Şimdi Ara

İŞTE AMERİKA'NIN İNANILMAZ SAVAŞ KÖPEĞİ!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  İŞTE AMERİKA'NIN İNANILMAZ SAVAŞ KÖPEĞİ!..

İlk bakışta ne olduğunu anlamak zor. Ama o 21. Yüzyılın yeni silahı. Adı "Savaş Köpeği".

Amerikalılar, geliştirdikleri son silahı açıkladılar. Adı, "Savaş Köpeği" ya da kısaca "BigDog". Boston Dynamics şirketi tarafından geliştirilen bu yeni cephe makinası, askerlerin yükünü hafifletmeyi amaçlıyor. Dünyanın en ileri dört ayaklı robotu olarak nitelenen "Savaş Köpeği" askerlerin taşıyamadıkları, lazer jiroskobu, video kamera sensörleri gibi askeri ekipmanları kolayca taşıyabiliyor. Bir köpeğin koşusunu taklit eden hareketleriyle şimdilik saatte 6 kilometre hız yapabiliyor. Ancak hızının saatte 35 kilometreye çıkarılması için çalışmalar devam ediyor. İran için hazırlık iddiası Star Wars filmlerinin robot askerlerini andıran 60 santim boyunda, 90 santim eninde ve 69 kilo ağırlığındaki "Savaş Köpeği" 28 milyon dolarlık bir projenin sonucunda ortaya çıktı. Amerikalılar böylelikle Irak ve Afganistan gibi cephelerde can kaybını asgariye indirmeyi amaçlıyor. Ancak ABD'nin, bilim kurgu filmlerini andıran silah çalışmalarıyla aslında İran için hazırlık yaptığı iddiaları da yine ABD medyasında sıkca gündeme geliyor.

http://www.metacafe.com/watch/1655131/bigdog_boston_dynamics_robot/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DMUKKS -- 16 Eylül 2008; 2:22:18 >

• SAVAŞ EŞŞEĞİNE DAHA COK BENZİYO
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktayd

SAVAŞ EŞŞEĞİNE DAHA COK BENZİYO

Hass... öldüm gülmekten..

• Israil´in de "inanilmaz", anti-tank islemez tanklari vardi. Valla Lübnan savasinda sinirdan 5 km iceri giremediler, keklik gibi avlandilar. Bunlar $ovdan baska birsey degil,alisilagelmis psikolojik savas taktikleri. 3. Dünya ülkesi vatandaslari bunlari okuyacak ve zihinlerde ABD yenilmez olarak yer edecek.

Amerika önce, tarihinin en büyük kriziyle basa ciksin ondan sonra köpek-möpek konusuruz.
  • Half life 2 deki iki ayaklı robotları andırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savior Fenix -- 16 Eylül 2008; 2:46:35 >
  • katira benziyor hacim

savaşma seviş
  • 4 kangal bunu yermi diye anket açıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Almanlar ve 2.dünya savaşı
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tmm zor devriliyorda bir kere devrildimi kalkmaz ki bu meret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kespec -- 16 Eylül 2008; 3:39:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: oxygen3

4 kangal bunu yermi diye anket açıcam

yumruğuyla öldürür
  • quote:

Orjinalden alıntı: oxygen3

4 kangal bunu yermi diye anket açıcam

• İran orda, sıkıyosa aha ...

Bu arada kangal güzeldi
  • kangal bunu yer
  • Bunun neresi inanılmaz.

Konserve açıcağı.
  • kim nederse desin alet inanılmaz abd filan umurumda deil zaten biz kendi dertlerimizi bi halledelim hangi ailede birsürü sorun yokki şuan ülkenin hepsinin bankalara borcu vardır eminim .. ama alet gerçekten güzel ben biraz meraklı olduğumdan böyle mekanik şeylere..vaybe hondanın asimodan sonra bu bende müthiş baksana zıplıyo vuruyorsun dengeyi ayalıyo mükemmel bişi resmen orta kulak görevi yapan bişiler bunda denge için harika bi icat kesinlikle ..bunu yapan daha sonra yürüyen robotlarda yaparsa hiç şaşmam verselerdi parçalayıp kurçalamak incelemek isterdim 28milyon$ lık şeyide bana parçalatmazlar herhalde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.