Şimdi Ara

İstanbullular'a metrobüs müjdesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    12 kilometre uzunluğundaki Avcılar-Beylikdüzü hattının, 2010 yılı başında hizmete girmesi planlanıyor.

İstanbullular'a metrobüs müjdesi İstanbullular'a metrobüs müjdesi

Pazartesi 20.07.2009 - 11:22

Söğütlüçeşme arasındaki 40 kilometrelik hat üzerinde hizmet veren metrobüsün, 4. etabı olarak planlanan 12 kilometre uzunluğundaki Avcılar-Beylikdüzü hattının, 2010 yılı başında hizmete girmesi planlanıyor.

Vatan'ın haberine göre İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 100 milyon lira kaynak ayırdığı metrobüsün Avcılar-Beylikdüzü etabının yapımına, Mart ayında yapılan yerel seçimlerin hemen ardından başlanması planlanıyordu. Belediyedeki kaynak yetersizliği ve en önemlisi, güzergah üzerinde çok sayıda kamulaştırma yapılması gerekliliği, projeye start verilmesini geciktirdi. Beylikdüzü Tüyap önüne kadar götürülmesi planlanan metrobüsün,
    ön projesi tamamlanırken, uygulama projesi için de çalışmalara başlandı. Projeye, İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatıyla bir de meydan düzenlemesi eklendi. Metrobüs güzergahı üzerinde belirlenecek bir noktaya, dev bir meydan yapılması planlanıyor.

GÜNDE 1.1 MİLYON YOLCU TAŞINACAK

Avcılar-Söğütlüçeşme arasında günde ortalama 700 bin kişiye hizmet veren metrobüs Beylikdüzü’ne ulaştığında günde 1 milyon 100 bin yolcu taşınacak. 52 kilometrelik Beylikdüzü-Söğütlüçeşme arasındaki yolculuk süresi 80-85 dakika olacak.

http://www.timeturk.com/%C4%B0stanbullulara-metrob%C3%BCs-m%C3%BCjdesi-_83256-haberi.html

cebitten gelirkenki trafikten kurtulacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 20 Temmuz 2009; 13:56:32 >

• Çok merak ediyorum. Beylikdüzü'ne gelirken Haramidere yokuşunu nasıl çıkacaklar.

Bu arada güzel haber. Bir otobüs Avcılar'a 45 dk da gelir mi yavv?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahve uzmanı -- 20 Temmuz 2009; 12:58:07 >
  • Metrobüs ne ya?

yüzyılın projesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ctrlshft

Metrobüs ne ya?

yüzyılın projesi

değil mi?

şirinevlerden mecidiyeköye klimasız araçlarla 1.5 saatte gittiğiniz günleri ne çabuk unuttunuz.
  • Acaba ordan oraya gidene kadar kaç tane bozulan metrobüs değiştiririz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loading

quote:

Metrobüs ne ya?

yüzyılın projesi

değil mi?

şirinevlerden mecidiyeköye klimasız araçlarla 1.5 saatte gittiğiniz günleri ne çabuk unuttunuz.

Ülkeye bugüne kadar sipariş edilip getirilmiş, ancak çoğunun garajda beklediği ve bozulduğu bir servis MetroKüs

• Olaya sadece yolcular açısından bakarsak güzel proje ama olaya genel trafik ve şehir düzeni açısından bakarsak berbat proje.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Taşkıran`

kaç kere arızalandı da kaç saat yolda kaldın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 20 Temmuz 2009; 13:17:00 >
  • büyükçekmeceye uzasın læ hadi læ lütfen gözünün yağını yiyem
  • quote:

quote:

Metrobüs ne ya?

yüzyılın projesi

değil mi?

+1
  • rüya gibi

bu sene cebite yetişmez ama seneye çok rahat olur gidiş ve dönüş

trafiğe kalmayayım diye fuardan 1-2 saat erken çıktıgımı hatırlıyorum
  • Once metrobuslerini dogru duzgun calistirsinlarda sonra genisletmeyi dusunsunler ..
  • quote:

Taşkıran`

kaç kere arızalandı da kaç saat yolda kaldın?

ben 3 kez rast geldim metrobüs arızalanmasına. zaman açısından sıkıntım yoktu ama o kargaşayı yaşamanı isterdim. yüzlerce insan yolun ortasında gidecek mi diye bekliyor salak salak.
    yolda kalmalar aşırı yolcu olduğundan oluyor kesinlikle, şimdi beylikdüzüne kadar uzatınca yolcular daha da fazla artacak.
    ido ve igdaşı satacaklarına en başta adam gibi metrobüsleri alsalardı şimdi ne boşa giden paramız nede garajlarda yatan 0 araçlar olurdu.
  • Siyasetten uzak duralım lütfen.
  • quote:

quote:

Metrobüs ne ya?

yüzyılın projesi

değil mi?

Sen hiç metrobüsü ittren yolcu gördün mü? Görmemişsin galiba ondan böyle konuşuyorsun belkide görsen veya o anı yaşasan keşke 1,5 saatte değil 5 saatte gitsek dersin? Tama belki yol daha kısa sürüyordur daha konforludur ancak bu model istanbula uymaz. İşi bilmezler yüzünden milletin paraları böyle boşa gider işte Bu tamamen İstanbulluların gözünü boyamadır.Bu mudur yani İstanbulluların hakkı?

http://www.medyafaresi.com/haber/26778/guncel-abi-bi-el-atin-be-yolda-kalan-metrobuse-yolcu-destegi.html

http://www.tasdelen.org/video/mazotu-biten-ve-yolda-kalan-metrobus/

edit: işte video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ctrlshft -- 20 Temmuz 2009; 13:47:38 >

• quote:

quote:

Metrobüs ne ya?

yüzyılın projesi

değil mi?

Musakka siyasi olan, alintisini yaptigim bu mesaji da silerse benim mesajimi sildigi gibi, adil davranmis olur...

• Beğenmeyen binmesin gençler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar

quote:

quote:

Metrobüs ne ya?

yüzyılın projesi

değil mi?

Musakka siyasi olan, alintisini yaptigim bu mesaji da silerse benim mesajimi sildigi gibi, adil davranmis olur...

Burada dikkat ederseniz sadece siyasi içerikli mesajları siliyorum. Yukarıda siyaset içermeyen her iki ayrı düşüncenin de silinmediğini görebilirsiniz. Metrobüsü sevmek ya da sevmemek sizin kendi düşüncenizdir ve bunlardan bahsedebilirsiniz. Ancak işin içine siyaset karıştırılmasına ne yazık ki izin veremeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Orijinalden alıntı: Serdar

quote:

değil mi?

Burada dikkat ederseniz sadece siyasi içerikli mesajları siliyorum. Yukarıda siyaset içermeyen her iki ayrı düşüncenin de silinmediğini görebilirsiniz. Metrobüsü sevmek ya da sevmemek sizin kendi düşüncenizdir ve bunlardan bahsedebilirsiniz. Ancak işin içine siyaset karıştırılmasına ne yazık ki izin veremeyiz.

Aciklama icin tesekkür ederim...

• quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

Siyasetten uzak duralım lütfen.

Benim verdiğim bilginin siyasetle ne ilgisi vardı? Projenin mali kaynağını projenin sahibi açıklamış. İDO ve İGDAŞ satılacak geliri İstanbul'un ulaşım sorunlarına aktarılacak! Siyaset nerede? Siyaset her yerde.

Başlığa müjde yazarsanız o da siyaset olur bu mantıkla. Haksız mıyım?

http://www.haber7.com/haber/20090720/IDO-ve-IGDASin-parasinin-yeri-hazir.php

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.