Şimdi Ara

İstanbul'un En Tehlike Semti (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
187
Cevap
6
Favori
33.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

İstanbul'un En Tehlike Semti

(En Son Oy Tarihi: 17.7.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: Nz9

Kartal diyenler olmuş enteresan.

Gülsuyu gibi bi gerçek oraya nasıl eklenmez -.-" istanbul un çinçin i orası

Alıntıları Göster
    Kartalda yaşanmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nz9

Kartal diyenler olmuş enteresan.

Gülsuyu gibi bi gerçek oraya nasıl eklenmez -.-" istanbul un çinçin i orası

Alıntıları Göster
    Arkadaş ümraniyenin neresi tehlikeli lan? dudullu, sarıgazi , sultanbeyli, samandıra felan buraların artık ümraniye ile alakası yok. Ümraniye Tepeüstünden başlar
    artık Üsküdara doğru alemdağ caddesi boylamınca biter.
    Benim bildiğim gop, esenler ve sulukule gibi yerlerde herkes yaşayamaz. Bir çok ilçede varoş kesimlerin mahalleleri mevcuttur ama GOP varoş kesimin toplu olarak
    tek bedende can bulmuş hali mutasyonlu voltran gibidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: adminastör

Kartalda yaşanmaz

Alıntıları Göster
    Kartal Dragos'u bilmiyorlar sanırım Anadolunun en iyi yerleşim yerlerinden bitanesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TruuChainz

Kartal Dragos'u bilmiyorlar sanırım Anadolunun en iyi yerleşim yerlerinden bitanesi

Alıntıları Göster
    Fatih' in Çapa bölgesinde oturuyorum, çok iyi buralar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetcank

Gültepe nerde?

Alıntıları Göster
    Bağcılar kadar iğrenç bir yer görmedim. Lanet girsin haritadan çıkarsınlar kdmn semtini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Immortal Technique

Esengeles

Avcılar'lı mısın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nahrime313

Sarıyer\çayırbaşı nerde ?

Reşitpaşa'da var hatta Bağlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVoid

Küçükçekmece / Kanarya Gaziden sonra en tehlikeli yer.

Hayırdır hocam nereden biliyorsun Kanarya'yı? Şahin Caddesi :) Balıkçı.

Çok fazla aksiyonlu günlerim var benim orada.
  • quote:

Gültepe nerde?

Alıntıları Göster
    Bağcılar bence. Arka sokaklarda bacılar semti çok geçiodu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.A.S.A

ümraniye tehlikeli değil.ümraniye de sadece mustafa kemal mah. tehlikeli

mustafa kemal mah. tehlikeli derken ? benim bildiğim orada pek hırsız,dolandırıcı,gaspçı,tinerci bulamazsın.
  • quote:

Gültepe nerde?

Alıntıları Göster
    Sultangazi niye yok?
  • Kartalın neresi tehlikeli 20 senedir Atalar - Cevizli - Orhantepe Mah. ücgenindeyim bi kere tinerciye 1 lira kaptırdım o kadar. Asıl Esenkent, Gülsuyu Tepe denilen yeri yazıcaksın meydanlarında zırhlı araçlar bekliyo çevik kuvvet 7 24 devriyede. Ayrıca Kartal Dragosda on numara nezih yerdir. Full villadır. Illaki bi tanesinde dizi film çekimi vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem -- 20 Eylül 2012; 2:31:15 >
  • quote:

Gültepe nerde?

Alıntıları Göster
    Fatih ne alaka yahu.Belkide içlerindeki en sakin semptir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theblackside

Gerçekten bende anlam veremedim. En yaşanabilir semt bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

quote:

Orijinalden alıntı: theblackside

Gerçekten bende anlam veremedim. En yaşanabilir semt bence.

Karagümrük falanda fatihe bağlı ondandır belki.Bir kaç yer dışında gerçekten lüks olmasada nezih bir semt doğma büyüme bir fatihli olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theblackside -- 20 Eylül 2012; 3:01:43 >
  • quote:

Gültepe nerde?

Alıntıları Göster
    Kartal.

Gülsuyu civarları zaten adım başı toma. Yoldan geçerken molotof yiyeceğiz diye korkardım. Gerçi en son birkaç sene önce gitmiştim ama duyduğum kadarıyla hâlâ öyleymiş.

Kartal'ın en berbat lisesinden mezunum: Şehit Öğretmen Hüseyin Ağıtman Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi. Okulun isminin neden Şehit Öğretmen Hüseyin Ağırman ile başladığını açıklamak gerekirse de; sanırım yıl 1999. Belalı erkek arkadaş okulu silahla basıyor, kız arkadaşını kaçırmak istiyor. Derse silahla dalıyor. Öğretmen engel olmaya çalışıyor ve maganda öğretmeni ve kız arkadaşını vuruyor.

Ben o okulda okurken haftada bir en az 3-4 kavga olurdu. Bunların en az bir tanesi bizim sınıf ile ilişkili olurdu. Sınıfın %50'si disiplinlikti zaten. Ayda bir de adam yaralama falan.

Bunun dışında Esentepe'ye yakın oturuyorum. Esentepe de Kartal'ın en belalı mekânlarından biridir. Kaldırım kenarlarında oturan barzolar mı dersiniz, telefonunun sesini sonuna kadar açıp arabesk rap dinleyen magandalar mı dersiniz, hepsi mevcut burada. Ve takdir edersiniz ki bıçaksız, çakısız dolaşmazlar bu delikanlı abilerimiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ve İkinci Sarı Kart

Kartal.

Gülsuyu civarları zaten adım başı toma. Yoldan geçerken molotof yiyeceğiz diye korkardım. Gerçi en son birkaç sene önce gitmiştim ama duyduğum kadarıyla hâlâ öyleymiş.

Kartal'ın en berbat lisesinden mezunum: Şehit Öğretmen Hüseyin Ağıtman Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi. Okulun isminin neden Şehit Öğretmen Hüseyin Ağırman ile başladığını açıklamak gerekirse de; sanırım yıl 1999. Belalı erkek arkadaş okulu silahla basıyor, kız arkadaşını kaçırmak istiyor. Derse silahla dalıyor. Öğretmen engel olmaya çalışıyor ve maganda öğretmeni ve kız arkadaşını vuruyor.

Ben o okulda okurken haftada bir en az 3-4 kavga olurdu. Bunların en az bir tanesi bizim sınıf ile ilişkili olurdu. Sınıfın %50'si disiplinlikti zaten. Ayda bir de adam yaralama falan.

Bunun dışında Esentepe'ye yakın oturuyorum. Esentepe de Kartal'ın en belalı mekânlarından biridir. Kaldırım kenarlarında oturan barzolar mı dersiniz, telefonunun sesini sonuna kadar açıp arabesk rap dinleyen magandalar mı dersiniz, hepsi mevcut burada. Ve takdir edersiniz ki bıçaksız, çakısız dolaşmazlar bu delikanlı abilerimiz.

Alıntıları Göster
    erenköylü olarak fikirtepe eskisi kadar değil artık dağılıyor zaten göztepenin ara sokaklarına iyi bakmak lazım diğer kötü yerler bağcılar esenler yenibosna fln

• quote:

Orijinalden alıntı: awccuneyt

quote:

Orijinalden alıntı: Immortal Technique

Esengeles

Avcılar'lı mısın ?

Yok Büyükçekmece
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamurat28

burdan bağcılar'a tehlikeli yer diyen arkadaşlara sesleniyorum biz 20 yıldır bağcılarda oturuyoruz bir tehlikesini görmedik
    bana göre en tehlikeli yer suriçi

Aynen kardeş,84 ten beri bağcılardayım,henüz postu deldirmedik.

• quote:

Gültepe nerde?

Alıntıları Göster
    Pendilk'in içinde barındırdığı potansiyel bilinmiyor. Kaynarcasıdır, Taşlıbayırdır, Şıhlıdır, Sultanbeylidir, Çakalderedir buralar tekin yerler değil. Bizim burada adam astılar lan parkta.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.