İstanbul - Maltepe - Zümrütevler Nasıl Bir Semttir? (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Konu Dışı
kemal dogan => İstanbul - Maltepe - Zümrütevler Nasıl Bir Semttir? (12.4.2014 17:47:47)
Merhaba

Ben şu ara İstanbul Anadolu yakasında bir daire almayı düşünüyorum. Emlak sitelerindeki ilanlarda Maltepe - Zümrütevler semtinde metroya yürüyerek 5-10 dakika mesafede,üst katlarda, 130.000 - 140.000 TL gibi İstanbul standartlarında oldukça makul fiyatlarla daireler oldugunu gördüm. Bu semti pek bilmedigim için burada oturan ya da bu semti tanıyan arkadaşlara danışmak istedim. Burası nasıl bir semttir acaba, yakınındaki Gülsuyu gibi iti-kopugu bol olan bir yer midir, yoksa insanların genel itibarı ile daha düzgün-makul oldugu rahatça yaşanabilir bir yer midir. Buraya yerleşmeyi tavsiye eder misiniz.

Teşekkürler

kemal dogan => İstanbul - Maltepe - Zümrütevler Nasıl Bir Semttir? (13.4.2014 22:30:05)
Up

TuVNeRa => İstanbul - Maltepe - Zümrütevler Nasıl Bir Semttir? (13.4.2014 22:47:17)
Nezih

UzunBirYolculuk => İstanbul - Maltepe - Zümrütevler Nasıl Bir Semttir? (13.4.2014 22:55:41)
Uğrama kardeş oraya. Bir kaç tane gelişmiş site dışında tamamiyle Gülsuyu'ya benzer bir yer.

Edit: İyi insanı da vardır fakat pislik insanı iyilerden daha fazladır.

WISDOM => İstanbul - Maltepe - Zümrütevler Nasıl Bir Semttir? (13.4.2014 22:57:55)
maltepe güzeldir sahildeki evler bayağı pahalı ama

scirocco7 => İstanbul - Maltepe - Zümrütevler Nasıl Bir Semttir? (13.4.2014 23:04:29)
BU MALTEPEDEKİ NİSH ADALARA NASIL GİDİLİR TARİF EDECEK OLAN VARMI ?

COLT® => İstanbul - Maltepe - Zümrütevler Nasıl Bir Semttir? (13.4.2014 23:10:11)
Bence oralardan ev alma . Deprem riski yüksek yerler, zümrütevler zaten dağın eteklerine kurulmuş bir semt. Bence daha aşağılara bak

kemal dogan => İstanbul - Maltepe - Zümrütevler Nasıl Bir Semttir? (19.4.2014 12:32:10)
up

7he mcRp => İstanbul - Maltepe - Zümrütevler Nasıl Bir Semttir? (19.4.2014 12:35:55)
Madem gulsuyunu biliyorsunuz, zumrutevlerde gulsuyunun kopyasi diyim sana. Uyusturucu hirsizlik siyasiler falan sıkıntı

ITTF => İstanbul - Maltepe - Zümrütevler Nasıl Bir Semttir? (19.4.2014 12:38:27)
Gülsuyu kurtarylmy? bölge olarak bilinir.DAha önce uyu?turucu-hyrsyzlyk falan hiç olmazdy ama kentsel dönü?üme destek vermeyen halky yyldyrmak için polisin destekledi?i çeteler yayyldy gülsuyuna . Genel olarak ba?larba?y mahallesini bilirim.Ynsanlary iyidir.12-1 de oradan geçti?im olmu?tur .Pek sykyntym ya?amadym. Sadece bazy keke türleri oraya da bula?ty?y için çok geç saatlerde oralarda bulunmamak gerekir kanaatindeyim:)

Sayfa: [1]