Şimdi Ara

İSTANBULDAN BURSAYA NASIL GİDERİM ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

15 tatilde istanbula uçak bileti alacağım fakat bursaya nasıl gidilir bilmiyorum yardım edermisiniz?

Atatürk havalimanından bursaya(osmangazi) gidişi anlatırmısınız ve tahmini bir fiyat bildirirseniz sevinirim.

Sabiha gökçenden bursaya(osmangazi) gidişi anlatırmısınız ve tahmini bir fiyat bildirirseniz sevinirim.

ACİL!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinoza -- 29 Eylül 2013; 12:20:23 >

• Besiktastan budo veya ido ya binip mudanyaya varirsin.mudanyadan belediye otobusune binip bursa ya gidersin.bursadan orhangaziye giden otobusler vardir herhalde.arastir biraz internetten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer durumun iyise haliçten küçük deniz uçakları kalkıyor 45 dk da bursadasın fiyatını tam bilmiyorum ama 150 vardır rahat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 29 Eylül 2013; 12:21:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenciyiz :)
  • Kabataş'tan Bodu'nun deniz otobüslerine bin. Mudanya'ya indikten sonra tam karşıda bir park alanı göreceksin ufak bir yer. Oradan geçtikten sonra onun arkasında ki yolda bir durak var. Orada bekle Bursa minibüsleri geçiyor. 2.75TL verip onlara bin. Minibüsten Korupark AVM'nin önünde indikten sonra metroya bin. Sonra nereye gitmek istiyorsan git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AqiS53

Eğer durumun iyise haliçten küçük deniz uçakları kalkıyor 45 dk da bursadasın fiyatını tam bilmiyorum ama 150 vardır rahat

haliçten gemliğe geliyor 18 dakikada fiyatı 100 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinoza

Öğrenciyiz :)

budo 18 liramı ne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiç gerek yok budo mudo istanbuldan al bi tane bursa bileti metro istanbul seyahat falan 20 30 tl ye git yada istanbul u biliosan az biraz
    pendik e gel ordan idoyla yalova ordanda bursa
    ama istanbul dan al bi bursa bileti hic ugrasma amazon ormanında deilsin cok zor bişi gibi yazmıssın kime sorsan solerler otobusle git daha uygun olur 20 30 tl falan
  • Konu kapanabilir,otobüs ekonomik açısından uygun ve kolay ulaşma imkanı sağladığından onu tercih edicem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.