|
Bildirim
|
10 yıllık ve 190.000km'lik LPG kullanıcısıyım. Forumdaki en tecrübeli LPG kullanıcılarından birisiyimdir.
Yıllardır LPG'yi hep en ucuz yerlerden alırım. Uzun yolda da marka ayırımı yapmaksızın en ucuz istasyondan alırım. Milangaz, Güvenalgaz, Kale gaz, turna gaz, yurt gaz, exen gaz, bizim gaz, aygaz, shell gaz, Meram gaz, P/O gaz, vs. almışlığım var. Şu an Antalya'da en ucuz Aytemiz ve Total'de, oralardan alıyorum. Ben bu kadar LPG markası arasında belirgin bir fark göremedim. Bu gazlar aracın LPG sisteminde de herhangi bir sorun çıkarmadı. 10 yıl ve 190km'dir LPG enjektör değişimi yapmadım. Menzil olayında şu var. Her LPG pompasının basınç ayarı aynı değil. Kimi pompalar 45lt'lik depoya 36lt basınca duruyor, kimi pompalarsa 45lt'ye 40 lt basınca duruyor. 4 litre fark da uzun yolda 60 - 70 km kadar fark ettirir. O yüzden şu istasyondan aldım menzil az çıktı, orası üç kağıtçı demeden önce bu pompa basınç farkı olayını göz önüne almanız lazım. Boşuna Aygaz'a veya Shell'e falan çok para vermeyin derim, en ucuzunu alın. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 21 Kasım 2017; 11:9:0 > |
|
|
|
|