Şimdi Ara

İSTANBUL-TEKİRDAĞ arası otobüs ile seyehat

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
11.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar yakın zamanda Adana'dan Tekirdağ'a gitmem gerekli.
    Direk seferler olmadığı için İstanbul'dan aktarmalı gitmeliyim sanırım. Esenler'de ki otogardan Tekirdağ'a giden otobüs/dolmuş falan var mı ? Varsa kaç saatte bir kalkıyor ve saat kaçta seferler başlıyor?

Orijinalden alıntı: MrGEN

Tekirdağa esenlerden kalkan Keşan Birlik , Metro , İstanbul Seyehat , Malkara Birlik otobüsleri var.

Önceden bilet almama gerek var mı peki 7 gibi İstanbul'a varırım 8'de binecek olsam İstanbul'dayken alabilir miyim bileti yoksa önceden mi almalıyım?
    Pek dolu olacağını sanmıyorum ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: justimefor

quote:

Orijinalden alıntı: MrGEN

Tekirdağa esenlerden kalkan Keşan Birlik , Metro , İstanbul Seyehat , Malkara Birlik otobüsleri var.

Önceden bilet almama gerek var mı peki 7 gibi İstanbul'a varırım 8'de binecek olsam İstanbul'dayken alabilir miyim bileti yoksa önceden mi almalıyım?
    Pek dolu olacağını sanmıyorum ama

Yer sıkıntısı olacağını sanmıyorum.Otogar içerisinde firmaların yazıhaneleri var oradan bilet alabilirsiniz.
    Arkadaşında dediği gibi İstanbul-Tekirdağ 2 saat sürmektedir.
  • Şöyle bir seçenekte var. İstanbul'dan binersin otobüse Silivli'de inersin. Oradan Tekirdağ'a giden araçlar oluyor onlara biner gidersin. Ama bu yöntem biraz karmaşık. Ve birazda bilmek gerekiyor işte. Yoksa ilk seferinde şansına kalır.
    iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless
  • Peki çok teşekkür ederim iyi geceler

Orijinalden alıntı: Vatov

Şöyle bir seçenekte var. İstanbul'dan binersin otobüse Silivli'de inersin. Oradan Tekirdağ'a giden araçlar oluyor onlara biner gidersin. Ama bu yöntem biraz karmaşık. Ve birazda bilmek gerekiyor işte. Yoksa ilk seferinde şansına kalır.

Valla riske hiç gerek yok, ilk kez Tekirdağ'a gidiyorum zamanımda kısıtlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: justimefor

quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

Şöyle bir seçenekte var. İstanbul'dan binersin otobüse Silivli'de inersin. Oradan Tekirdağ'a giden araçlar oluyor onlara biner gidersin. Ama bu yöntem biraz karmaşık. Ve birazda bilmek gerekiyor işte. Yoksa ilk seferinde şansına kalır.

Valla riske hiç gerek yok, ilk kez Tekirdağ'a gidiyorum zamanımda kısıtlı

Aynen girme riske
    iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless

• Truva'da gidiyor araba sıkıntısı çekmessin kanımca Tekirdağ ile aklında bir soru varsa sorabilirsin

Esenlerden İstanbul Seyehat , Metro gibi firmalar gayet iyi.Zaten Yol 2 , 2 buçuk Saat.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.