Şimdi Ara

İstanbuldan Sivas Kaç Km?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kaç kmdir acaba?
    Birde uçaklamı gitse karlı olur yoksa arabaylamı?
    Araba: Fiat Albea (Dizel)

• Uçakla Sivasa gidemezsin. Orada hava alanı yok bildiğim kadarıyla.
  • 880km.
  • Akçcalı yuh Sivas'ı Kars zannediyorsunuz sanırım Eğer ailecek Üniversiteye kaydına yapmaya gelecekseniz Araba ile gelin 900 km civarı 12 saat falan sürüyor otobüsle Dizel araçla bir depoyla gelip 1 depoyla geri dönersiniz. Eğer tek geleceksen uçakla gelmeni tavsiye ederim THY hergün seferi var Sivas'a.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voilet -- 27 Ağustos 2009; 15:20:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akçalı.

Uçakla Sivasa gidemezsin. Orada hava alanı yok bildiğim kadarıyla.

köy mü sivas uçakla gidemiyorsun ? her gün düzenli sefer var sivasa uçakla
  • arabayla çok yorucu olur,özellikle ankaradan sonra yollar vasatı geçmediği için biraz sıkıntı olur.
    onun dışında hergün düzenli olarak thy ve atlasjetin vs seferleri var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara - Adana arası yol nasıl?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne vasatı hocam ankra sıvas bır kere yol cok rahat cok trafık yok ayrıcada eger altındakı ıyı bısey se 180 fılan cok rahat basarsın fazla radar da yok bı sorgunda bırde yıldızelınden sonra sıvas ın gırısın de beton fabrıkasına gelmeden bolge trafık var orda radar oluyo benımde taıyem ucak olur ayrıca en azından zaman kaybın olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.1.1.1 -- 27 Ağustos 2009; 16:31:53 >
  • İstanbul-Ankara arası yollar gayet iyi, Ankara'dan sonra Kırıkkale gerçekten vasat, yıllardır bitmeyen bir çalışma var ama ondan sonrasıda genelde dümdüz, duble yollar, Elmada'da vilerisindede çok büyük çalışmalar var ama yollar güzel. Bu yaz İstanbul'dan Sivas'a molaları çıkardığımızda yani yolda kaldığımız süre bakımından: gece 7.5 saatte gittik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nehalem28

ne vasatı hocam ankra sıvas bır kere yol cok rahat cok trafık yok ayrıcada eger altındakı ıyı bısey se 180 fılan cok rahat basarsın fazla radar da yok bı sorgunda bırde yıldızelınden sonra sıvas ın gırısın de beton fabrıkasına gelmeden bolge trafık var orda radar oluyo benımde taıyem ucak olur ayrıca en azından zaman kaybın olmaz

15 yıldır sivas-bursa git gel yaparız arabayla,son 2 senedir arabayı süren ben oluyorum ve son 2 senede 10dan fazla git gel yapmışızdır,yarısı da sivas-ankara'dır. ve ben üstüne basa basa söylüyorum ankara-sivas arası vasatın da altındadır.yıllardır bitmeyen çalışmalara,işkencelere rağmen hala vasat yollar.
    eskiden daracık yolda saatlerce gidilirdi,şimdi eskisi kadar olmasa da yine birkaç saat gidiliyor.artık yolların çoğu duble,ama gel gör ki yolun kalitesi...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.