Şimdi Ara

İstanbulda Fotoğraflı İhbar Devrede... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
2.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • o zaman millet youtubedan drift, makas gibi videoları indirip egm sitesine upload etmeye başlar. Varsa videosu olan hemen silsin :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qezgin

    quote:

    Orijinalden alıntı: Whisper911

    gerçekten ilgilenirlerse afedersiniz ama b... çıkarırım arabaya slr bağlar gezerim

    Konuyu hortlatacağım arabaya kamera aldım şimdiden 10 kişi oldu neredeyse kameralara yakalanan eğer cezalar gelmeye başlarsa belki millet akıllanır :)

    tam deestek devam hocam
  • ankara'da da başlasın. özellikle ben kırmızı ışıkta beklerkeni yanımdan gelip kırmızıda geçen polis arabalarını ihbar etmek istiyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aya

    ankara'da da başlasın. özellikle ben kırmızı ışıkta beklerkeni yanımdan gelip kırmızıda geçen polis arabalarını ihbar etmek istiyorum...

    Onlar halka hizmet için geçiyorlar
  • Geçen gönderdiğim fotoğraflara sağolsunlar çok saçma cevaplarla kapattılar. Cevapta aynen şu;

    TRAFİK POLİSİ, YETKİLİ KILINDIĞI İLGİLİ KANUNLAR ÇERÇEVESİNDE YAPMIŞ OLDUĞU DENETİMLERDE BİZZAT KENDİSİNİN TESPİTTE BULUNDUĞU VEYA YETKİLİ BİRİMLERİN KULLANMIŞ OLDUĞU TEKNİK CİHAZLARIN BELİRLEMİŞ OLDUĞU KURAL İHLALLERİ VE DİĞER AYKIRILIKLARLA İLGİLİ OLARAK ARAÇ, SÜRÜCÜ VE İLGİLİLERİ HAKKINDA GEREKLİ CEZAİ İŞLEMLERİ UYGULAMAKTA OLUP, PLAKALARINI BELİRTMİŞ OLDUĞUNUZ ARAÇ HAKKINDA TRAFİK YÖNÜNDEN HER HANGİ BİR İŞLEM YAPILAMAMAKTADIR. ANCAK ŞİKÂYETE KONU BÖLGE VE ARAÇ PLAKALARI EKİP VE PERSONELİMİZE BİLDİRİLMİŞ OLUP, DEVAM EDEN KONTROL VE DENETİMLERİMİZDE SÖZ KONUSU ARAÇLARA RASTLANILMASI HALİNDE GEREKLİ İNCELEME VE İŞLEMLER YAPILACAKTIR.

    AYRICA BENZER ŞEKİLDE ALINAN ŞİKÂYETLERLE İLGİLİ OLARAK SAYGISIZCA ARAÇ KULLANAN VE TRAFİK KURALLARINA UYMAYAN SÜRÜCÜLER ÜZERİNE İLÇEMİZ GENELİNDE YAPMIŞ OLDUĞUMUZ DENETİMLERDE ÇOK SAYIDA ARAÇ VE SÜRÜCÜ HAKKINDA GEREKLİ İDARİ İŞLEM UYGULANMIŞ OLUP, KONTROL VE DENETİMLERİMİZ DEVAM ETMEKTEDİR.

    Anladım ki bu ülke de adalet diye bir kavram aramamak gerek.!








  • varmı bir degişiklik...bilgisi olan ?
  • Hayır sistem uzun zamandır devre dışı. Mevzuat çalışması nedeniyle hizmet vermemektedir yazıyor. Bence bir daha hic devreye girmeyecek. Çünkü en fazla ihlal ve trafik suçunu yine kamu çalışanları işlemekte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.