Şimdi Ara

istanbulda adam gibi otoyikama yok mu ya ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

Orijinalden alıntı: Brian O Conner

İstanbul İstinye Carrefour yanında Şampiyon oto yıkama var. 4 senedir arabamı burdan başka bir yere yıkattırmam. Çok güzel temizliyorlar arabayı. Her hafta Ataşehir'den, Avcılar'dan arabasını yıkatmaya gelenler var.
    Otomobil: 15 TL
    Panelvan-Jip: 17 TL

Hep düsündüm orada yıkatmayı. Ama nedense çok apaçi tarzı geldi bana. Gelen arabalardan mıdır nedir.

4 senedir yıkatıyorsanız bir deneyeyim bende.

Bir de yıkamacı bulamıyorsanız dısını yıkatın sadece. Benzinciler de 1 tl ye süpürge var zaten. Bir de bezle tozları aldınız mı tamamdır. Güvenmediginiz yerlerde icini temizletmeyin.

Sezer diye bir arkadaş var orada. Modifiye tutkunu arkadaşları olduğu için gelen arabalarda hep modifiyeli oluyor Siyah Lineası olan arkadaş tavsiye etti derseniz tanırlar beni, ismim Gökhan.

• tam bir yer önericektim önericeğim yerde gürcü
  • Tr de oto yıkamada kalite beklemek hayalcilikten başka birşey değildir. Oto yıkamayı geç Otoservisleri cacık olan bir ülkede ve hatta doktorları doçentleri tırışka olan bir memlekette kalite falan bekleme. herkes işin kolaycılığında herkes kolpa dalga dümen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

quote:

İstanbul İstinye Carrefour yanında Şampiyon oto yıkama var. 4 senedir arabamı burdan başka bir yere yıkattırmam. Çok güzel temizliyorlar arabayı. Her hafta Ataşehir'den, Avcılar'dan arabasını yıkatmaya gelenler var.
    Otomobil: 15 TL
    Panelvan-Jip: 17 TL

Hep düsündüm orada yıkatmayı. Ama nedense çok apaçi tarzı geldi bana. Gelen arabalardan mıdır nedir.

4 senedir yıkatıyorsanız bir deneyeyim bende.

Bir de yıkamacı bulamıyorsanız dısını yıkatın sadece. Benzinciler de 1 tl ye süpürge var zaten. Bir de bezle tozları aldınız mı tamamdır. Güvenmediginiz yerlerde icini temizletmeyin.

Sezer diye bir arkadaş var orada. Modifiye tutkunu arkadaşları olduğu için gelen arabalarda hep modifiyeli oluyor Siyah Lineası olan arkadaş tavsiye etti derseniz tanırlar beni, ismim Gökhan.

Demek ki dogruymus :) bazen öyle sacma tipler geliyor ki. Sonucu haber vericem sana hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Avrupa yakasında tercihen başakşehir civarında tavsiye edebileceğiniz bir firma var mı?
    Arabaların yağmur dışında yıkanmayalı bi 6 ay falan oldu da
    Özellikle detaylı temizlik yaptırmak istiyorum tavsiyeler varsa açığım.

Not: İtü civarında da olabilir haftaiçi bırakırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu gurcu isinde muhtemelen bir cete var ucuza getirip yikamacilara satiyor.herhalde cocuklarin pasaportlarine el koyuyorlar aydada 200$ para verse 2 tarafinda isine geliyor.
    bu carki birinin bozmasi lazim ?

• Kendim temizlerim tatlı yorgunluktan sonra 10 liraya güzel bir yemek yer keyfime bakarım

• Pazar günleri genelde hobi olarak kendim temizliyorum içini ama iş yerimin altındaki (Maslak'ta Doğuş Center) yıkamacıya bırakıyorum gerekirse. Bir deneyebilirsiniz.

Haftaiçi de okula geldiğimde (Kocaeli üni) benzin aldıktan sonra petrolde dış yıkama yaptırıyorum. Adamlar 10dk dış yıkama yapıyor, müşteri fazla olmadığından uğraşıyorlar. İstanbul'da bu özeni, ilgiyi bulamıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Kendim temizlerim tatlı yorgunluktan sonra 10 liraya güzel bir yemek yer keyfime bakarım

Mantıklı bir yorum geldi,30 tl ye yıkamaya verilir olmus ne günlere kaldık.

• aynen bu durumdan ötürü aldım 20m lik bir üçlü kablo bide hortum.4. kattan sallıyorum aşağı çekiyorum arabayı hem içini istediğim titizlikte süpürüp siliyorum.hem de dışını yıkıyorum. ohhh mis. kablo ve hortuma verdiğim para da iki yıkamada kendini amorti ediyor.

sinir olmak yok sıkıntı yok.
  • Kayışdağı Darülaceze'nin önündeki ışıkların karşısında Formula 1 adında bir yıkamacı var. Sahibi Murat Bey. Ben de zamanında mal verdim, halen de yıkatırım. Kaliteli malzeme kullanan işini titiz yapan bir yer.
  • quote:

Kendim temizlerim tatlı yorgunluktan sonra 10 liraya güzel bir yemek yer keyfime bakarım

buralarda kendimin yikayacagi yer olmadigi gibi 10liraya anca tavuk doner ayran alabiliyorsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: secco35

aynen bu durumdan ötürü aldım 20m lik bir üçlü kablo bide hortum.4. kattan sallıyorum aşağı çekiyorum arabayı hem içini istediğim titizlikte süpürüp siliyorum.hem de dışını yıkıyorum. ohhh mis. kablo ve hortuma verdiğim para da iki yıkamada kendini amorti ediyor.

sinir olmak yok sıkıntı yok.

sehir suyuyla araba yikamak yasak nerde oturuyosun bilmiyorum ama zabita kapima dayanir.

• Jestia kullanıcısına yanıt
    Deposite'in kapalı otoparkında Autowax var. İşletmecisi Ozan iyidir ve işinin arkasındadır. Bir deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ch@in

Deposite'in kapalı otoparkında Autowax var. İşletmecisi Ozan iyidir ve işinin arkasındadır. Bir deneyin.

İç dış 500tl fiyat aldım, neyse biraz daha kirli kalabilir arabalar

• quote:

Orijinalden alıntı: conquête

Avrupa yakasında var mı bildiğiniz acaba düzgün bi yıkamacı... Bahçelievler civarı olursa daha iyi olur

Haznedar da medikana nın karşısındaki civilin altında sonax var orası gayet iyi yıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

fiyatlar nedir acaba ?

Adam gibi temizlik yapan yer arıyorsunuz ama önce fiyatı soruyorsunuz bence problem burada 5 - 10 liraya araba yıkatma peşinde olursanız karşılaşacağınız manzara bunlar olur.Bu işi hakkıyla yapan yerler var ve bu insanlar da iç dış yıkamaya 40 - 50 tl alıyor yani işin özü ne kadar ekmek o kadar köfte.
  • Jestia kullanıcısına yanıt
    Oraya 70 liraya kil ve iç-dış yıkama yaptırdım. 120 liraya koltuklarını yıkattım. 30 liraya döşeme temizleyici köpük alıp iç tavan ve direkleri temizledim. 10 yıllık araba sıfır gibi oldu. Tavsiye ederim Autowax'ı.

• quote:

quote:

buralarda kendimin yikayacagi yer olmadigi gibi 10liraya anca tavuk doner ayran alabiliyorsun :)

Hadi ya ben petrole çekiyorum sabah 7 de bomboş oluyor tek başıma tazyik dahi vurmam sünger ve hortumla yıkar gölgede kurularım peşinden iç temizlik işlem tamam

Bu arada tokatta 10 liraya sağlam iskender yenir ki

• quote:

Orijinalden alıntı: 0M42

quote:

fiyatlar nedir acaba ?

Adam gibi temizlik yapan yer arıyorsunuz ama önce fiyatı soruyorsunuz bence problem burada 5 - 10 liraya araba yıkatma peşinde olursanız karşılaşacağınız manzara bunlar olur.Bu işi hakkıyla yapan yerler var ve bu insanlar da iç dış yıkamaya 40 - 50 tl alıyor yani işin özü ne kadar ekmek o kadar köfte.

kardedim 20tl ye araba yikatiyoruz ondanda memnun kalmiyoruz meguiars gibi bi yer 50 tl alabilir dusuncesiyle sordum ve 50tl yikamaya para vermem. sen veriyosan ya babanin arabasini yikatiyosundur yada mercedesle geziyosundur.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.