Şimdi Ara

İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği (İÖ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben İstanbul'da bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum ancak ygs puanım beklediğimden düşük geldi. Düşündüğüm üniversitelerden biri de İstanbul Üniversitesi. Onun tutması da zor ancak internette dolaşırken ikinci öğretim adında bir başlık gördüm ve araştırdım. İstanbul Üniversitesi'nin kendi sitesinde böyle bir bölüm var (İÖ adı altında). Ancak ösym'nin geçen senenin taban puanlarını yayınladığı dosyaya baktım ve orda İÖ olanını göremedim.

Bkz:http://egitimdeyapilanma.istanbul.edu.tr/ders_liste.php?id=1207

Acaba yeni açılan bir bölüm mü, geçen sene yerleşen oldu mu? Lütfen bilgilendirin beni

• Geçen sene ek yerleştirmelerde açılmıştı galiba. Ortalama 410-420 ile giren arkadaşlar vardı. Ben olsam tercih etmezdim.
  • Ek yerleştirme ne oluyor pek bir bilgim yok. Meslek liseleri için falan mı? Yoksa ilk tercih de yerleşemeyenler mi yerleşiyor? Neden sen olsan tercih etmezdin İÖ olduğu için mi, avcılarda olduğu için mi ya da başka bi nedenden dolayı mı ? Fazla soru sordum ama cevaplarsın inşallah :)
  • evet 1.yerleşmelerde yerleşemeynler 2.de şanslarını deniyorlar.Bu sene puanları yükselir 440-450 arası bi puan olur büyük bi ihtimalle taban puanı sonuçta istanbul.Gel gelelim istanbul üniversitesnin elektronik müh. hariç pek mühendisliklerde ii olmadı genel bir söylenti
  • İstanbul Üniversitesinin mühendislikleri pek matah değilmiş, bana söylenenler bunlar yani biri gelip böyle değil ben orda okuyorum derse o haklıdır.

Binalar eski, bakımsızmış. Hem avcılar gibi bir yerde hemde ikinci öğretim bilgisayar mühendisliği okumak çok mantıksız olurdu bana göre. Özel üni olsa 50 ya da 75% bursla ya da kazanabiliyorsan 100%le oku daha iyidir. Hemde ingilizce.
  • Avcılar benim için dezavantaj sayılmaz çünkü Beylikdüzünde oturuyorum. Yine evime yakın olduğu için İÖ olması benim için bir problem teşkil etmiyor. Zaten gece oturmayı daha çok seven birisiyim.

Eğitim olarak baktığımızda durum gerçekten söylenen kadar kötü mü. %100 kazanabileceğim yerler var arel, aydın falan ancak tercih etmeyi düşünmüyorum. Bu üniversitelerle İÜ arasında kıyaslama yapılabilir mi ?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Private -- 19 Haziran 2011; 16:58:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.