Şimdi Ara

İstanbul Yol Güzergahı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Önümüzdeki Nisan ayında İstanbul'a gideceğim. Hangi güzergahı kullanayım ? Çorum'dan hareket edeceğim.

Sizce Çorum-Osmancık-Tosya-Ilgaz vs. mi ? Yoksa Çorum-Ankara-İstanbul mu ? Ankara üzerinden hiç gitmedim. Mola verme,yol durumu rahatlığı vesaire açısından nerden gideyim?

Fikirlerinize ihtiyacım var.

• Otoyol rahatlıktır keşke her yer otoyol olsa.Bunu göz önünde bulundurun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bozkırınoğlu -- 27 Mart 2019; 20:40:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • osmancık tosya
  • quote:

Orijinalden alıntı: rzcyle

osmancık tosya
    Sizce neden ordan? Ankara tarafı sıkıntılı mı?
  • Ankara tarafını dediğiniz yerden hiç gitmedim. Diğer yol gayet güzel. Hem daha kısa değil mi mesafe olarak ?
  • Aynen 50 km daha kısa.
  • Güncel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar hiç cevap verecek yok mu ?
  • Koca forumda cevap verecek biri yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F997573F0

Koca forumda cevap verecek biri yok mu?
    hocam ankaraya git. ordan otobana gir. rahat rahat gel istanbula..
  • Hocam otoban her türlü avantajdır fakat siz Ankara üzerinden Gerede kavşağına varana kadar Tosya yolundan gitseniz Bolu dağı Tünelini geçmiş olursunuz. Ankara üzerinden 1 saat civarı uzar yol. Tosya osmancık o yollarda gayet iyi zaten sıkıntı olmaz. Yani osmancık tosya Ilgaz üzerinden gerede mevkiinden otobana bağlanın. Gerisi İstanbul zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kur telefondan naviyi zaten seni en uygun yoldan getirir
    Herkes çorumda yaşamıyor ki cevap verebilsin.
    Yani bilinmeyen bir yere gitsen neyse.
    Ank üzerinden otobandan kaptır
    Bir dünya mola yeri var. Tabelalar da bolca zaten
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim. Ankara üzerinden gideyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerotobil

Hocam otoban her türlü avantajdır fakat siz Ankara üzerinden Gerede kavşağına varana kadar Tosya yolundan gitseniz Bolu dağı Tünelini geçmiş olursunuz. Ankara üzerinden 1 saat civarı uzar yol. Tosya osmancık o yollarda gayet iyi zaten sıkıntı olmaz. Yani osmancık tosya Ilgaz üzerinden gerede mevkiinden otobana bağlanın. Gerisi İstanbul zaten.
    2 türlü de tünelden geçiyor zaten.

Aradaki fark çok kayda değer değil ama Kırıkkale'den sonra Ankara'ya giriş ve çıkış oldukça kalabalık oluyor. Ben olsam Tosya tarafından gitmeyi tercih ederdim.
  • Arif kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşılma olmuş. Tünelden geçmiş olsun diye tosyadan gitsin demiyorum. Ankara istikametinden giderse iki güzergahın kesiştiği noktaya vardığında Tosya güzergahından gittiğinde daha ileride olmuş olur anlamında. Gereksiz uzatmışım, Ankara istikameti 45 dk uzatıyor yolu kısaca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidiş geliş yapan bir arkadaşıma sordum osmancıklı, Çorum-Osmancık-Tosya-Gerede-Bolu-Düzce-İstanbul (Otoban Gerede itibari ile başlıyor.) EDS lere dikkat et. Gerede de otobana gir. İstanbula kadar devam et. Yollar genel itibari ile temiz ve double yolmuş. Ankara üzeri yaklaşık 90km uzatıyormuş yolu. Hayırlı yolculuklar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.