Şimdi Ara

istanbul yada yurtdışında şansımı denemek istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Askerligimi yaptim.
    Bilgisayardan anlarim 10 sene fotoğrafçı olarak calistim
    Tasarim fotograf ve kamera cekimim iyidir.
    Ag sistemleri sertifikam var.

Ve iskenderunda guvenlik olarak calisiyorum.
    Suanlik en iyi is bu sigorta ve bu 1000 tl maas.

Ben sansimi istanbulda yada yurtdisinda denemek istiyorum.
    Istanbul cok zor olabilir firsatcilar cok sanirsam ve benim hic tanidigim yok turkiyede memleketimde bile o yuzden yurtdisina bile cikmayi dusunuyorum.

Hic deneyen bilen varmi.

Maddi durumum zayif suan para biriktirsem aylik 500 lira ancq atarim kenara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada yas 25 ve istanbula hic gitmedim

• Yurtdışı zor. Istanbul'a da hiç tanıdık olmadan,şehri bilmeden gitmek ne kadar sağlıklı tartışılır. Superonline sürekli eleman alıyor burada.işinden memnun değilsen onlara başvurabilirsin,bilgin olsun.
    Selametle

• quote:

Orijinalden alıntı: fatates

Yurtdışı zor. Istanbul'a da hiç tanıdık olmadan,şehri bilmeden gitmek ne kadar sağlıklı tartışılır. Superonline sürekli eleman alıyor burada.işinden memnun değilsen onlara başvurabilirsin,bilgin olsun.
    Selametle

Superonline sartlari nasildir ve ne tur eleman alimi yapiyorlar.

• Ben tek başıma gidip 1,5 sene kadar yurtdışında yaşadım ve gerçekten zor olduğunu söyleyebilirim.Ama iş bulabilirsen zaten tanıdığa gerek yok ortalama bir maaş ile mutlu olabilirsin araba alabilirsin istediğin avrupa ülkelerini gezebilirsin.Yani yaşam şartları açısından uçurum kesinlikle yok.Kültürlü insanlar kimse kimseye karışmaz bir de kız arkadaşın oldumu bir ev kiralayıp kendi yağında kavrulursun ama bu saydıklarım zor şeyler tabi öylece gidip orada iş bulmak çok zor dil bilmek gerekiyor kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 14 Mart 2014; 13:09:10 >
  • Benim yurt disinda islerim hazir dil var fakat ben ulkeyi terk edersem ailem cok buyuk sikintilar yasayabilir.

babam yuksek elektronik muhendisi(babasinin meslegi, ufakliktan beri ugrasir. 16 katli pcb(anakart) cizimi bile yapabiliyor).

Fakat plc bilgisi orta seviyede, suanda kendi calistigi is yerinde altinda elemanlar calisiyor(2 elektrikci, 1 elektronikci) maasi fazla olmasi icin(bana guvenerek) plc islerinide aldi fabrikanin(suan fabrikaya teknik servis bile gelmiyor. Ise girmeden once teknik servis cikmazdi fabrikadan)

Ben ise profesyonel olarak pic ve plc programcisiyim. Butun plc islerini yapiyorum babamin. Oda is yerinde gerekli duzenlemeleri yapiyor ve makina calisiyor.

ben ulkeyi terk edersem daha rahat bir yasam ve dolgun maasli bir iste calisirim(dil var meslek var)

Fakat babam emekli olana kadar(2015te) yardimci olmak zorundayim. Yoksa onu zor durumda birakmis olurum.

eger ingiltere ile ilgili bir sikintin(dil, calisma vizesi vsvs) islerin tamamsa orada is bulmana yardimci olabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanal Bilim Adami

Benim yurt disinda islerim hazir dil var fakat ben ulkeyi terk edersem ailem cok buyuk sikintilar yasayabilir.

babam yuksek elektronik muhendisi(babasinin meslegi, ufakliktan beri ugrasir. 16 katli pcb(anakart) cizimi bile yapabiliyor).

Fakat plc bilgisi orta seviyede, suanda kendi calistigi is yerinde altinda elemanlar calisiyor(2 elektrikci, 1 elektronikci) maasi fazla olmasi icin(bana guvenerek) plc islerinide aldi fabrikanin(suan fabrikaya teknik servis bile gelmiyor. Ise girmeden once teknik servis cikmazdi fabrikadan)

Ben ise profesyonel olarak pic ve plc programcisiyim. Butun plc islerini yapiyorum babamin. Oda is yerinde gerekli duzenlemeleri yapiyor ve makina calisiyor.

ben ulkeyi terk edersem daha rahat bir yasam ve dolgun maasli bir iste calisirim(dil var meslek var)

Fakat babam emekli olana kadar(2015te) yardimci olmak zorundayim. Yoksa onu zor durumda birakmis olurum.

eger ingiltere ile ilgili bir sikintin(dil, calisma vizesi vsvs) islerin tamamsa orada is bulmana yardimci olabilirim.

Dil sart anladigim kadariyla zamaninda ogrenecektik turkiyedede kosullar belli zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D. Dragon

quote:

Orijinalden alıntı: Sanal Bilim Adami

Benim yurt disinda islerim hazir dil var fakat ben ulkeyi terk edersem ailem cok buyuk sikintilar yasayabilir.

Dil sart anladigim kadariyla zamaninda ogrenecektik turkiyedede kosullar belli zaten.

zaten iş olmadan çalışma vizesi'de olamaz.Eğer arkadaşa bir iş bulursan iş sayesinde çalışma vizesine başvurabilir.İngiltere kesinlikle çok güzel bir ülke ben vizeye başvuracaktım geçen sene ama bulunduğum ülkede ilgiltere konsolosluğu yoktu başka bir ülkeye gidip başvurmam gerekecekti bende vazgeçmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 14 Mart 2014; 13:55:01 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.