Bildirim
İstanbulda fotoğraf çekilcek yerler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Yardım edin lütfen arkadaşlar.. -
Fotoğraf çekebileceğin Fotoğrafçılar var. -
Dolapdere, Eminönü, Sultanahmet, Ortaköy, Bebek, Yedikule vs. -
Dolapdere rahmetlinin son fotoğraf çekindiği yerdi, diye yazsınlar mezar taşına :) -
-
Balat (ciddiyim)
Google'dan bak fotolara fikir sahibi olursun -
bildiğim kadarıyla ıstanbul'da fotoğraf çekmek yasak. Dağ bayır çekeceksen o olur. Kalabalık mekanlarda yasak. -
quote:
Orijinalden alıntı: Bauthy
Arkadaşlar merhaba,
Arkadaşımda Canon makina var da, fotoğraf çekilecek yerler arıyoruz Taksim'in arka sokaklarında çekildik. Facebook'a koymak için fotoğraf çekileceğiz . bildiğiniz güzel yer var mı? Haydarpaşa tren garını düşünüyoruz da açık mı veya girebilir miyiz? Yardımcı olursanız sevinirim.
boğaziçi üniversitesi rumelihisar üstü kampüsünden gir oralar da güzel üniversite desen şahane mimarisi boğaz ayağının altında tevfik fikretin evi de oralarda bulabilirsem git ben bi kere şansa buldum bi daha bulamadım ormanın içinde çünkü. Bide hazır rumelihisarüstüne gitmişken ordaki parktan da çekebilirsin köprü çok güzel görünüyor -
çekmeyi bildikten sonra istanbulun her yerinden muhteşem fotograflar çıkar -
quote:
Orijinalden alıntı: BLG#
Balat (ciddiyim)
Google'dan bak fotolara fikir sahibi olursun
almasınlar böbreğimizi orda
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X