Samandıra, Sarıgazi, Küçük bakkalköy. Buralar İstanbul'un en zengin semtleri. Elit insanlar yaşar.
quote:
Orjinalden alıntı: Kenshi
gazi osman paşa
sen de yaklaşmışsın
quote:
Orjinalden alıntı: RccP
quote:
Orjinalden alıntı: codderial
Bence Nişantaşı.. Geçen sene elime geçen sıfır bir canon dijital fotoğraf makinasını, Türkiye fiyatının da biraz üzerinde, öylesine verdim gittigidiyor'a.. TR fiyatı 550 ytl gibiydi, ben de 689'a mı ne hemen al fiyatı koymuştum.. Bi de baktım 2 gün sonra mail geli ''ürününüz hemen al ile alınmıştır diye'' ..bi zıpladım yerimden.
Sonra alıcının adresine baktım Nişantaşı/İstanbul Bu da böyle bir önyargı işte..
kazıkçı
Ne alakası var? Ben zorla satmadım ki..Adam araştırma yapmadan alıyor, belli ki parası bol ki alıyor.. Alan memnun -ki 5 yıldız verdi, ben de sattığıma memnunum.Sorun yok.Herkes mutluy..Herkes mesut ve bahtiyar..
Bence Nişantaşı.. Geçen sene elime geçen sıfır bir canon dijital fotoğraf makinasını, Türkiye fiyatının da biraz üzerinde, öylesine verdim gittigidiyor'a.. TR fiyatı 550 ytl gibiydi, ben de 689'a mı ne hemen al fiyatı koymuştum.. Bi de baktım 2 gün sonra mail geli ''ürününüz hemen al ile alınmıştır diye'' ..bi zıpladım yerimden.
Sonra alıcının adresine baktım Nişantaşı/İstanbul Bu da böyle bir önyargı işte..
kazıkçı
Ne alakası var? Ben zorla satmadım ki..Adam araştırma yapmadan alıyor, belli ki parası bol ki alıyor.. Alan memnun -ki 5 yıldız verdi, ben de sattığıma memnunum.Sorun yok.Herkes mutluy..Herkes mesut ve bahtiyar..
şaka yaptım abartma
sonuçta hemen al ile vermişin..herhalde alan memnun olacak..
Kemerburgaz...
BAKIRKÖY YA HERGÜN ÖZELLİKLE HAFTASONLARI İSTANBULUN %60 I BENİM MEKANA GİDİYOR YA
BAKIRKÖY DE OTURUYORUM BENDEN ÇOK DOLAŞAN VAR SOKAKLARDA BAKIRKÖY DE OTURMAYIP.
Ankara'nın en zengin semtlerinden birisi Gazi Osman Paşadır ama İstanbul için bunun pek geçerli olduğunu sanmıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Orcunsau
Samandıra, Sarıgazi, Küçük bakkalköy. Buralar İstanbul'un en zengin semtleri. Elit insanlar yaşar.
Buraları köyden bozma biryerdir tamamen keko kaynıyor buralar özellikle sarigazi , ne zengini insanlar yiyecek ekmek zor yiyor (istisnalar kaideyi bozmaz) biliyorum çünkü bende samandırada oturuyorum
Zengin derken 4/4lük bi semt yokki. heryerde ayi'lar kayniyo bir sürü Crocan
Anadolu yakasinda en zengin yer tartişmasiz Bagdat caddesi 2.si: Tuzla