arkadaşlar 1 haftalığına istanbula amcamın yanına gidiyorum . Tuzla ya gidiyorum nasıl bi yer biraz tarif edermisiniz bi de gezebileceğim önemli yerleri söylermisiniz?
Anadolu Yakası: Cadde Anadolu Kavağı Beykoz u görmen lazım. Araban yoksa gezmek zahmetli olur üstelik bu sıcaklarda.
quote:
Orjinalden alıntı: ®onalDENYO
arkadaşlar 1 haftalığına istanbula amcamın yanına gidiyorum . Tuzla ya gidiyorum nasıl bi yer biraz tarif edermisiniz bi de gezebileceğim önemli yerleri söylermisiniz?
Hocam hayallerini yıkmak gibi olmasın ama Tuzla İstanbula 2 saat.
Beyoğlu vs kasdediyorum.
nerde peki sahile yakınmı ? bi de şey sorcam istanbulda denize girilcek yer var mı yaw ?
Tuzla tarafları çok sıkışık olmamakla beraber gezilecek yerler oraya uzak. Mümkünse bir araç ile gezin. Bu sıcakta toplu taşıma araçları pek güzel olmaz.
tuzla tuzladır hocam yaw
kadıkoye 1 saat falan suruo sanırım
bende avcılardayım istersen avcılara gelin gezmeye ama iett ile 4-5 saat sürer heralde , e 4-5 saat de dönüş , bi çay içer gidersiniz işte.
Sizin orada hayat var boşve istanbulu.. Git kurtköye Auto Drom'a yada f1 pistine full kız full araba.. Ama ille gezecem diyorsan:komple anadolu ve avrupa sahillerini ''ARABAYLA''gez derim... Kız kulesine Ayasofyaya ve Topkapı sarayına mutlaka uğra..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme