Şimdi Ara

Istanbula gelen misafirinizi nerelere götürürsünüz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar , ben istanbula yerleşeli henüz 2 ay oldu.. istanbulda semletleri falan öğrendik biraz ama mekanlar hakkında bilgim yok. (Nevizade dışında :p) istanbula arkadaslarım gelecek.. ve onlara 2 gün boyunca güzel bi istanbul gezisi yaşatmak istiyorum .. benim kafam da ortaköy le başlayıp, bir iki AVM gezip , taksim , nevizde , tophane... şeklinde ama mekan konusunda kararsızım daha doğrusu ambians , kalite ve fiyat bilgim yok... ayrıca kuruçeşmede bir kaç yerede gitmek istiyorum boğaz manzaralı disco-bar (Ama gidipte rezil olmak istemiyorum açıkcası .. kişi başı 50-60 olmalı max. )...

para konusumda yaklasık ayırdıgım bir 500- 600 kağıdım var 3 kişiyi gezdiricem.

siz olsanız nasıl bir tur düşünürdünüz.. güzargah ve mekanlar nereleri olurdu..

yüksek fiyatlı yerde ortalama fiyat yazarsanız sevinirim.
    birde avrupa yakasında oturdugum için bu tarafta olursa daha ii ollur.

• karaköye git 100 tl ye mutlu son
  • topkapı sarayı, fatih camii, kemer, panaroma 1453 müzesi, ortaköy sahili vs vs saysam bir sürü çıkar..diskolarda barlarda boşa vakit öldürmeyin onca gezecek yer varken, koca istanbulda tarih yatıyor..
  • Eminönü (sultanahmet), Ortaköy , Taksim, Moda,Kadoköy olabilir.

Sirkecidende boğaz turu attıran tekneler var 2-3 saat geziyosun 10 liraya tavsiye ederim..
  • ben daha cok eglenmek için düşünmüştüm.. yinede önerileriniz için teşekkür ederim .. Ayrıca Topkapı Sarayı benim içim tam bir hayal kırıklığı olmuştu ilk gezdiğimde.. çok fazla birşey bekliyormuşum demek ki ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

karaköye git 100 tl ye mutlu son

eehehehheeh koptum yaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

karaköye git 100 tl ye mutlu son

bir arkadsım ünide okurken kalkıp ist a gidiyo ve karaköyün namını cok duymus tabi.. emin önünden otobüse binmiş.. karaköyde inen abazan geçleri takip edip zurafayı bulmayı başarmışş. hakkaten helal olsun dedirtmişti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyazıttan başla kapalıçarşı sultanahmet eminönü meydanı karaköy istiklal turu yap
  • Zurafa sokak

discorium veya saphhire

Zurafadan sonra cemberlitas hamami

Florya hubble bubble

bebek ottaman Cafe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saahin

Zurafa sokak

discorium veya saphhire

Zurafadan sonra cemberlitas hamami

Florya hubble bubble

bebek ottaman Cafe

en tuzlusundan haa. .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 66wzx

ben daha cok eglenmek için düşünmüştüm.. yinede önerileriniz için teşekkür ederim .. Ayrıca Topkapı Sarayı benim içim tam bir hayal kırıklığı olmuştu ilk gezdiğimde.. çok fazla birşey bekliyormuşum demek ki ..

hmm ben gelecek kişiler nedense yabancı diye düşündüm başta genelde benim misafirler öyle olurda :) sizinkiler Türkse de olur gerçi bi ayasofya eminönüde balık ekmek deniz havası fena olmaz dediğim gibi ordanda boğaz turu.. Ertesi gün istiklalde takılırsınız bi sonraki günde belki moda - kadıköy deki kaliteli müzikli mekanlar olabilir yada kızkulesinde bir çay olabilir..

Bu arada o zürafa sokağa giren insan varmı gerçekten yaa bu kadarmı kötü durumlar abicim üstüne para verilse girilmez oralara kadın sandıgın travesti çıkıyor ..Aman diyim hastalıgın biri de bin para :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 28 Eylül 2010; 17:40:18 >

• hafta sonuna az kaldı ben hala tam karar veremedim.. ama listeye yeni yerlerde ekledim..

piatto cafe - beşiktaş
    kız kulesi
    çınar altı - çengelköy (*) [Buraya beşiktaştan vapurla da gidilebiliyor değil mii?]
    moda sahili , moda iskelesi
    bebek sahili
    kafes garden - kuruçeşme

ewet anadolu yakasından da ekledim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 66wzx -- 28 Eylül 2010; 16:29:14 >
  • ismet baba - kuzguncuk
    erbap pastanesi çengelköy
  • rumelı kavagı
    camlıca tepesı
    emırgan
    cadde bostan sahılı
    bagdat caddesı
    ortakoy de waffle
    levent - kanyon avm ve burda sınema.
    maslak - ıstınye park avm

aklıma gelırse ekelrım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaçalı -- 28 Eylül 2010; 17:20:20 >
  • bende istanbul'a gezmeye gelicem, açıkçası benim için çok faydalı bir konu olmuş,
    öyle yeme içme dükkanlarına girmeyi fazla düşünmüyorum ama tarihi yerleri gezmeyi planlıyorum,
    bu moda sahili , moda iskelesi dediğiniz yerler neresi; birbirine yakınmıdır? neler var burda?
  • sokağa çıkarmazdımki tiksinmesin
  • Komik misin
  • moda sahiline kadıköyden gidiyorsun sahilden harem degilde diğer tarafa doğru git..
  • ewet arkadaslar ana mekanı buldum !

LEB-İ DERYA .... Manzara mükemmel .. burası pazar günü son durak olacak ve mükemmel bir istanbul manzarası ile konuklarımı yollayacağım.
    cumartesi günüde .. fikonun kahvesine götürüp.. gündüz gözüyle boğaz şöleni yaşıcaz.. arada nevizade ile tophane ye gidip mükemmel bir hafta sonu geçiricez.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.