Bildirim
İSTANBUL ÜNİ TÜRKÇE İŞLETME Mİ ANADOLU ÜNİ İNG İŞLETME Mİ

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Marmara İşletme tutarsa onu düşün derim. Marmara, işletme konusunda İstanbul Üni.den daha iyidir. _____________________________ -
İstanbuldan eskişehire gidip ingilizce iktisat okuyorum 1 sene bitti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
marmara ing işletme sizce gidilir mi nasıl bi bölüm _____________________________ -
Desene neredeseyse aynı durumdayız.Nasıl memnun musun gittiğine pişmanlık var mı _____________________________ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİİşletme -
Hocam herkes aynısını diyor oranında türkçesi tutuyorda bakıcaz ikisinide yazıcam _____________________________ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİİşletme -
Hocam Marmara işletme bölümü olarak çok iyi bir okul. Ayrıca duyduğum kadarıyla yabancı dil eğitimi de iyi. Ben de işletme enformatiği düşünüyorum ve konuştuğum kişiler gayet güzel dedi. Aynı şekilde almanca işletme içinde güzel şeyler söylediler. Şahsen İstanbul Üni.dense Marmara işletme daha iyidir. _____________________________ -
Hocam Marmara gelirse pişman olmazsınız bence. Konuştuğum hiç bir öğrencisi kötü şey söylemiyor. Ayrıca 2017 Eylül ayında Göztepe kampüsüne taşınacak. Bu da kulüp vb. bakımından + sağlayacak. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: UGzeg
Hocam Marmara gelirse pişman olmazsınız bence. Konuştuğum hiç bir öğrencisi kötü şey söylemiyor. Ayrıca 2017 Eylül ayında Göztepe kampüsüne taşınacak. Bu da kulüp vb. bakımından + sağlayacak.
Hocam bahçelievlerdeki taşınacaksa gitmeyi düşünürüm.Çünkü evim bahçelievlerdekine 10 dk uzaklıkta ve artık ilkokul lise dersahne vs bu çevrede okumaktan bunaldım sırf bu yüzden soğudum oradan.Bahsettiğiniz taşınma Türkçe mi ?_____________________________ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİİşletme -
Marmara Üniversitesi şu anda çok dağınık ve çoğu fakültesi taşınıyor. İşletme Fakültesi'de komple 2017 Eylül'de Göztepe'ye taşınacak. _____________________________ -
Aynı sıralamadayız herhalde ingilizcenin öneminden dolayı sanki anadoluya daha yakın gibiyim _____________________________ -
Hacettepe işletme nasıldır
Hacettepe işletme(İng) nasıldıır tavsiye eder misiniz
İstanbul avcılar ile eskişehiri kıyaslama bile bence. Gözün kapalı gel. İngilizçe işi çok sakat anadolu hazırlık çok kastırır hocam :) onun dışında şehir olarak istanbuldan daha ucuz diyebilirim ama imkanlar açısında eskişehir baya kısıtlı. Öğrenci şehri olduğu için bunu telefi edebiliyorsun ama 😂 @hassano
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X