Şimdi Ara

İstanbul Üniversitesi Endüstri Mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar ben bu sene mezun oldum ve 33.900 mf4 sıralamasındayım istanbul üniversitesi Endüstri Mühendisliği 4 senede 21.000 den 31.000 kadar gerilemiş internette fakülte hakkında bilgi almaya çalışıyorum ama en ufak bi fikir bile bulamadım. İyi yada kötü bilgilerinizle yardımcı olursanız sevinirim

• Türkçe eğitim vermesinden ve avcılarda bulunmasından dolayı yıllar itibariyle sıralaması geriledi. Buna karşın,
    Bu yıl %30 İngilizceye geçti.
    Son 4 yılda öğretim üyesi kadrosu kalitesi arttı.
    Eğitim olarak her yıl üzerine koyarak ilerliyor.
  • Yani Türkiyedeki iyi üniversitelere göre mühendislik alanında tercih edilebilir bir yerde mi?
    Birde teknik üniversite olmaması bir sorun mu mühendislik için?
  • alpsalimeren1 A kullanıcısına yanıt
    endüstri mühendisliği için teknik üniversite olması şart değil bence. Labaratuvar dersleri çok yok. İşletmeye yakın sözel bölüm
  • İngilizce eğitim olmaması ve yerinin iyi bir yerde olmaması tercih konusunda tereddüte sokuyor beni , siz bu bölümü tavsiye ediyor musunuz?
  • alpsalimeren1 A kullanıcısına yanıt
    ingilizce çok çok önemli . İş ilanlarını açıp bakarsan hep çok iyi derecede ingilizce bilen adaylar aranıyor. Açıkçası çok tavsiye etmiyorum. Alternatiflere bakabilirsin. Endüstriyi çok istiyorsan ingilizceyi dışardan hallederim diyosan yazabilirsin. Ya da bir sene daha hazırlanıp en azından Yıldız Tekniğin ucundan tutarım diyosan o da çok mantıklı olur. Tamamen senin kararın . Ben olsam bir daha hazırlanıp itü endüstriye girmeye çalışırdım. 35 sene bu mesleği yapacaksın 1 sene kaybetmişsin hiç bir şey bence.
  • Bende tekrar denemeyi düşünüyordum aslında... Ya itü petrol ve doğalgaz mühendisliği ya burası yada try again... hiç bu kadar arada kaldığımı hatırlamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpsalimeren1

Bende tekrar denemeyi düşünüyordum aslında... Ya itü petrol ve doğalgaz mühendisliği ya burası yada try again... hiç bu kadar arada kaldığımı hatırlamıyorum

İtü petrol doğalgaz öneriyorum kesinlikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.