Şimdi Ara

İstanbulda fotoğraf çekilcek yerler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşımda Canon makina var da, fotoğraf çekilecek yerler arıyoruz Taksim'in arka sokaklarında çekildik. Facebook'a koymak için fotoğraf çekileceğiz . bildiğiniz güzel yer var mı? Haydarpaşa tren garını düşünüyoruz da açık mı veya girebilir miyiz? Yardımcı olursanız sevinirim.

• Yardım edin lütfen arkadaşlar..
  • Fotoğraf çekebileceğin Fotoğrafçılar var.
  • Dolapdere, Eminönü, Sultanahmet, Ortaköy, Bebek, Yedikule vs.
  • Dolapdere rahmetlinin son fotoğraf çekindiği yerdi, diye yazsınlar mezar taşına :)
  • bizzat kendim çekmiştim; Emirgan Korusu

İstanbulda fotoğraf çekilcek yerler
  • Balat (ciddiyim)

Google'dan bak fotolara fikir sahibi olursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bildiğim kadarıyla ıstanbul'da fotoğraf çekmek yasak. Dağ bayır çekeceksen o olur. Kalabalık mekanlarda yasak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bauthy

Arkadaşlar merhaba,

Arkadaşımda Canon makina var da, fotoğraf çekilecek yerler arıyoruz Taksim'in arka sokaklarında çekildik. Facebook'a koymak için fotoğraf çekileceğiz . bildiğiniz güzel yer var mı? Haydarpaşa tren garını düşünüyoruz da açık mı veya girebilir miyiz? Yardımcı olursanız sevinirim.

boğaziçi üniversitesi rumelihisar üstü kampüsünden gir oralar da güzel üniversite desen şahane mimarisi boğaz ayağının altında tevfik fikretin evi de oralarda bulabilirsem git ben bi kere şansa buldum bi daha bulamadım ormanın içinde çünkü. Bide hazır rumelihisarüstüne gitmişken ordaki parktan da çekebilirsin köprü çok güzel görünüyor
  • çekmeyi bildikten sonra istanbulun her yerinden muhteşem fotograflar çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLG#

Balat (ciddiyim)

Google'dan bak fotolara fikir sahibi olursun

almasınlar böbreğimizi orda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.