Şimdi Ara

İstanbul Kırmızısı (Ferzan Özpetek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ferzan Özpetek’in kendi kitabından beyazperdeye uyarladığı ve yönetmenliğini üstlendiği “İstanbul Kırmızısı” filminin Büyükada’da gerçekleşen çekimleri sona erdi.

Tuba Büyüküstün, Nejat İşler, Mehmet Günsür, Halit Ergenç, Rıza Kocaoğlu ve Serra Yılmaz gibi isimlerin rol aldığı filmin fotoğrafları Instagram'dan paylaşıldı.

Yapımcılığını BKM'in üstlendiği ve Şubat 2017'de gösterime girmesi beklenen filmin konusu İstanbul'da geçiyor.

İtalya'da yaşayan yönetmen Özpetek'in memleket hasreti hikayesini anlattığı film, sanatçının sinema eğitimi için İtalya'ya gidişine kadarki İstanbul yaşantısından izler taşıyor. Kısa süreliğine Türkiye'ye annesini ziyarete gelen ama bir ayını burada geçiren bir yönetmenin hikayesini konu alıyor.

Filmde Nejat İşler, Deniz Soysal adlı ünlü bir yönetmeni canlandırıyor.

Tuba Büyüküstün filmde Neval isimli karaktere hayat veriyor.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• tuba büyüküstünden daha kötü oyuncu bulamamışlar mı?
  • Trailer falan geldi, ben de yeni konu açmıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ferzan Özpetek, adı en çok duyulan ama malesef o oranda da seyredilmeyen yönetmenlerimizden sanirim.

• Filmi dün seyrettim ben acikcasi begendim izlerken sıkılmadim ama filmin sonunda taslar yerine oturmamisti bence.Sanirim sonunu kendimiz tahmin etmemiz,tamamlamamiz gerekiyor ama pek olduramadim ben.Kitabini da acikcasi bulursam okumak isterim bende merak biraktirdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi anlayamadim ve kacirdim diye uzulup daha sonra salondan ciktiktan sonra herkesin gereksiz iğrenç bi film demesiyle anladim ki gercekten ya biz sanat anlama kisminda yetersiz yada onlar kaliteli film yapmak konusunda yetersiz logan cumartesi gitmeyip bugune birakmistim ama kesinlikle değmezmiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben beğendim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Normalde Türk Filmlerine ön yargı ile yaklaşan , Türk Filmlerine gitmeyen birisiyim. Sonuçta halkımızın film kültürü recep ivedik kitap kültürü desen hiç yok. Lakin gittiğim bu İstanbul Kırmızısı filmini görsel yönetmenlik açısından çok beğenmekle beraber oyuncuların duyguları izleyiciye verişleri ile de çok beğendim ve kendime Türkler de sanat filmi yapabiliyormuş dedim . Kendi anadilimde böyle güzide bir film izlemek beni çok mutlu etti. Umarım sizde filmi beğenirsiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.