Şimdi Ara

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ FELSEFE NASILDIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SIRALAMAM TM3 89 K OKUMAYA DEĞERMİ SİZCE?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ronaldo1Numara -- 13 Temmuz 2017; 4:46:13 >

• Şanzelise var ya reklamda gördüm champs elise diye yazılıyormus ya o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben de düşünüyorum ciddi ciddi İstanbul Felsefeyi. Cevapları merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Schwartzenius

Hocam ben de düşünüyorum ciddi ciddi İstanbul Felsefeyi. Cevapları merak ediyorum.

sıralama kaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronaldo1Numara

quote:

Hocam ben de düşünüyorum ciddi ciddi İstanbul Felsefeyi. Cevapları merak ediyorum.

sıralama kaç?

Tm-3 97.000

• quote:

quote:

quote:

sıralama kaç?

Tm-3 97.000

kanki şimdi biz bu felsefeyi bitirince ne olucaz?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sıralama kaç?

Tm-3 97.000

Felsefeci

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sıralama kaç?

Tm-3 97.000

Felsefeye ilgimin olması ve İstanbul Üniversitesi'nde okumak beni açıkçası heveslendirdi ancak bölümün mesleki getirisi biraz soru işaretlerini içinde barındırıyor. Ögretmenlik dışında neler yapılabilir ben de pek emin değilim. Okunması en cok hoşuma gidebilecek bolumlerden biri. Hem üniversitede iyi ama bir yandan da mezun olduktan sonrası düşündürüyor. Tabii Felsefe bölümünün insanın benligine ve fikir yapısına muazzam katkıları oluyor. En azından yaşadığımız evrenin ve toplumun derinliğine anlaşılmasını ve sorgulamayı, daha rasyonel davranmayı insana kazandıran manevi avantajları. Ondan bi kuskum yok ama bu maddi tarafı için aynı sekilde kesin konusamiyorum.

• Hocam kaç puanla 89 k oldun acaba?
  • Mimar Sinan, Okan ya da Beykent'te tam burslu Sosyoloji düşünmez misiniz? Ya da Okan'da Uluslarası ilişkiler falan. Yok ben derinliklere dalmaktan zevk alacağım diyen biriyseniz İÜ Felsefe çok iyi bir seçim olabilir. Eğer araştırmacı ruhunuz varsa da, İÜ Bilim Tarihi'ni önerebilirim. Akademik kadrosu çok tatlı insanlardan oluşuyor, sıkılmazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Purvis -- 13 Temmuz 2017; 5:12:38 >
  • Purvis haklı gibi

• Schwartzenius kullanıcısına yanıt
    Hocam hobi olarak gene felsefe yaparsınız, ne bileyim felsefi kitaplar okursunuz illa bölümünü okumak mı istiyorsunuz? Ülkede din öğretmenleri, felsefe öğretmenlerinden 1000 kat fazla değer görüyor. Maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama felsefe mezunu olunca Diyojen gibi bir filozof olun istemem. İyi düşünün bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin2nin Demircisi

Hocam hobi olarak gene felsefe yaparsınız, ne bileyim felsefi kitaplar okursunuz illa bölümünü okumak mı istiyorsunuz? Ülkede din öğretmenleri, felsefe öğretmenlerinden 1000 kat fazla değer görüyor. Maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama felsefe mezunu olunca Diyojen gibi bir filozof olun istemem. İyi düşünün bence.

İşin gerçek yaşam boyutu var hocam maalesef. Haklısınız. Ben de kesin giderim diyemiyorum zaten, seceneklerim arasindaydı sadece. Psikoloji %75 burslu Nisantası'na gideyim diyorum ancak onun da İngilizce olması düşündürüyor. İngilizceden korktugumdan degil, 1 sene hazırlık okuyacak olmak kafami kurcaliyor. Siz ne dusunuyorsunuz? Tercih etmeye deger mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Purvis

Hocam kaç puanla 89 k oldun acaba?

360
  • quote:

Orijinalden alıntı: Purvis

Mimar Sinan, Okan ya da Beykent'te tam burslu Sosyoloji düşünmez misiniz? Ya da Okan'da Uluslarası ilişkiler falan. Yok ben derinliklere dalmaktan zevk alacağım diyen biriyseniz İÜ Felsefe çok iyi bir seçim olabilir. Eğer araştırmacı ruhunuz varsa da, İÜ Bilim Tarihi'ni önerebilirim. Akademik kadrosu çok tatlı insanlardan oluşuyor, sıkılmazsınız.

hocam dediğiniz vakıf üniversiteleri kesin gelir mi sizce?
  • Ronaldo1Numara kullanıcısına yanıt
    Evet dostum, sıralamana göre bakmıştım zaten. Banko gelen iyi yerleri önerdim. Daha iyi yerler olabilir de hatta. Bölümünüzü kafanıza oturtun, baya alternatifiniz var bence.

• Tm1 kaç? Ondan tercih yapsan?

• Yazmayın şu bölümleri. 4-5 sene sonra atanamayan öğretmenler diye ağlayıp zirlayacaksınız, biz de gıcık olucaz.

• Arkadaşım okuyor hacı ama seviyor bölümü. Bir nedenin olmalı okumak Çin

• Persom kullanıcısına yanıt
    Yuhhh bu cok ilginc bir bunları biliyor muydunuz oldu

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.