attack power 2847 ~ 3356 (0%)
76+7 %0 Sosun Staff
staff ın magical defansı tartışılmaz :) ama silah çok güzel olmuş darısı herkesin başına. glaiveci bile ister böle bi spear :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme