Şimdi Ara

istanbulda adam gibi otoyikama yok mu ya ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anadolu yakasinda oturuyorum ve bu cevredeki neredeyse hepsini denemisimdir.Bu konuda titiz bi insanim yikamaya para oduyorsam leke istemiyorum
    bugune kadar ya
    camlarim adamgibi silinmedi , silinsede kurutulmadi
    adam gibi ici supurulmedi
    o igrenc parlatmak icin surdukleri sut orda burda leke yapti yada hanzo gibi davrandilar.
    yakin zamanda tamda aradigim yeri buldugumu dusunuyordum ki dun aracimi yine ayni yere biraktim ozellikle camlari silmelerini rica ettim 1 saat sonra teslim aldim.
    araba ilk buguda bi gordum ki camlarin icine micmislar.kalorifer petegini cevireyim dedim izgaranin yon degistiren parcasini kirmislar.
    o sinirle cektim yikamanin onune bu ne kardesim diye soylendim , camlari tekrar sildiler ama kirik izgara elimde kaldi
    sahibi abi sen yaptir neyse parasi verelim dedi ama , biliyorum ki 3 gun sonra gotursem hatirlamayacak ya inkar edecek yada pahali diyecek.
    bu gurculeri, turkmenleri basimiza kim sardiysa allah onlarin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son cumle ile konu siyasete döner .

Esensehir sapağında İstanbul Oto Yıkama

Atasehir kamelya çarşı otoparkında var oto yıkama

Taşdelende imaj oto var oraya da iyi diyorlar

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    son cumlemde demek istedigim oto yikamacilar bu gurculeri turkmenleri topluyor yatacak yer veriyor cok ucuza sigortasiz calistiriyor.adamlar turkce bile bilmiyor el yordamiyla anlatiyosun.
    yikama secenekleri icin tesekkurler fakat bana tek yakin olan atasehir o da muhtemelen 50tl istiyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airarmada -- 19 Ekim 2014; 12:05:46 >
  • Kızıltoprak Meguiars

FB stadının altında, VW Erel'in yanından giriyorsun. 10 numaradır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anafolu yakasında tam neredesiniz. Isterseniz ozelden yazın size de yakinsa bir yer onerecegim

• fiyatlar nedir acaba ?

• 7he mcRp kullanıcısına yanıt
    goztepedeyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

fiyatlar nedir acaba ?

En son gittiğimde iç dış yıkama 25tl idi.

iç dış yıkama + ntx cila (polisaj makinası ile) 50TL idi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 tl ye arabamı yıkatılır , yazık

• Ataşehir Kamelya Çarşı'daki yeri henüz denemedim ama, Botanik Çarşı'da Crystal Wax adlı yıkama istasyonu son derece başarılı, 1 yıldır düzenli olarak oraya gidiyorum... Orada da Gürcü arkadaşlar çalışıyor, zor olsa da bir şekilde anlaşıyoruz :) Fiyat 20 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnkoot -- 19 Ekim 2014; 12:43:58 >
  • www.istanbuldaadamgibiyikama.com

• bende 20ye yikatiyodum 25 se artik orayz gideyim zaten kalorifer izgarasi en az 150tl 25 yikama icin farkini bastan verdik

• anadolu yakasi icin daha ucuza yer pek yok , benzinliklerdeki yikamalari saymiyorum cunku adam gibi yikamiyolar kirecli suyu vurup birakiyolar

• İstanbul'da 30 liradan aşağı yıkayan ve marka olmayan her yıkamacı itana ile aracınızın dışına ve içine eder. Marka ve 30 üstü yıkayanların da başından ayrılmayın işiniz bitene kadar. Bu paralar yüksek gelsede ucuz yıkamacıların verdiği hasar çok daha pahalı, kaldı ki arabalarımız 30 liradan çok daha değerli. İster birkaç bin liralık ister yüzbinliralık olsun, hem üretilirken değerli hem de onu alabilmek için katlandığımız tüm zorluklar için değerli. Haa kolay sahip olana değeri var ya da yok o bizi ilgilendirmez, herkes kendinden mesul.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa yakasında var mı bildiğiniz acaba düzgün bi yıkamacı... Bahçelievler civarı olursa daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viper74

İstanbul'da 30 liradan aşağı yıkayan ve marka olmayan her yıkamacı itana ile aracınızın dışına ve içine eder. Marka ve 30 üstü yıkayanların da başından ayrılmayın işiniz bitene kadar. Bu paralar yüksek gelsede ucuz yıkamacıların verdiği hasar çok daha pahalı, kaldı ki arabalarımız 30 liradan çok daha değerli. İster birkaç bin liralık ister yüzbinliralık olsun, hem üretilirken değerli hem de onu alabilmek için katlandığımız tüm zorluklar için değerli. Haa kolay sahip olana değeri var ya da yok o bizi ilgilendirmez, herkes kendinden mesul.

turk calistiran yer bulmak lazim boyle kacak gurcu calistirip vergiden kacirip ucuza modern kolelik yaptiran yerleri tesvik etmeyelim.
    adam gibi 2 turk koysa sigortasini yapsa maasini duzgun verse adamda isini duzgun yapsr varsin 30tl olsun bizimde icimiz rahat etsin, calisan adamda evine ekmek gotursun.

• İstanbul İstinye Carrefour yanında Şampiyon oto yıkama var. 4 senedir arabamı burdan başka bir yere yıkattırmam. Çok güzel temizliyorlar arabayı. Her hafta Ataşehir'den, Avcılar'dan arabasını yıkatmaya gelenler var.
    Otomobil: 15 TL
    Panelvan-Jip: 17 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brian O Conner

İstanbul İstinye Carrefour yanında Şampiyon oto yıkama var. 4 senedir arabamı burdan başka bir yere yıkattırmam. Çok güzel temizliyorlar arabayı. Her hafta Ataşehir'den, Avcılar'dan arabasını yıkatmaya gelenler var.
    Otomobil: 15 TL
    Panelvan-Jip: 17 TL

Hep düsündüm orada yıkatmayı. Ama nedense çok apaçi tarzı geldi bana. Gelen arabalardan mıdır nedir.

4 senedir yıkatıyorsanız bir deneyeyim bende.

Bir de yıkamacı bulamıyorsanız dısını yıkatın sadece. Benzinciler de 1 tl ye süpürge var zaten. Bir de bezle tozları aldınız mı tamamdır. Güvenmediginiz yerlerde icini temizletmeyin.

• Allah başka dert vermesin

• Bakirkoyde var mi onereceginiz yer var mi peki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.