Bildirim
İSTANBUL-TEKİRDAĞ arası otobüs ile seyehat
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tekirdağa esenlerden kalkan Keşan Birlik , Metro , İstanbul Seyehat , Malkara Birlik otobüsleri var. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: MrGEN
Tekirdağa esenlerden kalkan Keşan Birlik , Metro , İstanbul Seyehat , Malkara Birlik otobüsleri var.
Önceden bilet almama gerek var mı peki 7 gibi İstanbul'a varırım 8'de binecek olsam İstanbul'dayken alabilir miyim bileti yoksa önceden mi almalıyım?
Pek dolu olacağını sanmıyorum ama_____________________________ 
-
gerek yok önceden almana orda alırsın. 8de binsen 10 da ordasın. Metro .istanbul seyahat var iyi olarak digerleri de gider. _____________________________ İmzanız Kural Dışıdır ! YAW HE HE -
quote:
Orijinalden alıntı: justimefor
quote:
Orijinalden alıntı: MrGEN
Tekirdağa esenlerden kalkan Keşan Birlik , Metro , İstanbul Seyehat , Malkara Birlik otobüsleri var.
Önceden bilet almama gerek var mı peki 7 gibi İstanbul'a varırım 8'de binecek olsam İstanbul'dayken alabilir miyim bileti yoksa önceden mi almalıyım?
Pek dolu olacağını sanmıyorum ama
Yer sıkıntısı olacağını sanmıyorum.Otogar içerisinde firmaların yazıhaneleri var oradan bilet alabilirsiniz.
Arkadaşında dediği gibi İstanbul-Tekirdağ 2 saat sürmektedir._____________________________ -
Şöyle bir seçenekte var. İstanbul'dan binersin otobüse Silivli'de inersin. Oradan Tekirdağ'a giden araçlar oluyor onlara biner gidersin. Ama bu yöntem biraz karmaşık. Ve birazda bilmek gerekiyor işte. Yoksa ilk seferinde şansına kalır. _____________________________ iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless -
Peki çok teşekkür ederim iyi geceler
Şöyle bir seçenekte var. İstanbul'dan binersin otobüse Silivli'de inersin. Oradan Tekirdağ'a giden araçlar oluyor onlara biner gidersin. Ama bu yöntem biraz karmaşık. Ve birazda bilmek gerekiyor işte. Yoksa ilk seferinde şansına kalır.
Valla riske hiç gerek yok, ilk kez Tekirdağ'a gidiyorum zamanımda kısıtlı
quote:
Orijinalden alıntı: justimefor
quote:
Orijinalden alıntı: Vatov
Şöyle bir seçenekte var. İstanbul'dan binersin otobüse Silivli'de inersin. Oradan Tekirdağ'a giden araçlar oluyor onlara biner gidersin. Ama bu yöntem biraz karmaşık. Ve birazda bilmek gerekiyor işte. Yoksa ilk seferinde şansına kalır.
Valla riske hiç gerek yok, ilk kez Tekirdağ'a gidiyorum zamanımda kısıtlı
Aynen girme riske
_____________________________ iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless
-
Truva'da gidiyor araba sıkıntısı çekmessin kanımca Tekirdağ ile aklında bir soru varsa sorabilirsin
_____________________________ -
Tekirdağda yaşıyorum..
Esenlerden İstanbul Seyehat , Metro gibi firmalar gayet iyi.Zaten Yol 2 , 2 buçuk Saat._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler