Bildirim
İstanbuldan izmire en iyi otobüs firması ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
YALOVA SEYAHAT HIZLI VE UCUZ -
kamil koç rahat hat kesinlike -
1- anadolu turizmquote:
Orijinalden alıntı: n0y4n
kamil koç rahat hat kesinlike
2- kamil koç
3- pamukkale turizm
.
.
. -
Anadolu Ulaşımquote:
Orijinalden alıntı: n0y4n
kamil koç rahat hat kesinlike -
Evet Anadolu ulaşımda iyi otobüsleri setra ve starliner'dır bu otobüsler en lüks otobüslerdir..quote:
Orijinalden alıntı: wuc
Anadolu Ulaşım
Alıntıları Göster
Kamilkoç ve Pamukkale genellikle travego ama hizmet mükemmel..
Ama benim param az hızlı gitmek istiyorum diyorsan..Yalova Seyahat otobüslerin çoğu ya man fortuna yada mercedes 403 :) -
Ulusoy dururken hala başka firmaları söylüyorsunuz. İstanbul'dan İzmir'e tek kişilik deri koltuklarda gittim. Koltuklar puf gibi. Televizyon izlemek için kulaklığı taktım, rahatlıktan uyuya kalmışım. Sabah bir kalktım İzmir'deyim. Üstelik otobüslerde Wireless bile var. Hepsinde var mı bilmiyorum, benim bindiğimde vardı. Üstelik bu seyahatim geçen seneydi. Şimdiki otobüslerde uydu yayını bile vardır. Bayramda gitmeyi planlıyorum İzmir'e. Tercihim kesinlikle Ulusoy!quote:
Orijinalden alıntı: efebir
Evet Anadolu ulaşımda iyi otobüsleri setra ve starliner'dır bu otobüsler en lüks otobüslerdir..
Kamilkoç ve Pamukkale genellikle travego ama hizmet mükemmel..
Ama benim param az hızlı gitmek istiyorum diyorsan..Yalova Seyahat otobüslerin çoğu ya man fortuna yada mercedes 403 :)
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Moskva
Ulusoy dururken hala başka firmaları söylüyorsunuz. İstanbul'dan İzmir'e tek kişilik deri koltuklarda gittim. Koltuklar puf gibi. Televizyon izlemek için kulaklığı taktım, rahatlıktan uyuya kalmışım. Sabah bir kalktım İzmir'deyim. Üstelik otobüslerde Wireless bile var. Hepsinde var mı bilmiyorum, benim bindiğimde vardı. Üstelik bu seyahatim geçen seneydi. Şimdiki otobüslerde uydu yayını bile vardır. Bayramda gitmeyi planlıyorum İzmir'e. Tercihim kesinlikle Ulusoy!
Ulusoy diyecem ama özellikle İstanbul İzmir 100 150 TL arası VIP giriyor otobüsler özel 2 katlı 8 tekerlekli aletler ama denk gelirse Setra Neoplan Starlara binebilirsin standart yolcu bileti ile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLuRuSh -- 7 Ağustos 2010; 1:31:18 > -
Anadolu turizm ve diğerleriquote:
Orijinalden alıntı: BLuRuShquote:
Orijinalden alıntı: Moskva
Ulusoy dururken hala başka firmaları söylüyorsunuz. İstanbul'dan İzmir'e tek kişilik deri koltuklarda gittim. Koltuklar puf gibi. Televizyon izlemek için kulaklığı taktım, rahatlıktan uyuya kalmışım. Sabah bir kalktım İzmir'deyim. Üstelik otobüslerde Wireless bile var. Hepsinde var mı bilmiyorum, benim bindiğimde vardı. Üstelik bu seyahatim geçen seneydi. Şimdiki otobüslerde uydu yayını bile vardır. Bayramda gitmeyi planlıyorum İzmir'e. Tercihim kesinlikle Ulusoy!
Ulusoy diyecem ama özellikle İstanbul İzmir 100 150 TL arası VIP giriyor otobüsler özel 2 katlı 8 tekerlekli aletler ama denk gelirse Setra Neoplan Starlara binebilirsin standart yolcu bileti ile.
Alıntıları Göster
-
bilet fiyatları hakkındada yazarsanız sevinirim arkadaşlar.quote:
Orijinalden alıntı: theycantmeasureheart
Anadolu turizm ve diğerleri
Alıntıları Göster -
Kamil seven adam olarak . Kamil Koçquote:
Orijinalden alıntı: AhmetD*
bilet fiyatları hakkındada yazarsanız sevinirim arkadaşlar.
Alıntıları Göster -
İnternet sitelerinde detaylı bilgiler mevcuttur ordan bakabilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: AhmetD*
bilet fiyatları hakkındada yazarsanız sevinirim arkadaşlar.
Alıntıları Göster -
Genellikle en güzelleri firmaların özel seferleri oluyor. (Pamukyol, RaHAT gibi...)quote:
Orijinalden alıntı: EM4
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Fakat bunlar normal seferlerden biraz daha pahalı oluyor. Eğer normal fiyatta sefer tercih edecekseniz Anadolu yada Pamukkale'yi öneririm. Genellikle otobüsleri güzel oluyor. Bence en güzel otobüsler de Setra'nın -
50 tl ye kamil koç rahat hatla geldim.Soldaki tekli koltuklarda oturdum.Gayet rahattı , filmler güzeldi. serviside fena sayılmaz.Tavsiye ederimquote:
Orijinalden alıntı: wurtz
Genellikle en güzelleri firmaların özel seferleri oluyor. (Pamukyol, RaHAT gibi...)
Fakat bunlar normal seferlerden biraz daha pahalı oluyor. Eğer normal fiyatta sefer tercih edecekseniz Anadolu yada Pamukkale'yi öneririm. Genellikle otobüsleri güzel oluyor. Bence en güzel otobüsler de Setra'nın
Alıntıları Gösterama benim gibi çok tualeti gelen biriysen , yolda birşeyler içmekten korkuyorsan , ulusoyun otobüslerinde tualet te var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Vadocz
50 tl ye kamil koç rahat hatla geldim.Soldaki tekli koltuklarda oturdum.Gayet rahattı , filmler güzeldi. serviside fena sayılmaz.Tavsiye ederimama benim gibi çok tualeti gelen biriysen , yolda birşeyler içmekten korkuyorsan , ulusoyun otobüslerinde tualet te var.
Evet tuvaleti de kullandım. -
Pamukkalenin muavinleri ve ilgilenenlerinden nefret ettim fakat o kurumun başındaki planlayan adamlar çokiyi gerçekten.quote:
Orijinalden alıntı: Mütercimquote:
Orijinalden alıntı: Vadocz
50 tl ye kamil koç rahat hatla geldim.Soldaki tekli koltuklarda oturdum.Gayet rahattı , filmler güzeldi. serviside fena sayılmaz.Tavsiye ederimama benim gibi çok tualeti gelen biriysen , yolda birşeyler içmekten korkuyorsan , ulusoyun otobüslerinde tualet te var.
Evet tuvaleti de kullandım.
Alıntıları Göster
Şu aralar her otobüste olan herkese özel olarak Tv var fakat nasıl mı ? Bir pamukkale teknobüse bindiğinizde :
Önünüzde dokunmatik bir ekran mevcut.Burada 2 tane basit bilgisayar oyunu.Resimler Çok derin ve müthiş bir müzik arşivi.20 ye yakın film.
Müzik konusu beni etkiledi gerçekten her zmaan kategorilere ayırmışlar.Ve önce yerli yabancı diye açılan bu kapı metalden tut house a poptan tut arabeske ordan gel jazza kadar.Ebru gündeşten Metallicaya Rammsteindan Tiestoya gerçekten güzeldi.Filmler de çok iyi filmler olmasa da kendiniz seçiyorsunuz istediğiniz yerden izliyorsunuz.Çok iyi demesem de izlemeynler için Garez Transformes Nefes 2012 Falan vardı.İzlemeyenler için iyi bir fırsat olabilir.
Fakat konforda bunların hiçbirini söyleyemem klimalar bozuk kapanmaz açılmaz.Koltuklar rahatsız edici muavinler kaba ..
Baya bilgi verdim :D Bu yaz Sürekli Pamukkaleyi kullandım.Denenebilir.Fırsat olursa burda yazılanlar doğrultusunda Anadolu ve Ulusoya bakıcam ya da Varana ^^
Edit:Wireless de mevcut.Fiyatları da Ankara-İzmir 40 tl idi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçanPırasa -- 7 Ağustos 2010; 23:47:53 >
-
Nilüfer yazmak için girmiştim.quote:
Orijinalden alıntı: UçanPırasa
Pamukkalenin muavinleri ve ilgilenenlerinden nefret ettim fakat o kurumun başındaki planlayan adamlar çokiyi gerçekten.
Şu aralar her otobüste olan herkese özel olarak Tv var fakat nasıl mı ? Bir pamukkale teknobüse bindiğinizde :
Önünüzde dokunmatik bir ekran mevcut.Burada 2 tane basit bilgisayar oyunu.Resimler Çok derin ve müthiş bir müzik arşivi.20 ye yakın film.
Müzik konusu beni etkiledi gerçekten her zmaan kategorilere ayırmışlar.Ve önce yerli yabancı diye açılan bu kapı metalden tut house a poptan tut arabeske ordan gel jazza kadar.Ebru gündeşten Metallicaya Rammsteindan Tiestoya gerçekten güzeldi.Filmler de çok iyi filmler olmasa da kendiniz seçiyorsunuz istediğiniz yerden izliyorsunuz.Çok iyi demesem de izlemeynler için Garez Transformes Nefes 2012 Falan vardı.İzlemeyenler için iyi bir fırsat olabilir.
Fakat konforda bunların hiçbirini söyleyemem klimalar bozuk kapanmaz açılmaz.Koltuklar rahatsız edici muavinler kaba ..
Baya bilgi verdim :D Bu yaz Sürekli Pamukkaleyi kullandım.Denenebilir.Fırsat olursa burda yazılanlar doğrultusunda Anadolu ve Ulusoya bakıcam ya da Varana ^^
Edit:Wireless de mevcut.Fiyatları da Ankara-İzmir 40 tl idi.
Alıntıları Göster
-
Ucak gibi bir harikalık var. 50 60 liraya sun expressle pegasusla filan gitmek varken otobüsle 8 saat niye çekiyorsunuz.quote:
Orijinalden alıntı: Akçalı.
Nilüfer yazmak için girmiştim.
Alıntıları Göster -
Gördüğüm en iyi hizmet+kalite+para Varan Ulusoy Analdolu otobüslerinin en düşüğü Man fortuna.quote:
Orijinalden alıntı: invisible
Ucak gibi bir harikalık var. 50 60 liraya sun expressle pegasusla filan gitmek varken otobüsle 8 saat niye çekiyorsunuz.
Alıntıları Göster -
walla ucuz gıdıcem dersen uludag var 35 lira:dquote:
Orijinalden alıntı: BLuRuSh
Gördüğüm en iyi hizmet+kalite+para Varan Ulusoy Analdolu otobüslerinin en düşüğü Man fortuna.
Alıntıları Göster
hem kalite hem ucuz dersen 40 lira efe tur..
bu 2 yıl ıcınde benden cok gıdıp gelen olmamıstır ıstanbula..malum iş gorusmelerı:D:D
ayrıca anadolu turızmın bıg bus ları var cok ıyıdır..45 lira..
pamukkaleyle sakın gıtme ömrumu yedı..8-9 saatte gıdıorum normalde.. pamukkale 12 saate gıtmıstı..ölmüştum yolda:s:S
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi-- 8 Ağustos 2010; 23:49:41 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X