Arkadaşlar bir yarışmada verdiği resimdeki ip uçları ile neyi anlattığını bulmamızı istiyor. Yani "Popüler kültürünü, stil ikonlarını, son trendlerini ne kadar tanıyorsun?" diye birşey...
Öncekilerin hepsini bildim fakat bu resimi geçemedim bir türlü..
Resimde ilk önce İstanbul olduğunu anladım fakat tramwayın üzerindeki yazıyı kapatmışlar yapraklar ile... O hattın nereye gittiği ile bulmaya çalıştım, Yanında yazan 223 numaralı hattı araştırdım ve üzerinde, "TAKSİM-TÜNEL" yazıyormuş...
Fakat Taksim yazdım olmadı tünel yazdım olmadı beyoğlu yazdım olmadı çınaraltı vs. yazdım yanlış çıktı hep... Bu resim neyi anlatıyor acaba? Bir mekan sanırım Bar var pizza var oturanlar var vs. Taksim olduğu kesin ama...
Nedir bu arkadaşlar??
dilimin ucunda yakalarsam yazarım..
merhaba hemşerim
Fiesta zamanı(31.10.2008)
oyunu tamamlayan ilk 500den biri ol,soruya en hızlı cevap veren ilk 3 e gir hediyeleri kap
ödüller ;
macbook air,ıpod touch 32 gb,ıpod nano 8 gb
boşuna katılmamanı tavsiye ederim.İlk 3 e bu ödüller .Bu kampanya haberi bizim kampanya forumumuza düşer düşmez biz katıldık.3-5 dk içinde.Katılırsan ancak mausepad kazanırsın.ilk 500 kişi mausepad kazanıyor ayrıca.Eğer ilk 500 dolmadıysa tabi
cevaplar
1. friends 2. suşi 3amy winehouse 4 apple 5absulute 6alçatı 7- andy warhol 8-asmalı mescit 9- federer 10- kate moss 11- federer 12- barcelona 13- yazbükey 14- ford fiesta