Şimdi Ara

---İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2016 GİRİŞLİLER--- (Whatsapp Grubu Kurulmuştur) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
713
Cevap
21
Favori
22.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    akademik takvime bakabilirsin siteden
  • Arkadaşlar 19-23 eylül arası kayıt belgelerini fatihteki kampüse mi teslim edeceğiz yoksa bölümümüzün olduğu kampüse mi gideceğiz?
  • iboGS İ kullanıcısına yanıt
    Bölümünün fakültesinin öğrenci işlerine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iboGS

Arkadaşlar 19-23 eylül arası kayıt belgelerini fatihteki kampüse mi teslim edeceğiz yoksa bölümümüzün olduğu kampüse mi gideceğiz?

19 eylulde okul baslamiyor mu. Nasil olacak o is. Belgeleri verip direkt derse mi girecegiz?

• Muhendisliklerde oryantasyon var mı? Varsa ne zaman

• Arkadaşlar 19-23de belgeleri vermemiz gerekiyor değil öi ben 18i geliyorum istanbula belgeleri verince hiçbir sıkıntı kalmadan öğrencilik başliyor değil mi? Birde belgeler tam olarak neydi üniversite sayfası bende açılmıyor.

• Arkadaşlar merkezi yatay gecisle kazananlar aksise girebiliyor musunuz ? Bende kullanıcı adı yok veya hatalı diyo kesin kayıttan sonra mı girebilicez?

• Ekleyin ben de Istanbulda okuyacağım

• hiçbir yerden bilgiye ulaşamadım

makine müh ama hazırlık okuyacağım. ingilizce düzey belirleme sınavı hangi gün/saat kaçta/nerde
  • Arkadaslar istanbul uni elektirik bolumundeyim dersler onaylanmis ama program yok 19unda basliyo kacta gidicez napicaz biz ilk gun ilk hafta ders programini nerden ogrenicem aksis te yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Fre4Mee

Arkadaslar istanbul uni elektirik bolumundeyim dersler onaylanmis ama program yok 19unda basliyo kacta gidicez napicaz biz ilk gun ilk hafta ders programini nerden ogrenicem aksis te yok

Bölümün sitesine bak
  • arkadaşlar hazırlık sınavını geçtim ama hala ders seçimi yapamıyorum. ee okuyacam.
    ders programı ne zaman belli olacak?
    dersler kesin 19 eylülde mi?
    oryantasyon yok mu?

hiçbir şey belli değil...
  • Derslerin hala danışman onayı bekliyor diye gözükmesi sorun oluşturur mu?

• Benim derslerim de hala onay bekliyor.Seçmeli dersi ekleyebildim ama onay bekliyorlar daha.Ek olarak bizler danışmanımızın kim olduğunu öğrenebiliyor muyuz? Öğrenebiliyorsak nereden öğreneceğiz, aksis de bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incir reçelşi -- 17 Eylül 2016; 15:41:49 >
  • yeni kayıtlı öğrenciler ilk dönem ders seçimi yapmaz,o yüzden onaylanmaz ders seçimleriniz,ilk dönem okul ders kaydı yapar,ikinci dönemden itibaren öğrenciler seçer.
  • Aksis'e girdiğimde benim derslerimin yanında kesin kayıt yazıyor ve danışman ismi de yazıyor.
  • SayisalMan kullanıcısına yanıt
    Kesin kayıt derken onaylandın mı hocam? Bir de onay beklerken danışmanın ismi yazıyor muydu? Ben de şu an yazmıyor danışmanımın ismi.Danışman bölümünün yanı boş.

• quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

Kesin kayıt derken onaylandın mı hocam? Bir de onay beklerken danışmanın ismi yazıyor muydu? Ben de şu an yazmıyor danışmanımın ismi.Danışman bölümünün yanı boş.

Onay beklerken yazmıyordu diye hatırlıyorum ama suan yazıyor.

Bi de kesin kayıt yaziyor iste derslerin yanında

• electronicman22 kullanıcısına yanıt
    Bazılarının onaylanmış ama hocam.Benim kafam karıştı bu konuda şimdi.Sanırım üst sınıflardansınız, bu kadar beklemesi normal mi sizce? 19 Eylül'de açılıyor okul normalde ama benim daha hiçbir şeyim belli değil.Gerçi onaylanması için son gün 23 Eylül sanırım ama biz eklemiyorsak bunun bir önemi yok.Bir de son olarak danışmanıma nasıl mesaj atacağım? Mesaj atabilsem ona soracağım.Dün üniversiteyi bitiren bir abim geldi yanıma, danışmanını arayıp sor dedi ama daha danışmanımı bilmiyorum.

• SayisalMan kullanıcısına yanıt
    Anladım şimdi, teşekkür ederim bilgilendirme için.Ben panik yaptım sanırım.Sizin adınıza sevindim hocam.Darısı bizim başımıza.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.