Şimdi Ara

İstanbul vs. Anadolu Şehri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezuniyet yaklaştı ve bazı şeyleri düşünmeye başladım. Doğuluyum, hayatım İstanbulda geçti. Birçok anadolu şehrini gezdim, bulundum. Yani her iki ucuda iyi bilirim.

İstanbulda yaşamak istemiyorum kalabalıktan, gürültüden, kirlilikten, şehir hayatından bıktım artık. Daha sakin bir yere yerleşmek istiyorum ancak onun da dezavantajları var. Öncellikle uzun süreli ilişkim var, ikimizin de zorunlu hizmeti var. Her ne kadar trakya, ege civarı istesek de büyük ihtimal anadoluda bir yer gelecek. Kızı da götüreceğim gittiğim yere. Ancak kız açık. Orasını burasını açmaz fakat hava sıcaksa sıfır kol giyer, şort giyer. Birçok anadolu şehrinde bu hoş karşılanmıyor. Benim memleketteki teyzelerim başı açık kız görünce direkt vay or. derlerdi kendi aralarında düşünün Kız da makedon göçmeni bilmez anlamaz böyle şeylerden. Ne alakası var millet niye laf etsin koluma bacağıma der
    Kendini geliştirmiş insan da çok az. Benim hobim astronomi, belgeseller falan. Bu konuları konuşacak 1 insan evladı yok orada. Onu da geçtim yabancı dizi, film izlersin. Onları da konuşacak yok. Erkeklerin çoğu kahve gider futbol konuşur
    İkilemde kaldım açıkçası. Daha sakin ve huzurlu bir hayat istiyorum ancak yalnız kalacağız toplumdan izole olacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xakler -- 27 Şubat 2018; 10:47:14 >

• Ege, Trakya şehri derim. Edirne, İzmir, Muğla Tekirdağ.
  • Denizli , aydin ,mugla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam zorunlu hizmet dolayısıyla terk edeceğiz. Tekirdağ da yazıcaz ancak gelme olasılığı düşük. Anadoludan yer çıkar büyük ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xakler -- 27 Şubat 2018; 9:0:35 >
  • İş düzenim istanbul'da olmasa bir dakika durmam valla
  • İzmir denizli başka bi yer olamaz olmamalıda bende doğma büyüme ist 2 sene aydında okul okudum ortamım vb olmasına bölümüm rahat olmasına rağmen hergün küfrederek okula gidiyordum ...İnsandan insana fark eder ama bilmiyorum benim düşüncem bu ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çağdaş kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. Yurtdışına çıkma durumumuz var gerçekleşirse çok iyi olur sorunum kalmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fakirlerin olduğu yere gitmede.
  • 3 büyüklerden ankara derim. Ben doğma büyüme izmirliyim bu arada ama gelmeni tavsiye etmem. Trafik zaten fazla yakında istanbulu aratmaz. Karşıyaka mavibahçe avm tarafı eski carrefoursa nın yerine rönesans bir avm daha yapıyor ayrıca egepark var zaten trafik kitleniyor hayvani göçler alınıyor istanbuldan doğudan vs. Belediye de bir şeyler yapmaya çalışıyor da nüfus aniden artınca sorunlar ortaya çıkıyor. Yatırımcılar da saldırdı ayrıca ekonomi iyi olmamasına rağmen durmadan gökdelen dikiliyor ykm ye

1-2m nüfuslu anadolu şehri düşünülebilir aktif takılan

Not:Eskişehir geldi aklıma olabilir aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swonz -- 27 Şubat 2018; 10:49:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.