Şimdi Ara

istanbul yol tarifi ve köprü geçişi hakkında yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
9.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaşlar,ilk kez arabamla gebzeden-eyüp sultan camine gitmek istiyorum.ve yolu bilmiyorum.otobüsle gitmiştim tabi ama arabamla hiç gitmedim.bir abi dediki,ben dedi arabamla köprüye çıkamadım bir türlü dedi.tam depo çeyrek depoya indi dedi köprü önümde ama bir türlü köprüye çıkamadım en sonunda bir polisten yardım aldım öyle çıktım sakın girme o trafige dedi.ama ailecek inşlh pazar günü sabah namazını eyüp sultanda kılmak istiyoruz.çk acemi olmasamda tam profesyonel bir sürücüde değilim.yolun en sağından gidersem sorun olmaz diye düşünüyorum.
    Sanırım eyüp sultana gitmem için 2 kez köprüden geçmem gerek ve bunlar ücretli yalnız paralı ödeme kalktı peki ne yapabilirim kart gerekiyor sadece bir kereliğine gitmek için kart almaya değmez bunun yasal bir çözümü vardır ücret tarifisine baktım 3.75 para versem durumu izah etsem kabul etmezler mi?
    tuzlaya kadar arabamla geldim diyelim e-5 diye geçiyor galiba sonrasını mümkünse çok basit ve ayrıntılı tarif edecek arkdaşa duacı olurum.ve köprü işini nasıl halledebilirim.vede çok yakın olmasına gerek yok arabamı nereye park edebilirim ücretli otopark istemiyorum gün boyu gezicez inşallah.uzakta olsa park edebilceğim yeride öğrenirsem iyi olur.oraya yakınmı devlet hastanesi onun bahçesine park edebilirim mesela.

• Up
  • Öncelikle köprüden geçmek için mecburen kgs almalısın. Bildiğim kadarıyla da alırken en az 50TL'lik dolum yaptırabiliyorsun. Geçerken rica etsem para versem demişsin, ama geçerken köprü de insan olmadığı için kimseye öyle birşey izah edemezsin. Etsende kabul eden olmaz zaten ya.... En güzeli köprüde bir ticari taksinin peşine takıl. Adam gişeden geçecekken kornana bas, araçtan in taksicinin yanına git ve;
    Abi kgs kartını geçerken okuyucunun orada bırak, bende basayım getireyim sana de. 5TL,10TL artık içinden ne koparsa ver. Şahsen uzun zamandır böyle geçiyorum denk geldikçe....

Eyüp sultan'a tam olarak nasıl gidilir bilmiyorum ama eğer Tuzla'ya kadar gelirsen, zaten e-5 üzerinde olursun, E-5'den hiç sapmadan devam et. İleride Köprü tabelaları görünecek gözüne...
  • Sağol kardeşim,daha önce arabamla tuzlaya kadar gelmiştim.hastane önüne park etmiştim.bu sefer eyüp sultana kadar gideyim diyorum ama hem ço iyi şoför değilim,hem yolu bilmiyorum hem kalabalık karamsarlık var ama gitmekte istiyorum.orada bahsettiğim rica demin bahsettiğin birine rica etsem anlamındaydı.köprü gişesinde arabayı sağa çekip orası nasıl bilmiyorum arabayı sağa çekip sıradaki birine dsem ki,kardeş senin kartla geçsek parasını versek desek olur galiba.
    E-5 devam edince direk köprüye mi varıyoruz?sonrasını bilen varmı.birde tekrar köprü geçişim olucak mı?uzaklık hesabı yaptım galiba tuzla-eyüp 50 km.
    yardımlarınızı beklyorum.
  • Bu arada öğrendiğim kadarıyla peşpeşe aynı kartı basamıyormuşsun.mükerrer oluyormuş.araya başka kartın basılması gerekiyormuş?yine orada fırsatçılar varmış.kartı olmayanlar için ama oldukça yüksek ücret istiyorlarmış.ne kadar olduğunu bilmiyorum.bilenler ve yolu tarif edecek olan arkdaşlardan yardımını bekliyorum.
  • googleden yol tarifine baktın mı ?

gebzeden karşıya geçmekiçin e-5 kullanmak iyi değil yani yol çok uzar bildiğim kadarıyla
  • E-5i tut git bogazici koprusu tabelasi var zaten ordan gir devam et kopryuyu gectikden sonra mecidiyekoyu ffalan geciyosun eyube geldiginde 2.kopru dedigin halic koprusu var orayi gecer gecmez eyup tabelasini gorursun saga gir yokus iniceksin yokusun sonunda isiklar var isiklardan sola donceksin gerisini hatirlamiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whtswrongstupid -- 3 Şubat 2011; 10:48:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yol çok uzar diyen arkdaş,peki tavsiyen nedir.hangi yoldan gitmemi tavsiye edersin.
    diğer arkdaş tşk ederim.peki ikinci köprüde paralı mı?2.köprüdende geçmek zorundamıyım.yada daha genel her iki köprüdende geçmek zorundamıyım.ben normal yoldan parasız gitmek istiyorum.yani otoban-deniz ulaşımı falan değil onlar pahalı olduğu için kişi başı hemde araç parası aldığı için parasız yol tercihim bursa-istanbul eyüp sultan arası yolculuk yapıcam ama en uygun yolu ve yol tarifini sizlerin verdiği bilgilere göre yapıcam.tuzla-eyüp 50 km diye yazıyor.
    lütfen bilen arkdaşlar bilgilerini esirgemesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ortaşekerli

Bu arada öğrendiğim kadarıyla peşpeşe aynı kartı basamıyormuşsun.mükerrer oluyormuş.araya başka kartın basılması gerekiyormuş?yine orada fırsatçılar varmış.kartı olmayanlar için ama oldukça yüksek ücret istiyorlarmış.ne kadar olduğunu bilmiyorum.bilenler ve yolu tarif edecek olan arkdaşlardan yardımını bekliyorum.

Bende duydum bunu ancak, doğru olsa Ticari taksiler öyle 5TL'ye kartı vermezler sanırım. Ben Taksinin hemen ardından bastım bir sorun olmadı. Belki yalnızca köprüde sorun olmuyordur, diğer otoban gişelerinde problem olabilir, emin değilim ne yazık ki.
  • quote:

yol çok uzar diyen arkdaş,peki tavsiyen nedir.hangi yoldan gitmemi tavsiye edersin.
    diğer arkdaş tşk ederim.peki ikinci köprüde paralı mı?2.köprüdende geçmek zorundamıyım.yada daha genel her iki köprüdende geçmek zorundamıyım.ben normal yoldan parasız gitmek istiyorum.yani otoban-deniz ulaşımı falan değil onlar pahalı olduğu için kişi başı hemde araç parası aldığı için parasız yol tercihim bursa-istanbul eyüp sultan arası yolculuk yapıcam ama en uygun yolu ve yol tarifini sizlerin verdiği bilgilere göre yapıcam.tuzla-eyüp 50 km diye yazıyor.
    lütfen bilen arkdaşlar bilgilerini esirgemesin.

çevrende kartı olan birinden kartı al kullan bi günlüğüne googleden baktım bende merak edip ama oda e-5 üzerinden yol çizdi ben otobandan çizer diye düşünmüştüm

• internette araştırma yaptım.ayrıntılı yol tarifi bulamadım.basettiğim mükerrem kart kullanımı biri söyledi köprüde yaşamış.araya başkasının girmesi gerekiyor.arkdaşlar lütfen bilenler paylaşsın.bu arada hava muhaledetinden yani soğuktan dolayı mayıs ayına kaydırmayıda düşünüyoruz istanbul gezimizi.ama inşalh RABBİM müsade ederse arabamla ailecek ta eyüp sultanın oraya gitme cesareti gösterip eyüp devlet hastanesini arabayı park edip türbeler-camiler ve gezilmesi gereken müzeler mesela 1451 panorama-topkapı sarayı gibi yerleri görmek eminönünde gezmek ve uygun yer bulursak kaliteli ama uygun fiyata giyim almak falan güzel bir şekilde değerlendirmek niyetindeyiz.bu arada geceleyinde arabada gecelemek.
    bilen arkdaşların yardımını hala beklemekteyim.
  • up
  • Halic koprusunden bedava bogazicinden ucretli geciyosun. Baska gitme ihtimalin 0. Yukarda yerinide anlattim
  • up
  • quote:

internette araştırma yaptım.ayrıntılı yol tarifi bulamadım.basettiğim mükerrem kart kullanımı biri söyledi köprüde yaşamış.araya başkasının girmesi gerekiyor.arkdaşlar lütfen bilenler paylaşsın.bu arada hava muhaledetinden yani soğuktan dolayı mayıs ayına kaydırmayıda düşünüyoruz istanbul gezimizi.ama inşalh RABBİM müsade ederse arabamla ailecek ta eyüp sultanın oraya gitme cesareti gösterip eyüp devlet hastanesini arabayı park edip türbeler-camiler ve gezilmesi gereken müzeler mesela 1451 panorama-topkapı sarayı gibi yerleri görmek eminönünde gezmek ve uygun yer bulursak kaliteli ama uygun fiyata giyim almak falan güzel bir şekilde değerlendirmek niyetindeyiz.bu arada geceleyinde arabada gecelemek.
    bilen arkdaşların yardımını hala beklemekteyim.

ben otoban diye düşündümde gerek yok e-5ten daha iyiymiş baktım googleden tuzlaya geldiğin gibi takip edekcesin e-5ten yolu maltepeye-bostancıyı-ataşehiri geçtikten sonra whtswrongstupid dediği şekilde gidersin
    bide köprüye çıkmak o kadar zor değil e-5 götürüyor zaten
    çevrenden birinden kartını rica et illaki vardır arabası olan tanıdıklarında al kullan bi günlüğüne kullandğın kadar parayıda kart sahibine verirsin

• önemli nokta haliç köprüsü 2 bölümdür.
    1.si ana yol,2.si yan yol(edirnekapı,eyüp vs.)
    sen yanyola girmelisin,sağdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomboy_85

önemli nokta haliç köprüsü 2 bölümdür.
    1.si ana yol,2.si yan yol(edirnekapı,eyüp vs.)
    sen yanyola girmelisin,sağdan

peki levhalar herhalde eyüp diye yazıyordur haliç köprüsüne yaklaşınca yani anayola gidersek başka yere gittiğini yan yola girersek eyüpe gititğini yazan levhalar vardır herhalde.
  • hergün arabayla işten eve dönüş yolumdur,tabela var mıdır yok mudur ne desem yalan olur dikkat etmemişim.
    ama yol zor veya karışık değil...
  • Çanakkale üzerinden dolaşıp parasız gidebilirsin

edit: feribot ücretini saymıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xlood -- 3 Şubat 2011; 17:28:41 >
  • E5 e gir Harem'e kadar ilerle ordan araba vapuruyla sirkeciye geç sirkecide indikten sonra sahil boyundaki yoldan sağa döneceksin yaklaşık 500 metre tramvayda yan tarafında kalır. o yoldan devam et birinci haliç köprüsü sağında kalacak devam edeceksin sonra ikincisini geçeceksin biraz daha devam edincede büyük bir köprünün altından geçeceksin bu sefer oradan az bir yol daha devam ettinmi eyüp sultanın ordasın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runx89 -- 3 Şubat 2011; 18:04:03 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.