Şimdi Ara

İSTANBUL VE İETT HAKKINDA HER TÜRLÜ SORUNUZA İTİNAYLA CEVAP VERİLİR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
111
Cevap
0
Favori
2.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara dan gelen biri istanbul da nasıl ulaşım yapabilir. Akbile filan sahip olmadığımız için kazık mi yiyeceğiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

metrobüs beylikdüzünden daha ileri gidicekmi

SON DURAK KARA TOPRAK misali Beylikdüzü son durak, projede görünmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

Ankara dan gelen biri istanbul da nasıl ulaşım yapabilir. Akbile filan sahip olmadığımız için kazık mi yiyeceğiz?

Kardeş İstanbulda artık Akbil yok Akbil yerine İstanbul Kart çıkardılar bir defaya mahsus 10 TL karşılığında İETT ana duraklardan alabileceğiniz boş bir İstanbul Karta istediğiniz kadar kontür yükleyebilirsiniz aşağıda sizin için ücret tarifesi, ulaşım 2015 haritası ve örneK İstanbul Kart ve kontür doldurma biletmatiklerinin SS'leri paylaşıyorum

UKOME KARARIYLA ÜCRET AŞAĞIDADIR
    İsatnbul Kart Tam Öğrenci Sosyal
    2,15 1,10 1,50

İSTANBUL VE İETT HAKKINDA HER TÜRLÜ SORUNUZA İTİNAYLA CEVAP VERİLİR İSTANBUL VE İETT HAKKINDA HER TÜRLÜ SORUNUZA İTİNAYLA CEVAP VERİLİR İSTANBUL VE İETT HAKKINDA HER TÜRLÜ SORUNUZA İTİNAYLA CEVAP VERİLİR İSTANBUL VE İETT HAKKINDA HER TÜRLÜ SORUNUZA İTİNAYLA CEVAP VERİLİR

• quote:

Orijinalden alıntı: edıfıce

Halkalı-Eminönü bn1 hattı çok kalabalık üstelik günün her saati böyle bununla ilgili bir çalışma varmı?

Çünkü BN 1 hattımız Eminönünden kalkıp Sahil yolunu takip ederek eski tren yolunundan Halkalıya gider sizcede kalabalık olması normal değilmi ? Koca Sirkeci-Halkalı banliyo tren hattı tek otobüs hattına verilmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tepecikli 43

quote:

Ankara dan gelen biri istanbul da nasıl ulaşım yapabilir. Akbile filan sahip olmadığımız için kazık mi yiyeceğiz?

Kardeş İstanbulda artık Akbil yok Akbil yerine İstanbul Kart çıkardılar bir defaya mahsus 10 TL karşılığında İETT ana duraklardan alabileceğiniz boş bir İstanbul Karta istediğiniz kadar kontür yükleyebilirsiniz aşağıda sizin için ücret tarifesi, ulaşım 2015 haritası ve örneK İstanbul Kart ve kontür doldurma biletmatiklerinin SS'leri paylaşıyorum

2,15 1,10 1,50

İSTANBUL VE İETT HAKKINDA HER TÜRLÜ SORUNUZA İTİNAYLA CEVAP VERİLİR İSTANBUL VE İETT HAKKINDA HER TÜRLÜ SORUNUZA İTİNAYLA CEVAP VERİLİR İSTANBUL VE İETT HAKKINDA HER TÜRLÜ SORUNUZA İTİNAYLA CEVAP VERİLİR İSTANBUL VE İETT HAKKINDA HER TÜRLÜ SORUNUZA İTİNAYLA CEVAP VERİLİR

10 tl mi oha. bir de bu istanbul metrosu ne böyle çok karışık. birsürü farklı metro mu var, iki de bir aktarma mı yapıcaz?

• quote:

Orijinalden alıntı: -ForeverY-

Yeni bir hattın açılması için ne yapmalıyız

Okuldan minibüsle gitmekten soguduk artık

Yaklaşık 150 kişiyiz günde 2 kere den 300 kere kullanılacak dersek sadece bizde yokuz aynı yerden ise gidip gelenlerden var 150 de onlar olsa en az 600 kere kullanılacak bu hat

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa Çağrı Merkezinin 153 no'lu telefonunu arayın yeterlidir mümkünse herkes ayrı ayrı arasınki adamlar çok talep var diye hattı hemen açarlar
  • quote:

quote:

quote:

2,15 1,10 1,50

10 tl mi oha. bir de bu istanbul metrosu ne böyle çok karışık. birsürü farklı metro mu var, iki de bir aktarma mı yapıcaz?

Yani burası Ankaraya benzemez koçum kocaman metropol deminden sizin içn arkadaşım olan İETT şöförünü aradım pardon ben 10 TL yanlış söylemişim ücret 6 TL'miş inşaallah bunada pahalı demessiniz

• quote:

quote:

quote:

quote:

2,15 1,10 1,50

Yani burası Ankaraya benzemez koçum kocaman metropol deminden sizin içn arkadaşım olan İETT şöförünü aradım pardon ben 10 TL yanlış söylemişim ücret 6 TL'miş inşaallah bunada pahalı demessiniz

Ankara çok şükür benzemiyo istanbula. Metropol den çok cehenneme benziyor. Sadece 2 yılda 1 gezmeye geliyorum yaşayanlara Allah sabır versin. Kalabalıklığını,trafiğini geçtim nemden dolayı gece uyunmuyordu yazın.

• Metrobüs için taktik vereyim, Tüyaptan binemediyseniz ve diğer duraklardaysanız (haramidere gibi) avcılar merkez kampüsünde inin 34as'ye gidin yayıla yayıla

beylikdüzü tarafı içinse 34c'leri tercih edin
  • öğrencilik bitti ama metrobüse 3.25 vermek çok koyuyor. eco metrobüs çalışmanız varmı
  • Metrobüse mutlu biniyorum -saygı yok dura yok bişi yok herkes ego, bilmiş şekilde başıma gelenleri anlatsam - ve sinirli iniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 13 Mart 2015; 14:18:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ara nostaljik eski İETT otobüsleri sefer yapıcak diye haber okudum var mı öyle bişey?

Birde Üsküdar Belediyesi galiba oy için bizi yedi, hala Üsküdar - Beykoz metrosu yapılacak. Birde şu Beykoz'a azıcık yatırım yapılsın, İstanbul'un köyü oldu çıktı.
  • Beylikdüzü-silivri arası iett otobüsleri konulacak mı ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2,15 1,10 1,50

Ankara çok şükür benzemiyo istanbula. Metropol den çok cehenneme benziyor. Sadece 2 yılda 1 gezmeye geliyorum yaşayanlara Allah sabır versin. Kalabalıklığını,trafiğini geçtim nemden dolayı gece uyunmuyordu yazın.

Biz bu kutlu ve mübarek şehirde yaşamaya alıştık

• quote:

Orijinalden alıntı: Anarsizm

Beylikdüzü-silivri arası iett otobüsleri konulacak mı ?

Hayır konmayacak Yenibosna metrodan 303 nolu Silivri otobüsü zaten var
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustifb

Bir ara nostaljik eski İETT otobüsleri sefer yapıcak diye haber okudum var mı öyle bişey?

Birde Üsküdar Belediyesi galiba oy için bizi yedi, hala Üsküdar - Beykoz metrosu yapılacak. Birde şu Beykoz'a azıcık yatırım yapılsın, İstanbul'un köyü oldu çıktı.

İSTANBUL- İETT’nin sembolü, ilk Türk troleybüsü Tosun, 45 yıl aradan sonra İETT’li ustaların elinde yeniden hayat bularak İstanbullularla yeniden buluştu. 87 numaralı Edirnekapı-Taksim hattında sefere çıkan Tosun, sabah saat 9’u 10 geçe ve akşam 15.30’da Topkapı’dan hareketle Edirnekapı-Karagümrük-Fatih-Unkapanı-Şişhane-Taksim güzergâhında hizmet veriyor. Üsküdar - Metrosu demişiniz projede var ama hala bir icraat yok
     İSTANBUL VE İETT HAKKINDA HER TÜRLÜ SORUNUZA İTİNAYLA CEVAP VERİLİR İSTANBUL VE İETT HAKKINDA HER TÜRLÜ SORUNUZA İTİNAYLA CEVAP VERİLİR İSTANBUL VE İETT HAKKINDA HER TÜRLÜ SORUNUZA İTİNAYLA CEVAP VERİLİR İSTANBUL VE İETT HAKKINDA HER TÜRLÜ SORUNUZA İTİNAYLA CEVAP VERİLİR İSTANBUL VE İETT HAKKINDA HER TÜRLÜ SORUNUZA İTİNAYLA CEVAP VERİLİR İSTANBUL VE İETT HAKKINDA HER TÜRLÜ SORUNUZA İTİNAYLA CEVAP VERİLİR

• Yesilkoyden marmara foruma nasil gidebilirim

• vaaaaaaay topraam 43
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Metrobüse mutlu biniyorum -saygı yok dura yok bişi yok herkes ego, bilmiş şekilde başıma gelenleri anlatsam - ve sinirli iniyorum

DURA ne kardeş ? Anlatın başınıza ne geeldi ? lütfen çekinmeyin

Mevcut METROBÜS hatları

34 AVCILAR - ZİNCİRLİKUYU
    34A SÖĞÜTLÜÇEŞME – CEVİZLİBAĞ
    34AS AVCILAR – SÖĞÜTLÜÇEŞME
    34BZ BEYLİKDÜZÜ - ZİNCİRLİKUYU
    34C BEYLİKDÜZÜ - CEVİZLİBAĞ
    34G BEYLİKDÜZÜ - SÖĞÜTLÜÇEŞME (01:30 – 05:00 arası çalışır)
    34U UZUNÇAYIR - ZİNCİRLİKUYU
    34Z ZİNCİRLİKUYU - SÖĞÜTLÜÇEŞME
     İSTANBUL VE İETT HAKKINDA HER TÜRLÜ SORUNUZA İTİNAYLA CEVAP VERİLİR İSTANBUL VE İETT HAKKINDA HER TÜRLÜ SORUNUZA İTİNAYLA CEVAP VERİLİR İSTANBUL VE İETT HAKKINDA HER TÜRLÜ SORUNUZA İTİNAYLA CEVAP VERİLİR İSTANBUL VE İETT HAKKINDA HER TÜRLÜ SORUNUZA İTİNAYLA CEVAP VERİLİR İSTANBUL VE İETT HAKKINDA HER TÜRLÜ SORUNUZA İTİNAYLA CEVAP VERİLİR İSTANBUL VE İETT HAKKINDA HER TÜRLÜ SORUNUZA İTİNAYLA CEVAP VERİLİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kütahyalı 77 -- 13 Mart 2015; 15:52:40 >

• Çekmeköyden Sabiha Gökçen'e otobüs lazım .Kadıköy'den gitmek yolu çok uzatıyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.