Şimdi Ara

İstanbulda bit pazarı nerelerde var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
5.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bit pazarlarını gezmek cidden çok keyifli,çoğu zaman mükemmel şeyler çok uçuk fiyatlar alınabiliyor.Kuzenim actionman figürleri topluyordu eskiden,tanesi 200 250 lira olan figürlerin 5 tanesini 10 liraya almıştı.Forumdanda bi arkadaşın 10 liraya ps3 aldığını hatırıyorum eskilerden.

Varsa böyle bildiğiniz yerler yazın,salı pazarında var ama eski el aletleri tarzında.

• Kardeş 10 lirayı yese daha sağlıklıymış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bit pazarina bir kere gittim o da calinan bisikletimi bulmak icin, izmirde , o da bulamadim.

Adam 1 kamyonet bisiklet getirmisti.

Telefonlar tabletler girla var. Ama ekranlari kirik, muhtemelen sadece kirik olanlar sergileniyor.

Az giyilmis(?) adidas ve turevi ayakkabilar girla.

Adam bu transporterlar var ya onlan tasiyor iyi bisikletleri aciktan degil yani sen dusun.

10 liraya alinan ps3 un calinti olmama ihtimali yuzde 0.. Oradski dijital ve elektronik seylerin ekza calinti olmama ihtimali... Hani vicdan meselesi...

Balik kus tavsan fln manyaklari var orasi guzel.

Aliexpress malalri vari tleefon kabi anahtar vs onlar da fena degil..

Ama dedigim gibi yok televizyon yok telefon yok tablet... Allah korusun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Bit pazarina bir kere gittim o da calinan bisikletimi bulmak icin, izmirde , o da bulamadim.

Adam 1 kamyonet bisiklet getirmisti.

Telefonlar tabletler girla var. Ama ekranlari kirik, muhtemelen sadece kirik olanlar sergileniyor.

Az giyilmis(?) adidas ve turevi ayakkabilar girla.

Adam bu transporterlar var ya onlan tasiyor iyi bisikletleri aciktan degil yani sen dusun.

10 liraya alinan ps3 un calinti olmama ihtimali yuzde 0.. Oradski dijital ve elektronik seylerin ekza calinti olmama ihtimali... Hani vicdan meselesi...

Balik kus tavsan fln manyaklari var orasi guzel.

Aliexpress malalri vari tleefon kabi anahtar vs onlar da fena degil..

Ama dedigim gibi yok televizyon yok telefon yok tablet... Allah korusun.

Ne alicagini biliceksin,bisikletler ve ayakkabilar calinti olabilir.Her mal calinti degil,insanlar elindeki fazlaliklari getirip satiyor ucuz fiyatlara.Ne demisler baskasinin cöpu bir başkasının isine yariyabilir

• Up varsa gidelim.
  • Googleden yazarsan adresleri ile bulunur. Bit pazari calinti mal vardir illa ama sanmiyorum ps3 10 tl. Ha parcalanmistir o ayri. Saticilar cahil degil emin olun. Arkadasin almistir 10 a bilemem ama ben inanmam cunku hobi olarak cok gezerim ve bit pazarlarada ugrarim. Ayrica alicilar cogu zaman ucuza alir tamir eder satar yada kullanir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amulet

Googleden yazarsan adresleri ile bulunur. Bit pazari calinti mal vardir illa ama sanmiyorum ps3 10 tl. Ha parcalanmistir o ayri. Saticilar cahil degil emin olun. Arkadasin almistir 10 a bilemem ama ben inanmam cunku hobi olarak cok gezerim ve bit pazarlarada ugrarim. Ayrica alicilar cogu zaman ucuza alir tamir eder satar yada kullanir.

Hocam googleda cok karisiklik var,siz nereleri biliyorsinuz ve hangi gun kuruluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TİM TİM

quote:

Googleden yazarsan adresleri ile bulunur. Bit pazari calinti mal vardir illa ama sanmiyorum ps3 10 tl. Ha parcalanmistir o ayri. Saticilar cahil degil emin olun. Arkadasin almistir 10 a bilemem ama ben inanmam cunku hobi olarak cok gezerim ve bit pazarlarada ugrarim. Ayrica alicilar cogu zaman ucuza alir tamir eder satar yada kullanir.

Hocam googleda cok karisiklik var,siz nereleri biliyorsinuz ve hangi gun kuruluyor

Ferikoy en meshuru ama antikacilar vardir gorulmesi sart. Ucuza birseyler alacaksan dolapdereye ugrayin. H.sonu acilir. Lokasyon googleden bakin.. Dolapdere bit pazarina nasil gidilir diye arayin yada ferikoy. Bulundugun lokasyona gore ulasirsiniz

• Amulet kullanıcısına yanıt
    Bit pazarından 1 tlye kutulu fatura ve kulaklık hariç bütün aksesuar ve belgeleri,hatta stickerleri olan orjinal ipod shuffle almışlığım var.Adam ürünün ne olduğunu anlayamamış bile
  • İzmirde varsa bi ara bende gideyim bari .. varsa ipod alırız 😂

• Pire pazarı var olmaz mı

• Anadolu yakasında,kadıköy yakınlarında nerde bit pazarı var.Salı ,perşembe toplanılan bir yer varmış ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunçmes

Anadolu yakasında,kadıköy yakınlarında nerde bit pazarı var.Salı ,perşembe toplanılan bir yer varmış ama...

Salı pazarı var bayağı büyük,genel olarak orjinal giysi vs satılıyor çok ucuz fiyatlara.Birde onun kardeşi aynı yerde kurulan cuma pazarı var oda biraz bit pazarı gibi ama öyle çok bir şey yok.8 10 Bilemedin 20 tezgah.
  • 1 ay önce maltepe bit pazarından 5tl ye mini projektör aldım.
    çalışıyor ancak mini hdmi girişi kopmuş. av girişinde sorun yok.
  • yenibosnada var.

• quote:

Orijinalden alıntı: iskender86

1 ay önce maltepe bit pazarından 5tl ye mini projektör aldım.

Maltepedeki pazar nasıl ? Uğramayı düşünüyorum
  • quote:

quote:

maltepe zümrütevler de. konumunu aşağıda paylaşıyorum.
    https://www.google.com.tr/maps/place/Maltepe+Bit+Pazar%C4%B1/@40.9340446,29.1490401,17z/data=!4m12!1m6!3m5!1s0x14cac4220b64aabf:0x59baac3985e9b21c!2sHuzurevi!8m2!3d40.929927!4d29.146197!3m4!1s0x0:0x2a948548e8b3390!8m2!3d40.9342652!4d29.1529841

• iskender86 kullanıcısına yanıt
    hocam hangi günler kuruluyor ?
  • quote:

quote:

quote:

maltepe zümrütevler de. konumunu aşağıda paylaşıyorum.
    https://www.google.com.tr/maps/place/Maltepe+Bit+Pazar%C4%B1/@40.9340446,29.1490401,17z/data=!4m12!1m6!3m5!1s0x14cac4220b64aabf:0x59baac3985e9b21c!2sHuzurevi!8m2!3d40.929927!4d29.146197!3m4!1s0x0:0x2a948548e8b3390!8m2!3d40.9342652!4d29.1529841

Sağol hocam,uygulana güzel şeyler var mi ?

• quote:

quote:

quote:

Ferikoy en meshuru ama antikacilar vardir gorulmesi sart. Ucuza birseyler alacaksan dolapdereye ugrayin. H.sonu acilir. Lokasyon googleden bakin.. Dolapdere bit pazarina nasil gidilir diye arayin yada ferikoy. Bulundugun lokasyona gore ulasirsiniz

Ek olarak kişisel tavsiyem sadece kimliği ve harcayacağı kadar parayla gitsin. Hiç tekin bir yer değil oralar.

Bu arada Feriköy'de misiniz hocam ya da yakın mısınız?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.